Bu sene üniversite puanları ne olacak kızlar?

aslında düşücek diyorlar sınav zor olduğundan dolayı ama pek bişey fark etmicek çunku sonuç olarak herkes başarı sıralamasına göre yerleşecek yani bişey değişmeyecek aslnda

Puanlar dusecek fakat siralamalar baki kalacak.belki tm3te oynamalar olur diye dusunuyorum hukuktan..

Maalesef...istedigim yer ile aramda 13k fark var..fakat tm3te..kayar diye bir umit bekliyorum..kaymazsa da yapacak bir sey yok..:) sen ne yaptin tutuyor mu senin:)
Olsun canım sen yaz yinede hiç belli olmaz bi bakarsın kazanmışsın :)) Bende ygs 2 den hemşirelik istiyorum şuan bazı iller tutuyor ama korkuyorum benim önümdekiler yazarda bana gelmez diye

İnşallah ya o kadar cok istiyorumki valla bi kazansam hiç mızmızlanmıcam ben şuna dokunamam bunu yapmam falan demicem :)) Ama hemşireliğe o kadar çok istek varki belki bana gelmeyebilir (
Hemsirelikte her sene ayni istek oluyor,ogretmenlik gibi degilki bir sene atama olmayinca dusup ertesi sene atama olunca artsin..her sene ayni istek oluyordur,grcen sene hangi civarda kapadiysa bu senede oyle kapar..bence hic umitsizlige kapilma...

Hemsirelikte her sene ayni istek oluyor,ogretmenlik gibi degilki bir sene atama olmayinca dusup ertesi sene atama olunca artsin..her sene ayni istek oluyordur,grcen sene hangi civarda kapadiysa bu senede oyle kapar..bence hic umitsizlige kapilma...
Çok teşekkür ederim moral oldu bana..:)) Okul konularında şanssız olduğumu düşündüğüm için böyle ümitsiz oluyorum.İnşallah sende istediğin yere girebilirsin

Kizlar tip ve hukuk puanlari artacak birde baraj getirdiler oyle herkes tercih yapamayacak sonra diyetisyenlige dis hekimligine yigilma olacak orasida olmayanlar muh. Yazacak hep gecen bir egitim programinda boyle dediler...

Kizlar tip ve hukuk puanlari artacak birde baraj getirdiler oyle herkes tercih yapamayacak sonra diyetisyenlige dis hekimligine yigilma olacak orasida olmayanlar muh. Yazacak hep gecen bir egitim programinda boyle dediler...
Sonumuz hayrola Neyse ya fazla kişi hemşirelik yazmasında ben kurtulaym

O kadar korkuyorumki sıralamam yettiği halde tüm rehberlikçiler gidersin dediği halde ben hala diyorumki sıralamada benim onümdekiler herkes yazarsa bana gelmezse
öyle düşünme çünkü bazıları özele gidecek bazıları tekrar hazırlanacak bazıları seninle aynı bölüme fakat başka şehire gidecek...
yani inşallah istediğin yere gidersin olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…