Bu sene sınava girdin mi canım?Puanlar dusecek fakat siralamalar baki kalacak.belki tm3te oynamalar olur diye dusunuyorum hukuktan..
Girdim canim..Bu sene sınava girdin mi canım?
Bende girdim.Nereyi istiyosun sıralaman tutyor mu istediğin yereGirdim canim..
Maalesef...istedigim yer ile aramda 13k fark var..fakat tm3te..kayar diye bir umit bekliyorum..kaymazsa da yapacak bir sey yok..:) sen ne yaptin tutuyor mu senin:)Bende girdim.Nereyi istiyosun sıralaman tutyor mu istediğin yere
Olsun canım sen yaz yinede hiç belli olmaz bi bakarsın kazanmışsın :)) Bende ygs 2 den hemşirelik istiyorum şuan bazı iller tutuyor ama korkuyorum benim önümdekiler yazarda bana gelmez diyeMaalesef...istedigim yer ile aramda 13k fark var..fakat tm3te..kayar diye bir umit bekliyorum..kaymazsa da yapacak bir sey yok..:) sen ne yaptin tutuyor mu senin:)
Olur Allahin izniyle...:)Olsun canım sen yaz yinede hiç belli olmaz bi bakarsın kazanmışsın :)) Bende ygs 2 den hemşirelik istiyorum şuan bazı iller tutuyor ama korkuyorum benim önümdekiler yazarda bana gelmez diye
İnşallah ya o kadar cok istiyorumki valla bi kazansam hiç mızmızlanmıcam ben şuna dokunamam bunu yapmam falan demicem :)) Ama hemşireliğe o kadar çok istek varki belki bana gelmeyebilirOlur Allahin izniyle...:)
Hemsirelikte her sene ayni istek oluyor,ogretmenlik gibi degilki bir sene atama olmayinca dusup ertesi sene atama olunca artsin..her sene ayni istek oluyordur,grcen sene hangi civarda kapadiysa bu senede oyle kapar..bence hic umitsizlige kapilma...İnşallah ya o kadar cok istiyorumki valla bi kazansam hiç mızmızlanmıcam ben şuna dokunamam bunu yapmam falan demicem :)) Ama hemşireliğe o kadar çok istek varki belki bana gelmeyebilir(
Çok teşekkür ederim moral oldu bana..:)) Okul konularında şanssız olduğumu düşündüğüm için böyle ümitsiz oluyorum.İnşallah sende istediğin yere girebilirsinHemsirelikte her sene ayni istek oluyor,ogretmenlik gibi degilki bir sene atama olmayinca dusup ertesi sene atama olunca artsin..her sene ayni istek oluyordur,grcen sene hangi civarda kapadiysa bu senede oyle kapar..bence hic umitsizlige kapilma...
Moralini bozma hic :) amin insaallah hayirlisi olsun hakkimizda:)Çok teşekkür ederim moral oldu bana..:)) Okul konularında şanssız olduğumu düşündüğüm için böyle ümitsiz oluyorum.İnşallah sende istediğin yere girebilirsin
Aynen hayırlısı olsun:) Seninle konusmak iyi geldi saol:)Moralini bozma hic :) amin insaallah hayirlisi olsun hakkimizda:)
Sonumuz hayrolaKizlar tip ve hukuk puanlari artacak birde baraj getirdiler oyle herkes tercih yapamayacak sonra diyetisyenlige dis hekimligine yigilma olacak orasida olmayanlar muh. Yazacak hep gecen bir egitim programinda boyle dediler...
aynen cnm :)Sonumuz hayrolaNeyse ya fazla kişi hemşirelik yazmasında ben kurtulaym
O kadar korkuyorumki sıralamam yettiği halde tüm rehberlikçiler gidersin dediği halde ben hala diyorumki sıralamada benim onümdekiler herkes yazarsa bana gelmezseaynen cnm :)
öyle düşünme çünkü bazıları özele gidecek bazıları tekrar hazırlanacak bazıları seninle aynı bölüme fakat başka şehire gidecek...O kadar korkuyorumki sıralamam yettiği halde tüm rehberlikçiler gidersin dediği halde ben hala diyorumki sıralamada benim onümdekiler herkes yazarsa bana gelmezse