- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
hayır aksine 2 gün var hatta hata payıyla bu böyle 4 gün bile olabilir çok emin değilim ama 2 günden az değil.bugün akşam saatlerinde açık çok açık kahve sarıya dönen bir leke gördüm azdı ama emin değilim bu herşey olabilir daha öncede gebelik geçridim onda da böyle olmuştu. o yüzden biraz karışık duygularım. gögüs ağrısı, tatlıya karşı normalde istek duymam gerek adet yaklaştı çünkü ama yok midemi bulandırıyor. bunun gibi şeyler.birde test yaptım dün negatifti sabah baktım 2 çizgi hayaletbçizgi varmışta belirginleşmiş gibi. o yüzden tekrarlamak istiyorum
hayır aksine 2 gün var hatta hata payıyla bu böyle 4 gün bile olabilir çok emin değilim ama 2 günden az değil.bugün akşam saatlerinde açık çok açık kahve sarıya dönen bir leke gördüm azdı ama emin değilim bu herşey olabilir daha öncede gebelik geçridim onda da böyle olmuştu. o yüzden biraz karışık duygularım. gögüs ağrısı, tatlıya karşı normalde istek duymam gerek adet yaklaştı çünkü ama yok midemi bulandırıyor. bunun gibi şeyler.birde test yaptım dün negatifti sabah baktım 2 çizgi hayaletbçizgi varmışta belirginleşmiş gibi. o yüzden tekrarlamak istiyorum
Canım yeni hamilelikte ikinci çizgi çok hafif olabilir bu normal ki zaten idrarla yapılan testlere yüzde yüz güvenmemek gerekiyo en iyisi kanKızlar benim adete iki gün var. Şüphelenip test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı yarın kanda baktırmayı düşünüyorum acaba kanda çıkar mı yoksa adetin gecikmesini mi beklemeliyimEki Görüntüle 2089309
Canım anne olmak için açtım bende bekliyorum bu sene inşallah olamayanlar sohbet sıkıntısı olanlar herkes paylasabilirMerhaba bitanem. Konuya aktif olmam için özetler misin lütfen?
Önce kendi doktoruma gittim ama izinliymiş sonra sağlık ocağına gittim. Son adet tarihimi sordu 8 aralık dedim. İdrar testinin pozitif olduğunu söyledim. Hatalı olabilir test varsa bile 2-3 haftalıktır kanda çıkmaz dedi. Yine de yapsak dedim belli olmaz diyorum dedi ben de üzüldüm çıktım idrar testi yanlış o zaman diye. Ama çıkışta eczane gözüme çarptı bi idrar testi daha aldım. Yaptığımda ikinci çizgi 10 saniye içinde çıktı. Bu farklı markaydı. Bu kadar erken çıkması belki de iyi değildir diye düşünüyorum ama yarın özelde yaptırıcam[/QUOTE
Hiç üzme kendini kuzum adetten en az 5 gün geçtikten sonra yapılıyo kan testi. Bende gittiğimde adet kaç gün geçti dedi 10 dedim öyle yaptı. Hamile oldugum net oldu. bazen kanda ve idrar da erken çıkmıyor o yüzden bekletiyolar. Ama içimden çok büyük bi ses sen hamilesin diyor
Canım anne olmak için açtım bende bekliyorum bu sene inşallah olamayanlar sohbet sıkıntısı olanlar herkes paylasabilir
Sağol canım teşekkür ederimİyi yapmışsın kuzumm benim bende bildiklerimi paylaşırm sizinle ve dua ederim hepinize
Öyle yapayım. Bi de bi şey sorum günde bir sabah bir akşam olmak üzere iki sigara içmek zarar verir mi
Teşekkür ederim tatlım
Teşekkür ederim tatlım
Çok az oluyor bir iki damla ama baya kıvamlı tortulu bir şeyRica ederim canım. çok dinlenat bu aralar elinden geldikçe uzan bi bir iki hafta. Çok fazla sancı oluyor çünkü iyi dinlenmek gerekiyor. bi de şunu soracam beyaz akintın var mı?
Çok az oluyor bir iki damla ama baya kıvamlı tortulu bir şey
Merhaba bitanem. Konuya aktif olmam için özetler misin lütfen?[/QUOT
Merhaba bitanem. Konuya aktif olmam için özetler misin lütfen?
Dün akşam kasık ağrısından dolayı test yaptım ikinci çizgi birkç saniyede çıktı. Sabah doktora gittim kan vermeye. Erken dedi bakmadı. Sonra bir test daha yaptım farklı marka o da pozitif.
Ben pek dinlenemiyorum bi fe günde 5-6 km yürüyorum işeBenim ki de ilk başlarda azdı hatta sürekli bakıyordum regl mi diye. sonra çoğaldı. ama şunu farkettim inan hiç adet öncesi akintidan farkı yok yani bi kadının hamile olduğunu anlaması çok zor. ben adet öncesi de sürekli aynı akıntı olurdu beyaz süt gibi bi akıntı şimdi hamileyim yine aynı akıntı var. Aman diyim iyi dinlen yorma kendini
Ben pek dinlenemiyorum bi fe günde 5-6 km yürüyorum işe
İnşallah güzelimVçcanım bence hamilesinnn hayırlı olsunn
Evet çalışıyorum gün içinde pek ayakta kalmasam da masabaşı ama işe gidip gelirken yol çok yoruyorNeden canım çalışıyor musun?
Canım 9 ay boyunca izin yokmu size bi ara öle bisi çıkmıştı heraldeEvet çalışıyorum gün içinde pek ayakta kalmasam da masabaşı ama işe gidip gelirken yol çok yoruyor
Canım benim ya dikkat et kendine yürümekten zarar gelmez ama ağır birşey taşıma :)Evet çalışıyorum gün içinde pek ayakta kalmasam da masabaşı ama işe gidip gelirken yol çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?