Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım merhaba umarım hamilesindir. Dilerim Allahtan isteyen tüm herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ben sana bi bilgimi paylaşmak istiyorum. benim daha öncelered her adet öncesi belirti olurdu bulantı göğüs ağrısı vs. Ama her defasında adet oluyordum. bu ay hiç belirtim olmadı sadece çok sık sancım oluyordu ben yanılmamak için 10 gün adet geçtikten sonra test yaptım iki çizgi çıktı. ertesi gün hastahanede kan tahlili yaptım doğru sonuç almışım hamileyim. Sana diyeceğim şu erken test yanlış sonuç verir bence en az bi hafta adet geçmesini bekle

Canım merhaba umarım hamilesindir. Dilerim Allahtan isteyen tüm herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ben sana bi bilgimi paylaşmak istiyorum. benim daha öncelered her adet öncesi belirti olurdu bulantı göğüs ağrısı vs. Ama her defasında adet oluyordum. bu ay hiç belirtim olmadı sadece çok sık sancım oluyordu ben yanılmamak için 10 gün adet geçtikten sonra test yaptım iki çizgi çıktı. ertesi güalmıştahanede kan tahlili yaptım doğru sonuç almış
Canım yeni hamilelikte ikinci çizgi çok hafif olabilir bu normal ki zaten idrarla yapılan testlere yüzde yüz güvenmemek gerekiyo en iyisi kan

Y yumiyum49 Hiç üzme kendini kuzum adetten en az 5 gün geçtikten sonra yapılıyo kan testi. Bende gittiğimde adet kaç gün geçti dedi 10 dedim öyle yaptı. Hamile oldugum net oldu. bazen kanda ve idrar da erken çıkmıyor o yüzden bekletiyolar. Ama içimden çok büyük bi ses sen hamilesin diyor

Öyle yapayım. Bi de bi şey sorum günde bir sabah bir akşam olmak üzere iki sigara içmek zarar verir mi

Tabi ki zararlı kuzum ben öğrendiğim an bıraktım sigarayı. Çünkü düşüğe sebep oluyor. Ayrıca hamile olmak isteyen tüm kadınların daha hamilelik başlamadan önce folik asit içmeleri gerekio. Daha kolay hamile kalıyor folik asit kullananlar

Teşekkür ederim tatlım

Çok az oluyor bir iki damla ama baya kıvamlı tortulu bir şey

Benim ki de ilk başlarda azdı hatta sürekli bakıyordum regl mi diye. sonra çoğaldı. ama şunu farkettim inan hiç adet öncesi akintidan farkı yok yani bi kadının hamile olduğunu anlaması çok zor. ben adet öncesi de sürekli aynı akıntı olurdu beyaz süt gibi bi akıntı şimdi hamileyim yine aynı akıntı var. Aman diyim iyi dinlen yorma kendini

Ben pek dinlenemiyorum bi fe günde 5-6 km yürüyorum işe

Bence hamilesin canım yoksa idrar da asla çıkmazdı. ayrıca doktor zahmet edip baksa kanda da çıkardı. çünkü hamilelik hormonu beta önce kanda yükselir sonra idrara geçer. yani kısaca idrar da gebelik varsa kanda mutlaka çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…