- Konu Sahibi Tatlianne20
-
İnşallah canımİnş çizgi doğru çizgidir canım kan tahlili yaptırmadan kendini kaptırma fazla emin olduktan sonra hep beraber seviniriz inş..
çok paralar harcadık bu yolda ama inanın herşey normal engel bir durumunuz yok tekrar deneyin son kez dediler bende deniyorumaynen beni deli eden de gerçek sebebi söyleyememeleri. eveleyip gevelemeleri. iş paraya gelince net cevap vermesini biliyorlar. aslında ikinci transfer için doktor değiştirmek istedim. olurmu olmaz mı bilemedim. o yüzden üstünde durmadım. gerçi Allah vercem deyince her türlü verir hayırlısını versin sadece
daha iyi doktorlarla yola çıkmaya çalış bari paran boşa gitmesin. benim son denemem bi daha düşünmüyorum artıkçok paralar harcadık bu yolda ama inanın herşey normal engel bir durumunuz yok tekrar deneyin son kez dediler bende deniyorum
bu son artık buda giderse pgt yaptırıcamdaha iyi doktorlarla yola çıkmaya çalış bari paran boşa gitmesin. benim son denemem bi daha düşünmüyorum artık
iyi geceler şimdiden geçmiş olsun :)Kızlarrr canlarrr ben kaçar yarın büyük gün sabah erkenden transfer var... o güzel kalplerinizden dualarınızı bekliyorum..
Inşallah canım allaha emanete ol geçmiş olsun simdiden dualarimiz seninleKızlarrr canlarrr ben kaçar yarın büyük gün sabah erkenden transfer var... o güzel kalplerinizden dualarınızı bekliyorum..
Geldimm caneeeGul-i zar gel bacim gel
İyi yaptım canımm inşallah olucazzz sabrın sonu mucize olucak inşallahBu sene bi heyecan var rabbim nasip eder hamile olmak isteyenlerle dertlesip açtım kuzm
Yumiyum49 yeni üyenin canimsilik çizgi kimin ben onu kaçırdım :)
ay inşallah kan testi de pozitif çıkarYumiyum49 yeni üyenin canim
Inşallah canım insallhh❤Bende varım canlar Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inşallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?