- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Saçmalık canım yapması lazımKızlar ben doktora geldim test yaptırmak için erken daha belli olmaz dedi gönderdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmalık canım yapması lazımKızlar ben doktora geldim test yaptırmak için erken daha belli olmaz dedi gönderdi
Aminn ağzın dert görmesin nasip eder canımMerhaba canım bende bu sene anne olmayı 3cü kez tatmak istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattirsin rabbim
Önce kendi doktoruma gittim ama izinliymiş sonra sağlık ocağına gittim. Son adet tarihimi sordu 8 aralık dedim. İdrar testinin pozitif olduğunu söyledim. Hatalı olabilir test varsa bile 2-3 haftalıktır kanda çıkmaz dedi. Yine de yapsak dedim belli olmaz diyorum dedi ben de üzüldüm çıktım idrar testi yanlış o zaman diye. Ama çıkışta eczane gözüme çarptı bi idrar testi daha aldım. Yaptığımda ikinci çizgi 10 saniye içinde çıktı. Bu farklı markaydı. Bu kadar erken çıkması belki de iyi değildir diye düşünüyorum ama yarın özelde yaptırıcamKanda kesin çıkar ogrenmemn için yapması gerek gebelik için test dedim mi hemen alırlardı sen sağlık ocağına git bakalım bide canım olmazsa birazda ha bekle ama alması lazımdı
Canım benim daha yeni senin çıkar surda adetine kalmış demmekki kalmissinki erken öğrendin bende bu son hamileliğimi adetime 3 gün kala öğrendim 15 vardi süpe lerim dayanamayıp ucgun kala yaptım anında çıktı ve sağlık ocagindada çıktıÖnce kendi doktoruma gittim ama izinliymiş sonra sağlık ocağına gittim. Son adet tarihimi sordu 8 aralık dedim. İdrar testinin pozitif olduğunu söyledim. Hatalı olabilir test varsa bile 2-3 haftalıktır kanda çıkmaz dedi. Yine de yapsak dedim belli olmaz diyorum dedi ben de üzüldüm çıktım idrar testi yanlış o zaman diye. Ama çıkışta eczane gözüme çarptı bi idrar testi daha aldım. Yaptığımda ikinci çizgi 10 saniye içinde çıktı. Bu farklı markaydı. Bu kadar erken çıkması belki de iyi değildir diye düşünüyorum ama yarın özelde yaptırıcam
İnşallah canımCanım benim daha yeni senin çıkar surda adetine kalmış demmekki kalmissinki erken öğrendin bende bu son hamileliğimi adetime 3 gün kala öğrendim 15 vardi süpe lerim dayanamayıp ucgun kala yaptım anında çıktı ve sağlık ocagindada çıktı
Yemeğine dikkat et derken? Ben normalde sabah poğça öğlen kahve akşam abur cubur yiyorumSana tavsiyem hamilesin ve gitme ozamn zaten ilk biraz bekle toparlansin adettin gecsin bi bol bol yemeğine dikkat et biraz daha bekle git vitamin verirler ona göre
Kafein falan uzak dur çay sık içme bol bol vitamin portakal meyve muz falan onlardan elinden geldikçe uzak durYemeğine dikkat et derken? Ben normalde sabah poğça öğlen kahve akşam abur cubur yiyorum
Öyle yapayım. Bi de bi şey sorum günde bir sabah bir akşam olmak üzere iki sigara içmek zarar verir miKafein falan uzak dur çay sık içme bol bol vitamin portakal meyve muz falan onlardan elinden geldikçe uzak dur
Icenlerde var ama zararlı sağlık olsun diyorsan bebisini nikotine boğmaÖyle yapayım. Bi de bi şey sorum günde bir sabah bir akşam olmak üzere iki sigara içmek zarar verir mi
Onu da içmem o zaman. Teşekkür ederüm canım desteğiniz içinIcenlerde var ama zararlı sağlık olsun diyorsan bebisini nikotine boğma
Dikkat etmen için bak önlem almak KuZum herşey rabbimn elinde nedemek herzamn herseyini dinleriz bekleriz kuzmOnu da içmem o zaman. Teşekkür ederüm canım desteğiniz için
Inşallah canım dileklerimiz gerceklesir..Bende bu yıl annelik duygusunu tatmak istiyorum inşallah olur
Vçcanım bence hamilesinnn hayırlı olsunnÖnce kendi doktoruma gittim ama izinliymiş sonra sağlık ocağına gittim. Son adet tarihimi sordu 8 aralık dedim. İdrar testinin pozitif olduğunu söyledim. Hatalı olabilir test varsa bile 2-3 haftalıktır kanda çıkmaz dedi. Yine de yapsak dedim belli olmaz diyorum dedi ben de üzüldüm çıktım idrar testi yanlış o zaman diye. Ama çıkışta eczane gözüme çarptı bi idrar testi daha aldım. Yaptığımda ikinci çizgi 10 saniye içinde çıktı. Bu farklı markaydı. Bu kadar erken çıkması belki de iyi değildir diye düşünüyorum ama yarın özelde yaptırıcam
Ask ve isyan arada sohbete girersin duygularini paylaştığın yeni anne