- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Hiç bilmiyorum o konuları araştırmam lazım. Ama ocağın sonunda rahatlayacağım ancakCanım 9 ay boyunca izin yokmu size bi ara öle bisi çıkmıştı heralde
Taşımam canım bir şeye uzanmaya falan çalışmayın demişlerdi onlara dikkat ediyorumCanım benim ya dikkat et kendine yürümekten zarar gelmez ama ağır birşey taşıma :)
Inşallah canım bi belli olsun sen yorma dikkat et herşeyeHiç bilmiyorum o konuları araştırmam lazım. Ama ocağın sonunda rahatlayacağım ancak
Taşımam canım bir şeye uzanmaya falan çalışmayın demişlerdi onlara dikkat ediyorum
Neden canım nolduAynen canım haklısın. strest sinir ed çok önemli. Gerçi benim koca sinirlerimi rahat bırakmıyo ama neyse
Amin rabbim bütün olmayanlara versinİnşallah dedim daha başlığı açarken inanır mısınız şunu yazarken bile gözlerim doluyor ya çok duygusallaştım. Ben daha 1 yıl oluyorken 10 yıl olmayanları düşünemiyorum rabbim herkesin kalbine göre versin aratmasınhiçbi sorun yok ama yok işte nasip değilmiş sanırım bu ay da boş..
İnşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah dedim daha başlığı açarken inanır mısınız şunu yazarken bile gözlerim doluyor ya çok duygusallaştım. Ben daha 1 yıl oluyorken 10 yıl olmayanları düşünemiyorum rabbim herkesin kalbine göre versin aratmasınhiçbi sorun yok ama yok işte nasip değilmiş sanırım bu ay da boş..
İnşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Aynen öyle...Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herşeyin zamanı var biliyoruz da ne zaman geleceğini bilememek belki karamsarlığa düşüren..
Olumsuz düşünceler kapılma güzel kardeş hepimiz bekliyoruz eğer nasip ederse birbirimize dua edelim ve hepinizin hamis haberlerinizi alırım dilerim ki tüm herkes anneliği tadsin❤İnşallah dedim daha başlığı açarken inanır mısınız şunu yazarken bile gözlerim doluyor ya çok duygusallaştım. Ben daha 1 yıl oluyorken 10 yıl olmayanları düşünemiyorum rabbim herkesin kalbine göre versin aratmasınhiçbi sorun yok ama yok işte nasip değilmiş sanırım bu ay da boş..
Vallahi bu konular hiç girmek istemiyom bitmez bacım sorunlar bitmezzzAilesi yüzünden tartıştık küstü konuşmuyo benle
İnşallah güzel haberler alırsın canımBen kan verdim pazartesi belli olacakmış öğlene kadar çalışıyorlarmış
Amin canım teşekkür ederimİnşallah güzel haberler alırsın canım
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler.. cici anneler ve anne adayları..
S Seda seda21Gul-i zar burada benim topik arada hamis ilgili bazı konular patlasa biliriz sıkıntılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?