• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzm ben doktor altan muane etti sürekli yeni olan şeyi bende bisi diyemedim görmedi karından alttan gördü etrafimdaki altan baktimda düşer falan doktora dedim iyimi bilecen gibi tavir neşe düşer dedi bu yine altan bakti ertesi gün düştü bizimkide bidakine gitmiycen hep acele ediyon bekleseydin falan dedi biraz bekliycem alttan bana ders oldu yeni olan şeyi surekli kurcalatmak iyi degilmis
ay okuyunca kötü oldum. evet ilk aylarda alttan baktırmamak gerek. ben düşük başladığı halde kabul etmemiştim. tabi hayırlısı herşeyin.

Bizimki bu son dusuk ten sonra kızgın gitme dedi birşey belli olmadan korkuom simdide demeye ümit yok demisti bundan da halama anneme kaynanama dedim mal gibi onlarda bi gitme meydana gelsin falan doktor da düşecek deyince dedim düştü eşimde tepkili

diğer tetslerinizde yapılmıştır diye umut ediyorum. genetik testler gibi, düşüğe sebep olabilicek rahatszlıklar var troid,pıhtılaşm,lupus, şeker vs... umarım bunlarada balkılmıştır. eşinizin sperm fiş paneli , genetik tarama bunlar atlanmamıştır sadece perde var demekle olmuyor. yapılmadıysa mutlaka yaptırın. düşüklere genetik inceleme yapıldımı mesela. lütfen bunların hepsi bir ihtimal bunları atlatmayın olur mu?
işte bunu doktorların bazıları demiyo ben 8 9 senedir tedavi görüyorum ben bu bilgilere kulaktan dolma bilgilerle ulaştım. bunu doğumcunun dememesi de ayrıca saçmalık. özellere tonlarca para veriyoruz bide.

Hayır yaptırmadım hiç birini ama doktorum hep aynıydı o farketmiyormu biz dicezmi bunu
valla canım malesef atlanıyor ya boşu boşuna deneme tahtasına döndüğüm zamanlar oldu benim. ve ben hepsini kendim bulup ben bu testi istiyorum diyerek yaptırdım bilmediğim şeyleride Allah benim karşıma çıkardı. çok acı çektiğim için riske atacak takatim yoktu. yıllar sonraki ilk denemem bu

ne perdesiymiş o nasıl bi ameliyat. bazen bizim doktorlar işinde çok iyiy değilmi diye düşünüyorum açıkçası. hiç biri şu problemden kaynaklı demiyo. inşallah hamilesindir canım. adet biteli 10 gün falan olmuş sanırım
Rahim kalp gibi bu catal bebgi gelişimi engelleyip düşük meydana geliyormus onu duzeltiler yumurta gibi düşün bebek ona olusuyor yani benim bozuktu

Kızlar benim adete iki gün var. Şüphelenip test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı yarın kanda baktırmayı düşünüyorum acaba kanda çıkar mı yoksa adetin gecikmesini mi beklemeliyim
20180104_213504.jpg

işte bunu doktorların bazıları demiyo ben 8 9 senedir tedavi görüyorum ben bu bilgilere kulaktan dolma bilgilerle ulaştım. bunu doğumcunun dememesi de ayrıca saçmalık. özellere tonlarca para veriyoruz bide.
sorma hamilelikte troid değerlerine bakılır mesela tam kan sayımı yapılıyor bu değeri nasıl atlamışlar ianabiliyor musun. ben nelerle uğraşırken gözümün önündekini çok geç farkettim. troid hastasıymışım meğer. ama tabi tek sebepte bu değil.

valla canım malesef atlanıyor ya boşu boşuna deneme tahtasına döndüğüm zamanlar oldu benim. ve ben hepsini kendim bulup ben bu testi istiyorum diyerek yaptırdım bilmediğim şeyleride Allah benim karşıma çıkardı. çok acı çektiğim için riske atacak takatim yoktu. yıllar sonraki ilk denemem bu
Değiştircem Kuzm zaten bu sefer hamilelikte gitmiycem biraz toparlayinca özelde baktirip araştırmada iyi birine gircem opmazsamda artik özelde bakarim ne edeyim kontrollere

Kızlar benim adete iki gün var. Şüphelenip test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı yarın kanda baktırmayı düşünüyorum acaba kanda çıkar mı yoksa adetin gecikmesini mi beklemeliyimEki Görüntüle 2089309
ay tebrik ederim var gibi gerçekten. kan testş yaptrın ve doktora gidin ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi. folikasit kullanımınız yoksa başlarsınzı erkenden.

Kızlar benim adete iki gün var. Şüphelenip test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı yarın kanda baktırmayı düşünüyorum acaba kanda çıkar mı yoksa adetin gecikmesini mi beklemeliyimEki Görüntüle 2089309
Canım hayırlı olsun kanda çıkar Kuzm yeni daha alttan muane olmayin

ay tebrik ederim var gibi gerçekten. kan testş yaptrın ve doktora gidin ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi. folikasit kullanımınız yoksa başlarsınzı erkenden.
Teşekkür ederim canım korkuyorum yoksa falan fiye o yüzden sorayım dedim allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

sorma hamilelikte troid değerlerine bakılır mesela tam kan sayımı yapılıyor bu değeri nasıl atlamışlar ianabiliyor musun. ben nelerle uğraşırken gözümün önündekini çok geç farkettim. troid hastasıymışım meğer. ama tabi tek sebepte bu değil.
bende hala tiroid için gitmedim. en kısa zamanda hem tiroide hem de kan pıhtılaşması varmı ona baktırcam. tüp bebek için vaktim az. eğer tedavi süreci yetişmezse transfer tarihini bir yıl daha uzatcaz yapacak birşey yok. başta olması gerekenler böyle sona kalıyo doktoların işgüzarlığı yüzünden. onlar sanki bunları bilmiyo mu başta demeleri gerekirdi

Teşekkür ederim canım korkuyorum yoksa falan fiye o yüzden sorayım dedim allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Sağol canım silik çizgi o yeni hamissin orda çıkan kanda belli olur inşallah hayırlı haberlerini alırız gözün aydın yorma kendini stres yapma

bende hala tiroid için gitmedim. en kısa zamanda hem tiroide hem de kan pıhtılaşması varmı ona baktırcam. tüp bebek için vaktim az. eğer tedavi süreci yetişmezse transfer tarihini bir yıl daha uzatcaz yapacak birşey yok. başta olması gerekenler böyle sona kalıyo doktoların işgüzarlığı yüzünden. onlar sanki bunları bilmiyo mu başta demeleri gerekirdi
sadece önemsenmiyor düşük bu sağlıklı olsa tutunurdu falan yada ilkind eolur böyle şeyler hele bir 3 olsunda oooo derken iyi bulana kadar devamlar yok yani ben yıllarımı verdim nerdeyse. ama varmı net birşey tabiki hala yok. 100de100 sebep bu diyemiyorlar

sadece önemsenmiyor düşük bu sağlıklı olsa tutunurdu falan yada ilkind eolur böyle şeyler hele bir 3 olsunda oooo derken iyi bulana kadar devamlar yok yani ben yıllarımı verdim nerdeyse. ama varmı net birşey tabiki hala yok. 100de100 sebep bu diyemiyorlar
Allah yardimcin inşallah çabaların boşa çıkmaz

aynen beni deli eden de gerçek sebebi söyleyememeleri. eveleyip gevelemeleri. iş paraya gelince net cevap vermesini biliyorlar. aslında ikinci transfer için doktor değiştirmek istedim. olurmu olmaz mı bilemedim. o yüzden üstünde durmadım. gerçi Allah vercem deyince her türlü verir hayırlısını versin sadece

Back