• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah hep şunu söylüyorum Allah benim için hazırladığı bir zaman var ama bendeki sadece sabırsızlık umut heyecab hayal. kısmette varsa inşallah anne olmak çok ama çok istiyorum. inşallah herkesin tüm isteyenlerin olsun
Inan hepimiz de aynı duygu rabbime karşı gelmeyiz umarim istegimiz aile olmak hayırlı anne baba evlat yuvamiz şen olsun

Ne gibi canim bugün ilk gun mu regelin
hayır aksine 2 gün var hatta hata payıyla bu böyle 4 gün bile olabilir çok emin değilim ama 2 günden az değil.bugün akşam saatlerinde açık çok açık kahve sarıya dönen bir leke gördüm azdı ama emin değilim bu herşey olabilir daha öncede gebelik geçridim onda da böyle olmuştu. o yüzden biraz karışık duygularım. gögüs ağrısı, tatlıya karşı normalde istek duymam gerek adet yaklaştı çünkü ama yok midemi bulandırıyor. bunun gibi şeyler.birde test yaptım dün negatifti sabah baktım 2 çizgi hayaletbçizgi varmışta belirginleşmiş gibi. o yüzden tekrarlamak istiyorum

Benim sıkıntı şöyledi kızlar 2 inci dusuk te doktor perde var rahimde yani bebek tutunamayip düşük olur dedi ve martta ameliyat olup 8 ay sonrada hamile kaldim 3 ay falan korundum aradan 4 ay sonra hamile kaldım 1 ay oldu oda kürtaj oldum gelisememis ve ameliyattaki ilk gebelik olabilir dedi doktor 3 ay korun dedi ben beklemedim kızlar ilk regelimi 25 aralık gördüm şimdi bekliyorum inşallah busever olur

Benim sıkıntı şöyledi kızlar 2 inci dusuk te doktor perde var rahimde yani bebek tutunamayip düşük olur dedi ve martta ameliyat olup 8 ay sonrada hamile kaldim 3 ay falan korundum aradan 4 ay sonra hamile kaldım 1 ay oldu oda kürtaj oldum gelisememis ve ameliyattaki ilk gebelik olabilir dedi doktor 3 ay korun dedi ben beklemedim kızlar ilk regelimi 25 aralık gördüm şimdi bekliyorum inşallah busever olur
Hakkında hayırlısı canım demek bundada varmış bi hayır .. inş bu sefer tutar.. sağlıklı şekilde dünyamıza gelir..

hayır aksine 2 gün var hatta hata payıyla bu böyle 4 gün bile olabilir çok emin değilim ama 2 günden az değil.bugün akşam saatlerinde açık çok açık kahve sarıya dönen bir leke gördüm azdı ama emin değilim bu herşey olabilir daha öncede gebelik geçridim onda da böyle olmuştu. o yüzden biraz karışık duygularım. gögüs ağrısı, tatlıya karşı normalde istek duymam gerek adet yaklaştı çünkü ama yok midemi bulandırıyor. bunun gibi şeyler.birde test yaptım dün negatifti sabah baktım 2 çizgi hayaletbçizgi varmışta belirginleşmiş gibi. o yüzden tekrarlamak istiyorum
Ayy inşallah hadi hayırlısı belioz benimde bu son gebelik adetten önce öğrendim süpe duydum baya

ne perdesiymiş o nasıl bi ameliyat. bazen bizim doktorlar işinde çok iyiy değilmi diye düşünüyorum açıkçası. hiç biri şu problemden kaynaklı demiyo. inşallah hamilesindir canım. adet biteli 10 gün falan olmuş sanırım

diğer tetslerinizde yapılmıştır diye umut ediyorum. genetik testler gibi, düşüğe sebep olabilicek rahatszlıklar var troid,pıhtılaşm,lupus, şeker vs... umarım bunlarada balkılmıştır. eşinizin sperm fiş paneli , genetik tarama bunlar atlanmamıştır sadece perde var demekle olmuyor. yapılmadıysa mutlaka yaptırın. düşüklere genetik inceleme yapıldımı mesela. lütfen bunların hepsi bir ihtimal bunları atlatmayın olur mu?

benimde sonuncusu kendi oldu düştü tekrar ttüp bebek olacak. inşallah bu ay hamile kalırsın. kaldığın gibi de hemen doktorla görüş
Kuzm ben doktor altan muane etti sürekli yeni olan şeyi bende bisi diyemedim görmedi karından alttan gördü etrafimdaki altan baktimda düşer falan doktora dedim iyimi bilecen gibi tavir neşe düşer dedi bu yine altan bakti ertesi gün düştü bizimkide bidakine gitmiycen hep acele ediyon bekleseydin falan dedi biraz bekliycem alttan bana ders oldu yeni olan şeyi surekli kurcalatmak iyi degilmis

diğer tetslerinizde yapılmıştır diye umut ediyorum. genetik testler gibi, düşüğe sebep olabilicek rahatszlıklar var troid,pıhtılaşm,lupus, şeker vs... umarım bunlarada balkılmıştır. eşinizin sperm fiş paneli , genetik tarama bunlar atlanmamıştır sadece perde var demekle olmuyor. yapılmadıysa mutlaka yaptırın. düşüklere genetik inceleme yapıldımı mesela. lütfen bunların hepsi bir ihtimal bunları atlatmayın olur mu?
Hayır yaptırmadım hiç birini ama doktorum hep aynıydı o farketmiyormu biz dicezmi bunu

Back