- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
hayır aksine 2 gün var hatta hata payıyla bu böyle 4 gün bile olabilir çok emin değilim ama 2 günden az değil.bugün akşam saatlerinde açık çok açık kahve sarıya dönen bir leke gördüm azdı ama emin değilim bu herşey olabilir daha öncede gebelik geçridim onda da böyle olmuştu. o yüzden biraz karışık duygularım. gögüs ağrısı, tatlıya karşı normalde istek duymam gerek adet yaklaştı çünkü ama yok midemi bulandırıyor. bunun gibi şeyler.birde test yaptım dün negatifti sabah baktım 2 çizgi hayaletbçizgi varmışta belirginleşmiş gibi. o yüzden tekrarlamak istiyorum
Canım merhaba umarım hamilesindir. Dilerim Allahtan isteyen tüm herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ben sana bi bilgimi paylaşmak istiyorum. benim daha öncelered her adet öncesi belirti olurdu bulantı göğüs ağrısı vs. Ama her defasında adet oluyordum. bu ay hiç belirtim olmadı sadece çok sık sancım oluyordu ben yanılmamak için 10 gün adet geçtikten sonra test yaptım iki çizgi çıktı. ertesi gün hastahanede kan tahlili yaptım doğru sonuç almışım hamileyim. Sana diyeceğim şu erken test yanlış sonuç verir bence en az bi hafta adet geçmesini bekle