kuruntumakinesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Kasım 2014
- 179
- 62
-
- Konu Sahibi kuruntumakinesi
istese geleceğini bildiğim için 8473945 kat daha fazla kırılıyorum..Bilemiyorum, istese gelir evet.
Belki o inceligi dusunemiyordur.
Aynen o hesapLaf var icraat yok.
O kadar bişey bile istemiyorum ya yıl dönümünde hediye bile almadı, benimle okuduğum şehre gelecekti 1 saat önce ortada öyle bıraktı gelemiyorum dedi telafide etmedi.. Üniversite yıllarında erkekler genelde cinsellik peşinde ben kaldıramam ve bende hayatıma yeni birini alamam 2 yılda anca alıştım onaseviyorum ama olgun olmaması delirtiyor beni. bazen çığrımdan çıkıyorum işte mesela şimdi
istese geleceğini bildiğim için 8473945 kat daha fazla kırılıyorum..
Tabiki genelleme yanlış ama öyle gördüm hep çevremde üniversitete edinilmiş sağlıklı tek çift görmedim, iki taraflı bişey mutlaka.. ona alışmam 2 yılımı aldı başkasıyla anıştım görüştüm derken ömrüm biterÜniversite de erkekler cinsellik peşinde diye fedakarlıktan anlamayan seni aşktan mahrum birakan adamimi layik gördün kendine ? Ayrıca genelleme yapma herkes ayni değil. Hem üniversitedekileri bilmem ama senin sevgilinden cidden bir cacik olmaz boşver adam akilli seni mutlu edeceği bul mutlu ol hayat çok kisa :)
Yeni asklara yelken aç. Bunun vadesi dolmuş.Aynen o hesap
İlk gittiğimde dile getirdim maddi sorunun olur yada ailenle ilgili bi sorun olur benimle paylaş anlarım falan filan baktım olacağı yok bu sene ağzımı bile açmadım, bişey değişmiyor nasılsa. Dile getirip kendimi üzüyorum.dile getir bi dosdogru.
Bakalim bahaneleri ne olacak
Tabiki genelleme yanlış ama öyle gördüm hep çevremde üniversitete edinilmiş sağlıklı tek çift görmedim, iki taraflı bişey mutlaka.. ona alışmam 2 yılımı aldı başkasıyla anıştım görüştüm derken ömrüm biterolgunlaşır belki?
İlk gittiğimde dile getirdim maddi sorunun olur yada ailenle ilgili bi sorun olur benimle paylaş anlarım falan filan baktım olacağı yok bu sene ağzımı bile açmadım, bişey değişmiyor nasılsa. Dile getirip kendimi üzüyorum.
Ben maddi zorluk çekiyorum öyle olsa anlarım galiba, ailesi sorun desem günübirlik gelip gider kimsenin haberi olmaz. Bilmiyorum artık sıkıldım böyle olmasından. Haksızlık ettiğim için vicdan yapmam da cabasıbelkide gercekten bi maddi sornu var ama sana belli etmemeye calisyor.
Tabi bilemedim gezip tozuyo arkdaslriyla diyosun.
Bence herseye ragmen gelirdi gercek seven.
Nedenini ogrenin belkide cok onemli bi gerekcesi vardir, su an gunahini almayalim.
Allah tamamına erdirsin çok daha mutlu ol :) şuan olgunlaşma ihtimalini göz önünde bulundurmak istiyorum sanırım..Vallahi bende üniversitede ilişkiye basladim ikimizde ayni universitedeniz. Cevremde gördüğüm en saglikli ilişki benimki 3 yil oldu çok da mutluyum nikah masasina doğru gidiyoruz kismetse. Boyle genellemelere kapilma. Kimseyide değişir sanma. Kimse degismez, sadece sen katlanmayi ogrenirsin o kadar.. Gerek var mi tabi orasi senin bilecegin is. Ben olsam kendimi cok daha iyilerine layik görürdüm. Hakkinda hayirlisi
Ben maddi zorluk çekiyorum öyle olsa anlarım galiba, ailesi sorun desem günübirlik gelip gider kimsenin haberi olmaz. Bilmiyorum artık sıkıldım böyle olmasından. Haksızlık ettiğim için vicdan yapmam da cabası
Sen neden gelmiyorsun diyecek, bende maddi sıkıntım var diyemicem. anlaması gerek ama anlamıyor o ayrıHaksizlik etme olasiligini ortadan cikar.
Dumduz konus.
Herseyi ogren.
Bana dogru duzgun bi gerekce soyle de.
Kararli ol ve konuyu saptirtma makul bi cevap alana kadr.
Sen neden gelmiyorsun diyecek, bende maddi sıkıntım var diyemicem. anlaması gerek ama anlamıyor o ayrı
Kendimi hazır hissettiğimde tartışma için kollarımı sıvarım olmadı başka seçenek yok gibiben geldim bi sefer de.
En guzel savunma.
Ay bilmiyorum ama keşke öyle konu açsam diyorum şuanBunları yapmasaydı bu sefer benimle ilgilenmiyor diye konu açardın dimi
Kendimi hazır hissettiğimde tartışma için kollarımı sıvarım olmadı başka seçenek yok gibi
ona göre herşey normal bence o bi sorun görmüyor. Bazen ben istediğin gibi biri değilim her zaman eksik olcam gibi cümleler kuruyor o öyle dedikçe bi sorun söylememeye çalışıyorum.. bişeyleri anlaması için sürekli tartışma konusu yaratan ben oluyorum..Yartismayi her zman olumsuz olarak yorumlamamali insan.
Kim bilir, belkide sizi aydinliga goturur.
Belkide soyleyemedigi bisey vardir.
Cunku ilgi alaka yerinde diyosun sonucta.