bu sefer sorun farklı fazla ilgi!

Mesela en basit örneği ben üniversite için başka şehirdeyken özledim özledim diyip kılını kıpırdatmadı. Dile getirmeden gelsin görsün ben hissederim. Herhangi bi nedenle gelemiyor olmasını anlıyorum ama yok nedeni bile yok :KK43:

telefon aşığı sanırım erkek arkadaşın, ama o da okuyormuş, yani maddi durumu olmayabilir ve bunu sana söyleyemeyebilir.

seni cok iyi anliyorum..bende birkac konu actim bu yuzden
benimkide ayni valla sadece hersey lafda ha üstelik uzun uzun msjlar bile atmiyor sadece o bildigimiz seyler iste.
"öyle uzaktan seviyorum demekle olmuyor hissettirmek lazim" diyebilirsin mesela espirisine yani bu durumu ona mutlaka bir sekil anlat

Bence fedakarlik yapacak kadar sevmiyor ya da cantada keklik zannediyor arkadasim seni... 4 saat nedir ya iki haftada bir gelir gider cok istese. Sen kizbasina mi gitceksin her seferinde...

Bence sen ona bi gozdagi ver buyusun. Sen mu buyutcen omur boyu...

Ya cabalasin senin icin ya da bye bye...

Daha 20 yasindaymissin bak neler cikar daha hayatta onumuze... :KK66:

seni cok iyi anliyorum..bende birkac konu actim bu yuzden
benimkide ayni valla sadece hersey lafda ha üstelik uzun uzun msjlar bile atmiyor sadece o bildigimiz seyler iste.
"öyle uzaktan seviyorum demekle olmuyor hissettirmek lazim" diyebilirsin mesela espirisine yani bu durumu ona mutlaka bir sekil anlat
Denedim ama bi sonuç alamadım :KK43: sizin ne kadar oldu? hayatından çıkarmayı düşündün mü hiç? :KK43:

Bence fedakarlik yapacak kadar sevmiyor ya da cantada keklik zannediyor arkadasim seni... 4 saat nedir ya iki haftada bir gelir gider cok istese. Sen kizbasina mi gitceksin her seferinde...

Bence sen ona bi gozdagi ver buyusun. Sen mu buyutcen omur boyu...

Ya cabalasin senin icin ya da bye bye...

Daha 20 yasindaymissin bak neler cikar daha hayatta onumuze... :KK66:
İstemiyor ki gelmiyor ya farkındayım onun ama bişey yapmıyorum, sürekli tartışma çıkınca benden kaynaklı oluyır sırf farkında olsun diye..
Ne mutluyum ne mutsuz ama seviyorum karışık bişiler bişiler :KK3:

Sorun fazla ilgi değil, sorun sana yapay gelen ilgi. Lafta bir şeyler var, ama icraata dökmüyor. Haklısın da bir çok konuda, özledim diye 100 kere söyleyene kadar 1 kere çıkıp gelmesi daha manidar. Konuş sevgilinle, mesaj atma demek yerine gerçekte rahatsız olduğun şeyleri dile getir.

Sorun fazla ilgi değil, sorun sana yapay gelen ilgi. Lafta bir şeyler var, ama icraata dökmüyor. Haklısın da bir çok konuda, özledim diye 100 kere söyleyene kadar 1 kere çıkıp gelmesi daha manidar. Konuş sevgilinle, mesaj atma demek yerine gerçekte rahatsız olduğun şeyleri dile getir.
Kırılır diye atma yazmak istediğinde yaz bi deftere ilerde bakıp hatırlamak daha güzel olur dedim.. Çok kırıyorum tekrar tekrar dile getirmek istemiyorum çünkü geçen sene bi kaç kere söyledim :KK43:

Denedim ama bi sonuç alamadım :KK43: sizin ne kadar oldu? hayatından çıkarmayı düşündün mü hiç? :KK43:

sizde iyi olan ayni ülkedesiniz ve aranizda cokta uzaklik yokmus okudugum kadariyla. bizlr ayri ülkelerde oldugumuz icin görüsmek daha zor. Ben sahsen ayrilmayi düsündüm bir aralar ama beni baglayan yaninda oldugumda farkli olmasi dahada iyi olmasi..bunlari düsünerek ayrilamadim ve tabiki seviyorum
Sen onu seviyorsan ayrilma tabi bence ona kaybetme korkusu yasat biraz akli basina gelsin belliki cok rahat.
mesela mesajlarina cok karsilik verme mesgulmussun gibi gozuk disariya cik gez biraz O kendiliginden gelir ozaman

sizde iyi olan ayni ülkedesiniz ve aranizda cokta uzaklik yokmus okudugum kadariyla. bizlr ayri ülkelerde oldugumuz icin görüsmek daha zor. Ben sahsen ayrilmayi düsündüm bir aralar ama beni baglayan yaninda oldugumda farkli olmasi dahada iyi olmasi..bunlari düsünerek ayrilamadim ve tabiki seviyorum
Sen onu seviyorsan ayrilma tabi bence ona kaybetme korkusu yasat biraz akli basina gelsin belliki cok rahat.
mesela mesajlarina cok karsilik verme mesgulmussun gibi gozuk disariya cik gez biraz O kendiliginden gelir ozaman
Sizin durum daha zor görüşmemek kötü hisettiriyor biliyorum.. Onuda denerim çünkü yıprattığının yıprandığının farkında değil çünkü uzaklaşıyormuşum gibi hissetmesini sağlarım belki çaba harcamak ister. Teşekkür ederim anladığın için :KK45:

İstemiyor ki gelmiyor ya farkındayım onun ama bişey yapmıyorum, sürekli tartışma çıkınca benden kaynaklı oluyır sırf farkında olsun diye..
Ne mutluyum ne mutsuz ama seviyorum karışık bişiler bişiler :KK3:

Ayy boyle yaa ben de seviyorum seviyorum diye de katlaniyorum herseye :)

X