- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Ya en azindan garanti.. evine hirsiz girmeyecegi ne malum kaynananin ya da senin oyle düşün. Ben evlendigimde issiz bir yerde oturuyordum ve eve temizlikci falan geliyordu diye kasaya koyduk eşimle.Evet kasaya o kadar vermeye gerek var mi bilmiyorum
bozduracagim galiba :)
Pırlanta olayını bilemem tercih meselesi. Ne sizin evde dursun nede onun evinde. Banka kasası missMerhaba hanimlar birden fazla sorum var.
1.ben bilezik takmayi sevmiyorum dugundeki bileziklerin biriyle pirlanta yuzuk almak istiyorum sizce alayim mi yoksa bilezigin degerini bozmaya gerek yok mu?
2.bilezikler kv de ben bilerek biraktim cunku uzun sure evde durmadigimiz oluyor calinir falan diye bileziklerimi eve getireyim mi yoksa durmaya devam etsin mi orda?
Hadi yaa burda yani almanyada kasa icin senede bi kez 15 euro diye yanlis bilmiyorsam benimki en önemli olanlari hep kasaya koyuyorum, türkiyedeki gercekten ucmus bu bankadakiler hadi senede 100 tl olsa fena olmaz :/ sanirim en iyisi hepsini bozdurup pirlanta bi yüzük almak :/Evet kasaya o kadar vermeye gerek var mi bilmiyorum
bozduracagim galiba :)
Koyde olduklarindan pek hirsizlik olacagini sanmiyorumYa en azindan garanti.. evine hirsiz girmeyecegi ne malum kaynananin ya da senin oyle düşün. Ben evlendigimde issiz bir yerde oturuyordum ve eve temizlikci falan geliyordu diye kasaya koyduk eşimle.
Ama bilemedim site falansa kaynananin sorun olmayabilir.
Bozdur tabi. Ooooh sefan olsun :)
Yillik 700 tl gibi bir kirasi var bosuna gibi geliyorPırlanta olayını bilemem tercih meselesi. Ne sizin evde dursun nede onun evinde. Banka kasası miss
Bende gördüm biraz önce yazdim burda yani almanyada senede 15 euro cekiliyor en önemli degerli esyayi oraya koyuyorum mesela tapu bile asla evime koymam, türkiyedeki bankalar ucmus bunlar ya sanirim en iyisi hepsini bozdurup bi pirlanta yüzük almak sanirim eve hirsiz girmeyecegi garantisi mi varKasa kiralarina baktim simdi bi uyeninde dedigi gibi 700 lira falan yillik o kadar vermeye gerek var mi kv guvenirim asla harcamaz
Hadi yaa burda yani almanyada kasa icin senede bi kez 15 euro diye yanlis bilmiyorsam benimki en önemli olanlari hep kasaya koyuyorum, türkiyedeki gercekten ucmus bu bankadakiler hadi senede 100 tl olsa fena olmaz :/ sanirim en iyisi hepsini bozdurup pirlanta bi yüzük almak :/
O kadar olmuşmu yahu pesss. Ben kasa kullandığım dönem 150 gibi birşeydi. O zaman altın hesabı açmanızı tavsiye edeceğim. Aynı hesaba geliyor hemde güvende olur.Yillik 700 tl gibi bir kirasi var bosuna gibi geliyor
Ilk etapta 700 tl depozito ile birlikte..O kadar olmuşmu yahu pesss. Ben kasa kullandığım dönem 150 gibi birşeydi. O zaman altın hesabı açmanızı tavsiye edeceğim. Aynı hesaba geliyor hemde güvende olur.
Olsunyuzugu bozdururken deger kaybı oluyor
O zaman bende cözüm bitti kv güvenilir ise kvye versin o zaman ne diyim benim 2 tane bilezigim türkiyede benim annemde al götür bunlari diyor yok sizde kalsin diyorum kocama mi güvencem diyorum yalandan ama ablam eger evlenirse diye 2 bilezigi ablama taktircam daha haberleri yok ellemesinler diye dediydimyuzugu bozdururken deger kaybı oluyor
Altin hesabini arastirdim yatirirken gramina gore paraya ceviriyolar ve ben altin hesabi actirmis olsaydim simdi zarardaydimO kadar olmuşmu yahu pesss. Ben kasa kullandığım dönem 150 gibi birşeydi. O zaman altın hesabı açmanızı tavsiye edeceğim. Aynı hesaba geliyor hemde güvende olur.
Eşim gülaylar pırlantadan almış ..Zen pirlantanin reklamlarda cikan baget yuzuklerinden almak istiyorum bende
Devlet Bankalarının yıllık kiraları daha ucuz. Yil ortasinda 300 lirayi bulmuyordu simdi bu kadar zam mi gelmiş????Banka kasa bedeli 700 tl.
Valla nerden mi biliyorum kasamin zamani doldu gecen gün,yamyam bankadan mesaj geldi hesabinizdan cekilecek diye
700 tl de az degil ki kardeşim . Asagi yukari butun bankalarin buna yakin civarlar kira+depozito.
2.si bilezigi bozdur.
Pirlantayi da al
Bence :)
Evet. Ziraat bankasini aradim oda 700 tl dedi 330 depozito 370de kasa bedeli dedi sanirim toplam 700 dediDevlet Bankalarının yıllık kiraları daha ucuz. Yil ortasinda 300 lirayi bulmuyordu simdi bu kadar zam mi gelmiş????
Ne guzel iyi dertleriniz var darisi basima :) hep boyle devam etsn insaalh baska dert gormeyin ben mesela buay para olmadigi ve fiyatlar baya ucuk oldugu icin mont alamiyorum kendime kisin en sert gectigi donemlerde incecik bir ceketle cikip donuyorum :)Merhaba hanimlar birden fazla sorum var.
1.ben bilezik takmayi sevmiyorum dugundeki bileziklerin biriyle pirlanta yuzuk almak istiyorum sizce alayim mi yoksa bilezigin degerini bozmaya gerek yok mu?
2.bilezikler kv de ben bilerek biraktim cunku uzun sure evde durmadigimiz oluyor calinir falan diye bileziklerimi eve getireyim mi yoksa durmaya devam etsin mi orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?