Bu sefer kötü dert değil

Evet kasaya o kadar vermeye gerek var mi bilmiyorum

bozduracagim galiba :)
Ya en azindan garanti.. evine hirsiz girmeyecegi ne malum kaynananin ya da senin oyle düşün. Ben evlendigimde issiz bir yerde oturuyordum ve eve temizlikci falan geliyordu diye kasaya koyduk eşimle.
Ama bilemedim site falansa kaynananin sorun olmayabilir.
Bozdur tabi. Ooooh sefan olsun :)

Pırlanta olayını bilemem tercih meselesi. Ne sizin evde dursun nede onun evinde. Banka kasası miss

Evet kasaya o kadar vermeye gerek var mi bilmiyorum

bozduracagim galiba :)
Hadi yaa burda yani almanyada kasa icin senede bi kez 15 euro diye yanlis bilmiyorsam benimki en önemli olanlari hep kasaya koyuyorum, türkiyedeki gercekten ucmus bu bankadakiler hadi senede 100 tl olsa fena olmaz :/ sanirim en iyisi hepsini bozdurup pirlanta bi yüzük almak :/

Koyde olduklarindan pek hirsizlik olacagini sanmiyorum

Kasa kiralarina baktim simdi bi uyeninde dedigi gibi 700 lira falan yillik o kadar vermeye gerek var mi kv guvenirim asla harcamaz
Bende gördüm biraz önce yazdim burda yani almanyada senede 15 euro cekiliyor en önemli degerli esyayi oraya koyuyorum mesela tapu bile asla evime koymam, türkiyedeki bankalar ucmus bunlar ya sanirim en iyisi hepsini bozdurup bi pirlanta yüzük almak sanirim eve hirsiz girmeyecegi garantisi mi var

yuzugu bozdururken deger kaybı oluyor

O kadar olmuşmu yahu pesss. Ben kasa kullandığım dönem 150 gibi birşeydi. O zaman altın hesabı açmanızı tavsiye edeceğim. Aynı hesaba geliyor hemde güvende olur.
Ilk etapta 700 tl depozito ile birlikte..
Bugun esim yatirdi 440 tl
Geven sene 400+250 ydi galiba
40 tl artmış kasa bedeli.

Olsun
Ben şahsıma nasil düşünüyorum biliyor musun. Ulan bu dünya ölümlü.. hicbirsey bize ait degil yarın birgun benim kocam ev alacak diye ona bilezikmi verecem banane alsın herseye pars veriyor internetten ust model arabalara bakiyor . Ben diyorum.en iyisi kendimi sevindireyim. Gittim pirlantalarimi büyüttüm. Hic pisman degilim. Ve bilezik bozdurdum ohhhhh mis

O zaman bende cözüm bitti kv güvenilir ise kvye versin o zaman ne diyim benim 2 tane bilezigim türkiyede benim annemde al götür bunlari diyor yok sizde kalsin diyorum kocama mi güvencem diyorum yalandan ama ablam eger evlenirse diye 2 bilezigi ablama taktircam daha haberleri yok ellemesinler diye dediydim kirada oturuyorsa bi ev alsin kiraya versin oda mantikli cözüm degil dimi :/

O kadar olmuşmu yahu pesss. Ben kasa kullandığım dönem 150 gibi birşeydi. O zaman altın hesabı açmanızı tavsiye edeceğim. Aynı hesaba geliyor hemde güvende olur.
Altin hesabini arastirdim yatirirken gramina gore paraya ceviriyolar ve ben altin hesabi actirmis olsaydim simdi zarardaydim

Ben olsam yatirimlik olarak birakirdim ama tercih meselesi tabi. Kv yaninta tutmazdim bankaya adima.altin hesabi actirir oraya koyardim

Devlet Bankalarının yıllık kiraları daha ucuz. Yil ortasinda 300 lirayi bulmuyordu simdi bu kadar zam mi gelmiş????

Aman al tak bacım ne istersen yatirimlik düşünürsen de bankaya koy altın hesabı aç da araştır tabi ki

Ne guzel iyi dertleriniz var darisi basima :) hep boyle devam etsn insaalh baska dert gormeyin ben mesela buay para olmadigi ve fiyatlar baya ucuk oldugu icin mont alamiyorum kendime kisin en sert gectigi donemlerde incecik bir ceketle cikip donuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…