Kasaya da kira odemek gerekiyor yuzuk alma mi diyorsunuzBileziklerini kasaya bırak ,takmasan bile o şekilde sakla yatirimlik iyi olur :)
Yuzugu çok istiyorum alicam galiba1.Bence bozdurun ve istediginiz o yüzüğü alııınn.
2. Banka da saklamanız daha dogru olur sanki sankiii
Hosuma gidiyor en azindan takabilirim sari sari bilezik takmamnapıcan pırlantayı :/
Kasaya da kira odemek gerekiyor yuzuk alma mi diyorsunuz[/QUOTE
Yıllık 400 TL ödüyoruz Ortaboy
kasa için kardeşimle ortak olduğu için 200 :)
Yani ben bozdurmadan kasaya koymuşum.Karar sizin tabi ki :)
Yuzuk cok seviyorum o yuzden almak istiyorum bilezikleri bozdurup koysaydik simdi zararda olurduk ulkemizde ne zaman ne olacağı belli olmadigindan1. bilezik bozdurup pirlanta alma 2 . bilezikleri gundelik hayatta kullanmiyorsan hic tamamen hepsini bozdurup bankada altin hesabi actirabilirsin evde durmasini istemiyorsan ya da kasaya koydurabilirsin
Vallah bende evlendikten sonra kaynanam n7ye bilezikleri takmadigimi söyleyip duruyordu nasil 14 tane bilezigi kolumda takayim? Zaten takilara karsi alerjim var bunu kendisine belirttigin halde inanmadi taktiktan bi süre sonra alerji tepki gösterdi susturdum kaynanami ve bileziklerin hepsini kasaya koydum artik ev alirsam o bilezikleri bozulur.. en güvenli yer bankaya koyun bi kasa alin senede ödüyorsunuz zaten birsey degil, ama kendinden baska kimseye iznin olmaycak kocanda dahil bunu bankaciye belirtcen özellikl not aliniyorMerhaba hanimlar birden fazla sorum var.
1.ben bilezik takmayi sevmiyorum dugundeki bileziklerin biriyle pirlanta yuzuk almak istiyorum sizce alayim mi yoksa bilezigin degerini bozmaya gerek yok mu?
2.bilezikler kv de ben bilerek biraktim cunku uzun sure evde durmadigimiz oluyor calinir falan diye bileziklerimi eve getireyim mi yoksa durmaya devam etsin mi orda?
Zen pirlantanin reklamlarda cikan baget yuzuklerinden almak istiyorum bendeBende bilezik hiç sevmem .
Eşim bilezik mi istersin pırlanta yüzük ü dedi .
Yüzük dedim . Bu doğum günümde almış .
Çokta severek takıyorum .
İstediğin neyse onu yap .
Aldığımız yüzüğü 1 sene içinde bozdurmak stersek %15 değer kaybı olcağı söylenmiş .
Ama deger kaybı olmadan daha büyük bir yüzükte Alabiliyormusuz. Bunu mutlaka araştırın bazı kuyumcularda bu yok ..
Bilezigi bende hic sevmiyorum sari sari ve gorgusuzluk gibi geliyor utaniyorumVallah bende evlendikten sonra kaynanam n7ye bilezikleri takmadigimi söyleyip duruyordu nasil 14 tane bilezigi kolumda takayim? Zaten takilara karsi alerjim var bunu kendisine belirttigin halde inanmadi taktiktan bi süre sonra alerji tepki gösterdi susturdum kaynanami ve bileziklerin hepsini kasaya koydum artik ev alirsam o bilezikleri bozulur.. en güvenli yer bankaya koyun bi kasa alin senede ödüyorsunuz zaten birsey degil, ama kendinden baska kimseye iznin olmaycak kocanda dahil bunu bankaciye belirtcen özellikl not aliniyor
Size bi örnek vereyim. Annemin 7-8 tane bilezigi varmış hiç bozdurmamış ihtiyac olmadıgından saklamış. 2-3 tanesini satıpYuzugu çok istiyorum alicam galibakasaya koysak kira odemek gerekiyor bankaya
Kesinlikle ya bende sevmiyorum görgüsüz olmaya gerek yok at bankaya güvenli dursun kaynanaya bile birakilmazBilezigi bende hic sevmiyorum sari sari ve gorgusuzluk gibi geliyor utaniyorum
Bende boyle düşünüyorum onlar benim takmam icindi zaten eger bana alindiysa en azindan birini takabilecegim biseye donusturebilirim muhtemelen digerleri ev alirsak ona giderSize bi örnek vereyim. Annemin 7-8 tane bilezigi varmış hiç bozdurmamış ihtiyac olmadıgından saklamış. 2-3 tanesini satıp
O trabzona has (tam eminim degilim) kelepçeli bileziklerden almak istemiş hep. Ama ertelemiş hep nedense . Öyle ya da böyle uçmuş o bilezikler. Kimi borc almış vermemiş, bi kaçını da öyle klima almaya, balkon yenilemeye bozdurup harcamışlar. Yani öyle ya da böyle o bilezikler gidecekse en azından 1 tanesini kendini mutlu etmeye harcamak pişman etmez diye düşünüyorumm
Evet kasaya o kadar vermeye gerek var mi bilmiyorumBanka kasa bedeli 700 tl.
Valla nerden mi biliyorum kasamin zamani doldu gecen gün,yamyam bankadan mesaj geldi hesabinizdan cekilecek diye
700 tl de az degil ki kardeşim . Asagi yukari butun bankalarin buna yakin civarlar kira+depozito.
2.si bilezigi bozdur.
Pirlantayi da al
Bence :)
Kasa kiralarina baktim simdi bi uyeninde dedigi gibi 700 lira falan yillik o kadar vermeye gerek var mi kv guvenirim asla harcamazKesinlikle ya bende sevmiyorum görgüsüz olmaya gerek yok at bankaya güvenli dursun kaynanaya bile birakilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?