Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu sefer kendi ellerimle çektiğim koltuklarımı koydum işte salon koltuklarım kıslaR

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım ıkısıde çok iddialı renkler siyah koltuk düşünmemiştim hiç. umarım rahat kullanabılırsın güle güle otur

slm kızlar ya benim bir sorum olcaktı size sizce evlendikten sonra arabamı alsam ev mi alsam hangisini önce alsam daha rahat ederim acaba

giyimde olduğu gibi dekorasyonda da insanların kendilerini siyah ve beyaza mahkum etmelerini anlamıyorum. yıllarca o eşyalarla yaşayacaksınız, biraz daha araştırmaya değmez miydi? kusura bakmayın, apaçık zevksiz. ama bu sitede çoğu üye beğense de beğenmese de "çoooooook güzellll canımmm" diyor anladığım kadarıyla..

slm kızlar ya benim bir sorum olcaktı size sizce evlendikten sonra arabamı alsam ev mi alsam hangisini önce alsam daha rahat ederim acaba

ülkemiz dünyada benzinin en pahalı satıldığı ülke. araba alırsanız ev alma şansınızı büyük oranda düşürmüş olursunuz. ama karavan alarak ikisinin ortasını bulmuş olursunuz :emir_bebek:

benim tarzım değil ama güzeller.ben daha spor genç canlı renkler sewiyorum .daha genciz dimi (: birde siyah acaip toz olcak sana kolay gelsin şimdiden

arkadaşım daha gençsin neden koyu renklere bakıyosun şöyle cıvıl cıvıl baksana ama sen beğendikten sonra modeli güzelmiş

Back
X