Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu sefer kendi ellerimle çektiğim koltuklarımı koydum işte salon koltuklarım kıslaR

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
harika harika harika :lepi: çok güzelmiş gerçekten
ve benimkilere o kadar benziyor ki anlatamam
ben maskoda yaptırıyorum sen sizin ordan mı aldın canım aklinialirimsmile
güle güle kullan mutlulukla eskit inş opuyorumnanaktan

harika harika harika :lepi: çok güzelmiş gerçekten
ve benimkilere o kadar benziyor ki anlatamam
ben maskoda yaptırıyorum sen sizin ordan mı aldın canım aklinialirimsmile
güle güle kullan mutlulukla eskit inş opuyorumnanaktan

çok tşk ederim ben samsundan aldıma.s inş. iyi günlerde kullanırız zemuszemus çok saol sende güle güle kullan opuyorumnanaktan

çok tşk ederim ben samsundan aldıma.s inş. iyi günlerde kullanırız zemuszemus çok saol sende güle güle kullan opuyorumnanaktan

bende çok teşekkür ederim canım amiin inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evinde çok daha güzel duracaklardır zaten
güle güle eskitelim kaydirigubbakcemile5

bence 3lülerin bir tanesini beyaz yapınca model uyumsuzluğu olur.senin yerinde olsam 2 tekliyi beyaz yapardım.artık tekli koltuklar farklı oluyo zaten

salon takımın da hoş güle güle kullan kendi evine geçince
bütün evin fotolarını koyarsın biz de bakarız inşallah gülüm
herşey gönlünce olsun

bence 3lülerin bir tanesini beyaz yapınca model uyumsuzluğu olur.senin yerinde olsam 2 tekliyi beyaz yapardım.artık tekli koltuklar farklı oluyo zaten

2 tekliyi beyaz yaparsam sanki başka bir koltuk takımının tekli koltuklarını almış gibi olurum diye düşündüm. ben mağazalarda genelde bir tane 3 lünün renigini farklı gördüm hep. mesela örnek 2 tekli bir 3 lü beyaz diğer 3 lü siyahtı bende 2 tekli siyah bir 3 lü siyah diğer 3 lüyü beyaz yaptım genelde bu yılın modası o gördüğüm kadarıyla.

2 tekliyi beyaz yaparsam sanki başka bir koltuk takımının tekli koltuklarını almış gibi olurum diye düşündüm. ben mağazalarda genelde bir tane 3 lünün renigini farklı gördüm hep. mesela örnek 2 tekli bir 3 lü beyaz diğer 3 lü siyahtı bende 2 tekli siyah bir 3 lü siyah diğer 3 lüyü beyaz yaptım genelde bu yılın modası o gördüğüm kadarıyla.

aa o zaman ok.ben de genelde öle gördüğüm için dedim.ama moda oysa boynumuz kıldan ince kaydirigubbakcemile3 güle güle oturursun inşallah.bu arada koltuklar çok güzel sölemeyi unutmuşum

aa o zaman ok.ben de genelde öle gördüğüm için dedim.ama moda oysa boynumuz kıldan ince kaydirigubbakcemile3 güle güle oturursun inşallah.bu arada koltuklar çok güzel sölemeyi unutmuşum

inş. tşk ederimm opuyorumnanaktan ben modaya pek takılmam gerçi ben mobilya mağazalarını hiç gezmeden önce kafamda öyle tasarlamıştım mağazaları gezerken tasarladığım gibi moda yapmışlar görünce çok şaşırmıştım kaydirigubbakcemile2
ileryene zamanlarda sıkıldığım zaman yine yüzlerini değiştiririm tabi yerimseniben

Back
X