• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer hem hüzün hem mutluluk

bu düşündüğünüz tamamen bencillik bir dede olarak ayrımcılık yapmasını rest cekmesini istiyorsunuz bide dedenizin.. neden o kuzeninizin aynı şeyleri beklemeye hakkı olmasın aklıma kendi kuzenlerimi getirdiniz hep mağduru oynayıp dedemi sömürdüler biz bu zamana kadar ufak tefek harclıklar dışında bişey görmedik ama bu ne kadar insanın zoruna gidiyor tabi bunu anlayamazsınız siz mağdur psikolojisi olacak yaa

Dedeniz yapmak zorunda değil ki zaten anne babanız ne güne duruyor. Ayrıca kuzeninizin anne babası yok mu dedesinden para istemesine bir şey demiyorlar mı ayıp değil mi dedenden para istiyorsun demiyorlar mı durumları da var diyorsunuz dedeniz ona paran pulun var senin demiyor mu anlamadım ihtiyacı olmayan bir aile çocuğuna nasıl izin verir bu lafları söylettirir anne babanız arasaydı kuzeninizin anne babasını böyle demiş deseydi. Ben dedemden şahsen hiç böyle bir beklentiye de girmezdim diğer kuzenleri de küstürmezdim evet size yapılan yanlış ama deden de birine yaparsa birinin kalbi kırılır bence de herkese eşit olmalı yani göze batar. Durumları ne kadar iyi olursa olsun. Teyzemlerde 4 erkek evlendirdiler hepsine eşit yapmaya gayret ettiler biz yiğenlerine de hepsine aynı takıyı taktı hak geçmesin diye. Kendi tırnağınız varsa kaşınacaksınız bu böyle yoksa kalkışmayacaksınız.

Back