Bu sebepten ötürü düğünden 3 ay önce resmi nikah yapılır mı sizce???

ilk yorumumda cart diye saçma dediğim için özür dilerim gönlünü ya da hevesini kırmak istemedim ya nasip bakalım dünya evine bekliyoruz seni de bereketinle

İnşallah mutlu olursunuz bazen her şeyi bu kadar planlamak yerine oluruna bırakmak daha iyi. Eğer resmi nikah gününü güzel bulduysanız o gün yapın.

ilk yorumumda cart diye saçma dediğim için özür dilerim gönlünü ya da hevesini kırmak istemedim ya nasip bakalım dünya evine bekliyoruz seni de bereketinle
sağol cnm :) inşallah bakalım pişman olmayız. bi de benim erkek kardeşimin cezaevine girme durumu var karışık mevzular. belki düğünü mü göremeyebilir. bari beni o gün gelinlik içinde görsün ... her yönden mantıklı nikahın erken olması ama tek sıkıntı düğün ile arada biraz zaman olması.. tşkr ederim iyi dileklerin için cnm hayırlısı bakalım

Çok da güzel olur :) Bende her anın özel olması gerektiğini düşündüğüm için
nikahimi düğünden 3 ay önce kıydım :) hiçbirşey de içinde kalmamış oldu
sizde yapın bence mutluluklar...

Inanmayin bu batil sacmaliklarina ben cumartesi gunu evlendim.cok sukur cokta mutluyuz

tarihi sevdim evleniyorum deyin mantıklı gelsin ama Allah'ın günlerini böyle ayırırsanız abesle iştigal edersiniz. ne demek yahu salı cumartesi evlenenler genelde mutsuz oluyorlarmış. eee pazartesi çarşambaya bir mana bulamamışsınız. bilirkişi olarak onu da söyleyin de biz fakir kullar bilinçli hareket edelim.
kendi kafanızı karıştırıyorsunuz, günleri tu kaka yaparak bari milletin kafasını karıştırmayın.

Merhaba,
Ben de bu konuda muzdaripim. Daha yılbaşında biriyle görüşmeye başladım. Haftaya tanışma, ardından nişan, ağustosta da düğün planlıyoruz. Aileler de durumdan haberdar, erkek arkadaşım "Hayatımda ilk defa biri bana evlilik fikrini düşündürdü, senin doğru insan olduğuna inaniyorum" diyor. Açıkçası ben neye uğradığımın farkında bile değilim. Evet ben de çok istiyorum, mantıklı geliyor, doğru insan olduğunu düşünüyorum ama sanki çok mu hızlı ilerliyor. Siz de yaşadınız mı bu endişeleri? Yaşadıysanız nasıl geçirdiniz?

:) hadi ya :) ama kiralık gelinlik giyen yok mu sizin orada hiç :)
kiralık değil demek istediğim
bir kız kendi gelinliğini farklı sebeplerden evlenemeden giyip çıkarır bir törana katılır tekrar aynı gelinlikle baba evine dönüp sonra tekrar giyer ise durum böyle.
inanıp inanmamak sana kalmış.
yoksa bana göre cumartesi hurafe pazarda kandilde cumada

İster önce kıydır ister sonra kıydır istersen hiç kıydırma
O saygdığınız sebepler tabii ki bir evliliğin iyi yürümesiyle alakalı değil ama madem gönlünüzden böylesi geçiyor siz de o gün yaptırın
Ne fark edecek ki

Bu insanların kör cesareti beni şaşkınlıktan öldürüyor resmen, açık açık sorayım neyine eminsiniz birbirinizden?

Benim sahsi fikrim biraz saçma olmasi. Yani "cumartesi evlenen insanlar mutsuz olur" ne demek allasen? Ona bakarsak hiç kimse evli kalmazdi.

Dügün tarihi elbette önemlidir, bende bana ve esime özel bir tarihte dügün tarihi olarak seçtik, yani sikinti burda degil. Bana asil tuhaf gelen o günde birde gelinlik giyip, fotoraf çektirip, nikah kiyip, ondan sonra herkesin kendi evine gitmesi ve dügüne kadar ayri kalmaniz. Halbuki aslinda evlisiniz. Yana bana sorarsan dügün yapmanin o zaman pek anlami kalmiyor.

Sen bide nikahtaki giydigin gelinligi, dügündemi giyeceksin? Eh o zaman ne özelligi kaliyor ki? O dügünü sen simdi kim için yapiyorsun? Kendin için mi yoksa çevren için mi?

Ben olsam ne yapar ne ederim, dügünüde mayista yapardim. Benim için hersey daha anlamli olmus olur. Elbette senin fikirlerin farkli olabilir fakat basta söyledigim gibi, sadece sahsi fikrimi paylasiyorum burda.

Yok caniim ne hizlisi, hatta yavas ilerliyorsunuz. Tanistiginiz gün evlenseydiniz bare

Kizim sen kafayi mi yedin? Ne demek daha 2 ay tanidigin biri ile evlenmek? Evliligin ne oldugunu biliyorsun degil mi? Karsindaki kisi ile 80 yasina kadar beraber kalmak. Daha 2 aydir tanidigin bir insandan nasil emin olabilirsin? Sana simdiki söyledigi romantik gelebilir fakat daha iki ay tanidigi bir insan ile evlenmek istmesi biraz acaip degil mi? Bu çoçuk hayattan ne biliyor? Senin ile daha ne yasadi ki bu karara variyor?

Sakin ama sakin evlenme fikrini aklina bile sokma. Bu çoçugu önce iyicine tani, iyi huylari ne, kötü huylari ne, hayat görüsleriniz ayni mi,... bunlarda kendini 2 ayda kendini kesinlikle göstermez canim. En az 2 yil bu çoçuk ile görüs ondan sonra evlilik felan düsün. Bu arada yaslar kaç?

Niye olmasın?
Bizim düğünümüz haziran sonuydu, ama nikahımız şubat ayında oldu. Sebebi ev almamızdı. Düğünüm olana kadar hiç kendimi evli gibi hissetmedim. Biz nikah günümüzü değil düğün günümüzü yıldönümümüz kabul ediyoruz.

Eğer o gün istiyorsan o gün olsun.
Ayrıca düğün fotoğrafları detayı çok akıllıca. Düğün günü telaşında çok oyalayan ve yoran bir şey. Şimdi olsa böyle yapmayı düşünürdüm ben de.

Bu arada nikah günü uğursuzluğu çok saçma gerçekten. Nikah günüm salı.

Bence en güzeli nikahla birlikte düğün yapmak. Ben olsam öyle yapardım. Uğursuzluk, mutsuzluk kısmına gelince ben bu tarz şeylere inanmam, çok saçma...
Kuzenim cumartesi günü düğün+nikah birarada yaptı ve maşallah hala ve hala gördüğüm en mutlu en mutlu çiftlerden. Tarih uyumu güzel, siz istiyorsanız olur tabi.

fikir güzel elbette neden olmasın... ama bence gelinlik giymeyin, bahara uygun daha uçuş uçuş bir elbise tercih ederseniz, papatyalar arasında daha güzel duracaktır...
öyle hayal ettim :)

erken de olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…