- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
-
- Konu Sahibi mavibalon260988
cnm sende benim gibi düşünüyorsun. tanışma süresinden ziyade karşı tarafın bize verdiği güven çok önemli. bazıları bu güveni yıllarca veremez bazıları da inanılmaz dereccede kısa sürede verir. karşımızda ki kişi gerçekten karakter sahibi biriyse evlenincede değişmez. siz maşallah birbirinize çok uygun bi çiftmişsiniz cnm hayılı olur inşallah mutluluklar dilerim :)Canım hiç niyetini bozma, evet hızlı olabilir ama kötü ihtimalleri düşünemeyecek kadar da çocuk değiliz. Çok şükür benim erkek arkadaşımla ilgili bir endişem yok, sadece evlilik fikrinin içine birden düşmüş olmam beni tedirgin etti, o yüzden afalladım. Ama her gün biraz daha alışıyorum bu fikre. Zaten evliliği de çok istiyordum.
Bu arada ben 28, erkek arkadaşım 35 yaşında. İkimiz de kendi parasını kazanan, eğitimli kariyerli insanlarız. Aynı zamanda ikimiz de yüksek lisans mezunuyuz. Öyle olunca da birçok konuda da tatmin sağladık, şuan ikimizin de en büyük hayali yuva kurmak. Maddi olarak da çok şükür bi derdimiz yok, evlenince de olmaz inşallah. Zaten üniversitede akademisyenlik planım var, şuan o da iyi gidiyor. Düğünden sonra da işi bırakıp akademik hayata adım atmam garanti gibi (sağolsun hocalarım çok yardımcı oluyorlar). Erkek arkadaşım da eğitim konusunda çok destek sağolsun, istersen şimdi bırak işi diye bile motive ediyor
Belki biraz mantık evliliği gibi başladı ama zaman kısa da olsa çok paylaşımımız oldu.
Senin de alttaki mesajında söylediğin gibi, birisinden 6 yılda almadığın güveni samimiyeti, bir diğerinden 3 ayda alabilirsin. Ayrıca konuşabilen, tartışabilen, medeni insanlarız. Rabbim içinde Allah korkusu olan, vicdanlı, ahlaklı insanlar çıkarsın karşımıza her daim. (Çok şükür bu konuda da bi endişem yok)
Ben evliliğimden çok ümitliyim ki iş ve özel çevremizdeki herkes de bizi parmakla gösterir oldu bu kısa sürede çok şükür
Rabbim nazarlardan korusun ve herkesin gönlüne göre versin inşallah.
fotoğraf çekimini şimdi herkes düğünden önce yaptırıyor illa gelinlik 2 kez giyiliyorEsın senı hem uc ay once gelınlıkle gorecek hemde evlenınce dugun gunu gorecek bence gelınlıgın dügüne özel olsunkı büyülesın eşini,,Nikaha gelınce bende ıkı ay once kıydırdım nıkahımı guvenıyorduk ne olursa olsun bırbırımızden vazgecmeyecegımızı bılıyorduk ve tam dokuz sene oldu darısı senın basına canım mutluluklar
cnm sende benim gibi düşünüyorsun. tanışma süresinden ziyade karşı tarafın bize verdiği güven çok önemli. bazıları bu güveni yıllarca veremez bazıları da inanılmaz dereccede kısa sürede verir. karşımızda ki kişi gerçekten karakter sahibi biriyse evlenincede değişmez. siz maşallah birbirinize çok uygun bi çiftmişsiniz cnm hayılı olur inşallah mutluluklar dilerim :)
benim düğünüm gecen sene 10 agustostu nikahım 22 haziranda kıyıldı dogum günüm die :) hosuna gidiosa nişanlına güveniosan bi sorun olmayacaksa kıy nolcak sanki bi gariplik yok benceKısmet olursa ağustos gibi düğün planımız var ama resmi nikahı kısmet olursa 15 mayısta düşünüyoruz. Nedeni aslında çokta mühim bir şey değil ama tarih olarak hoşumuza gitti... 15/05/2015 tarih olarak hoşumuza gitti :) bi de cuma mübaret güne denk geliyor. intertte okumuştum bir yazı da.. perşembe,cuma, pazar günleri evlenmek daha hayırlıymış. salı ve cumartesi evlenenler genelde mutsuz oluyormuş... Biraz saçma ama işte yine de insan herşeyi dikkate almak istiyor işin ucunda evlilik olunca :) Bir de o gün aynı zamanda miraç kandiliymiş. çok mübarek özel bir gün bu yüzden o tarihi çok sevdik :) bir de açık mekan fotoğraf çekimi oluyor ya hep hayalim gelincik tarlasında gelinlikle resim çekilmekti. mayıs ayında burada papatya gelincik tarlaları oluyor. resmi nikah günü gelinliğimi giyip kuaföre gidip düğün günü gibi hazırlanıp nikahtan sonra resim çekimine gitmeyi düşünüyoruz hem düğün gününde fotoğraf stresi ile uğraşmamış oluruz diye düşündüm hemde resmi nikahım da gelinlikli olarak kıyılmış olur. evlilik cüzdanı ile resim çekerken üzerimde gelinlik olmasını istiyorum. ama işte tek sıkıntı düğün ağustos ayında olacak çünkü maddi durum ile alakalı... arada zamanın çok olması garip olur mu sizce???
Tarzınız çok rahatsız edici, daha düzgün cevap verirseniz 'Neyine Emin' olduğumu da paylaşabiliriz .. Amacınız yardımcı olmak mı cidden ?
Yorumumu yazdıktan sonra eski konularınızı da okudum ne olur olmaz diye, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer fakat sizin öyle bir amacınız yokmuş dolayısıyla tabii ki yardımcı olamam, insan ne yaparsa kendine yapıyor niyahetinde. Keyfekeder evliliğinizde de mutluluklar dilerim.