Bu sebepten ötürü düğünden 3 ay önce resmi nikah yapılır mı sizce???

cnm sende benim gibi düşünüyorsun. tanışma süresinden ziyade karşı tarafın bize verdiği güven çok önemli. bazıları bu güveni yıllarca veremez bazıları da inanılmaz dereccede kısa sürede verir. karşımızda ki kişi gerçekten karakter sahibi biriyse evlenincede değişmez. siz maşallah birbirinize çok uygun bi çiftmişsiniz cnm hayılı olur inşallah mutluluklar dilerim :)

fotoğraf çekimini şimdi herkes düğünden önce yaptırıyor illa gelinlik 2 kez giyiliyor

şimdi sen nikahta gelinlik giyeceksin 3 ay sonra düğünde tekrar mı ?

tayin işlemi falan yoksa erken nikah bana tehlikeli geliyor. gelin ata binmiş hesabı. Allah korusun tabi ama seninde dediğin gibi işin ucu evlilik olunca insan her türlü ihtimali düşünüyo. Mutluluklar diliyorum sana . Allah bir yastıkta kocatsın :):)

Kesinlikle katılıyorum canım, hiç niyetini bozma. Rabbime bırakmak lazım biraz da. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama kaderde varsa ona da yapacak birşey yok Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için, Allahım sizin de mutluluğunuzu daim etsin inşallah

mayıs ile ağustos arasında çok yok 1 sene öncesinden kıydırıp bekleyenler var ve düşünceleriniz çok güzel mutluluklar dilerim :)

slm yeni okudum yazınızı ve kesinlikle nikahın düğünden bu kadar önce yapılmasına karşıyım. ben memurum eski nişanlımda memurdu farklı şehirlerde çalışıyorduk. evlendikten sonra ayrı yaşamamak için eş durumundan tayın yaptıralım diye nişanlı iken düğüne 1 ay kadar zaman varken nikah yaptırdık. fakat ayrıldık. biz nişandan ayrıldık ama devlet siz evlisiniz dedi nikahın feshi davası yok boşanma olur dedi. senin anlacağın fiilen evli olmasanızda devlet sizi evli görüyor. evlenmeden boşandım canım. Allahtan medeni kanunda dul ibaresi yokta kimliğimde bekar yazıyor. ben tayin gibi resmi bir durumdan nikah yapmıştım sonuç bu oldu. sen bana göre keyfi isteklerin için yaptıracaksın nikahı. gelin ata binmiş ya nasip demiş arkadaşım ALLAH bozmasın ama HERŞEY İNSANLAR İÇİN TABİKİ KARAR SENİN

benim düğünüm gecen sene 10 agustostu nikahım 22 haziranda kıyıldı dogum günüm die :) hosuna gidiosa nişanlına güveniosan bi sorun olmayacaksa kıy nolcak sanki bi gariplik yok bence

Tarzınız çok rahatsız edici, daha düzgün cevap verirseniz 'Neyine Emin' olduğumu da paylaşabiliriz .. Amacınız yardımcı olmak mı cidden ?

Yorumumu yazdıktan sonra eski konularınızı da okudum ne olur olmaz diye, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer fakat sizin öyle bir amacınız yokmuş dolayısıyla tabii ki yardımcı olamam, insan ne yaparsa kendine yapıyor niyahetinde. Keyfekeder evliliğinizde de mutluluklar dilerim.

Ben mayıs ayında nikah yaptım.
Gelinlik de giydim, sonrasında yemeğe de gidildi, eğlenildi, fotoğraf da çekildi. Sonrasında herkes evine döndü, aradan 4 ay geçince tekrar düğün oldu, aynı gelinlik aynı hengame...Bana ilki kadar heyecan vermedi, bitse de gitsek modundaydım. Evet eğlendik, güldük, oynadık ama o heyecan yoktu.

Şimdiden mıtluluklar dilerim :) bende düğünden 3 ay önce nikah yaptım ve çok şükür hiç pişman olmadım beyaz bir elbise giydim heryeri dantelli dıs cekimi de yaptık harika oldu düğünde birde nikah telaşı olmadı önce illa düğünümde olsun diyodum ama farkkı sehirde olunca aileler böyle yaptık bence içinden nasıl geliyorsa öyke yapmalısın ayrılma vs düşünmemelisin kısmette yoksa zaten olmaz

ister salı evlen ister çarşamba. istersen kadir gecesi doğursun annen alnında yazılıysa ayrılmak zaten ayrılırsın. önemlı olan niyet. günlere sayılara takılmayın derim.

İlahi çok hoşsunuz
Tarihine de baksaydınız keşke. Ayrıca yukarıdaki mesajlarımdan birinde de yazmıştım ben bunu.
Teşekür ediyorum güzel dilekleriniz için, çok naziksiniz. Haklısınız insan ne yaparsa kendine yapar Haa bu arada ben sizin konularınızı okuma gereği duymadım nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…