- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 40
-
- Konu Sahibi mavibalon260988
Çok da güzel olur. Sizin gününüz bu içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Mutluluklar.Kısmet olursa ağustos gibi düğün planımız var ama resmi nikahı kısmet olursa 15 mayısta düşünüyoruz. Nedeni aslında çokta mühim bir şey değil ama tarih olarak hoşumuza gitti... 15/05/2015 tarih olarak hoşumuza gitti :) bi de cuma mübaret güne denk geliyor. intertte okumuştum bir yazı da.. perşembe,cuma, pazar günleri evlenmek daha hayırlıymış. salı ve cumartesi evlenenler genelde mutsuz oluyormuş... Biraz saçma ama işte yine de insan herşeyi dikkate almak istiyor işin ucunda evlilik olunca :) Bir de o gün aynı zamanda miraç kandiliymiş. çok mübarek özel bir gün bu yüzden o tarihi çok sevdik :) bir de açık mekan fotoğraf çekimi oluyor ya hep hayalim gelincik tarlasında gelinlikle resim çekilmekti. mayıs ayında burada papatya gelincik tarlaları oluyor. resmi nikah günü gelinliğimi giyip kuaföre gidip düğün günü gibi hazırlanıp nikahtan sonra resim çekimine gitmeyi düşünüyoruz hem düğün gününde fotoğraf stresi ile uğraşmamış oluruz diye düşündüm hemde resmi nikahım da gelinlikli olarak kıyılmış olur. evlilik cüzdanı ile resim çekerken üzerimde gelinlik olmasını istiyorum. ama işte tek sıkıntı düğün ağustos ayında olacak çünkü maddi durum ile alakalı... arada zamanın çok olması garip olur mu sizce???
tarihleri benden iyi tutuyor aklında :) ama tabi evlenince değişirse bilemem :)bence evlen canım o tarihte. ama eşine kolaylık olacak evlilik yıldönümünü hatırlamasındaşahsen benim eşime nezaman nişanlandık diye soruyorum yüzüğün içine bakıyor. ne zaman evlendik diye soruyorum bankacılık şifrem neydi benim ya diyor. doğum günüm ne zaman diyorum pcnin parolasını hatırlamaya çalışıyor. seninki unutmaz kesinlikle.
tşkr ederim :)Çok da güzel olur. Sizin gününüz bu içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Mutluluklar.
bu zamana kadar hep hayallerim kursağımda kaldı diye bilirimÇok tatlı bir hayaliniz varmış. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa neden olmasın?
çok tşkr ederm cnm :)Düğün sizin hayaller sizin. Ve bence gerekçeleriniz de güzel. Sonuçta gelincikli bir tarlada gelinlikle harika ötesi olurdu. Aile cüzdanınızı aldığınız an gelinliğiniz de üstünüzde. Mübarek günmüş.. Ohoooo daha ne istiyorsunuz. Bence düşündüğünüz hata :) Harika bir nikah olacak
bu kadar şeye inaıyorsanız bir durum daha varKısmet olursa ağustos gibi düğün planımız var ama resmi nikahı kısmet olursa 15 mayısta düşünüyoruz. Nedeni aslında çokta mühim bir şey değil ama tarih olarak hoşumuza gitti... 15/05/2015 tarih olarak hoşumuza gitti :) bi de cuma mübaret güne denk geliyor. intertte okumuştum bir yazı da.. perşembe,cuma, pazar günleri evlenmek daha hayırlıymış. salı ve cumartesi evlenenler genelde mutsuz oluyormuş... Biraz saçma ama işte yine de insan herşeyi dikkate almak istiyor işin ucunda evlilik olunca :) Bir de o gün aynı zamanda miraç kandiliymiş. çok mübarek özel bir gün bu yüzden o tarihi çok sevdik :) bir de açık mekan fotoğraf çekimi oluyor ya hep hayalim gelincik tarlasında gelinlikle resim çekilmekti. mayıs ayında burada papatya gelincik tarlaları oluyor. resmi nikah günü gelinliğimi giyip kuaföre gidip düğün günü gibi hazırlanıp nikahtan sonra resim çekimine gitmeyi düşünüyoruz hem düğün gününde fotoğraf stresi ile uğraşmamış oluruz diye düşündüm hemde resmi nikahım da gelinlikli olarak kıyılmış olur. evlilik cüzdanı ile resim çekerken üzerimde gelinlik olmasını istiyorum. ama işte tek sıkıntı düğün ağustos ayında olacak çünkü maddi durum ile alakalı... arada zamanın çok olması garip olur mu sizce???
ben resmi nikah gününü kutlamayı düşünüyorum çünkü resmi olarak o tarih olduğu için vee normalde düğün olayını hiç sevmiyiorum ama işte mecburiyet...Bir yil önce nikah yapanlar var... Olur neden olmasin... Ama sonra kutlama olayi gicik olur... Hani nikah gününümü saycaniz yok dügün gününümü?Ben ikisi ayni gün olsun istemistim, böylece o sorun kalkmisti ortadan...
zaten düğün den önce kıyılacaktı nikah artık biraz fazla erken olmuş olacak. saçma ama işte ama bazı şeylerin istediğimiz gibi olması için.. bi de aynı şehirde yaşamıyoruz zaten. temmuzun 1 inde gelecek izne öğretmen olduğu için. zaten tam o esna da da razaman ayı oluyor. ramazandan sonra da düğün telaşı derken zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamayız diye düşünüyorum
benim eşim kendi doğum gününü hatırlamayan bir insandır o yüzden çok görmyorum.tarihleri benden iyi tutuyor aklında :) ama tabi evlenince değişirse bilemem :)
:) hadi ya :) ama kiralık gelinlik giyen yok mu sizin orada hiç :)bu kadar şeye inaıyorsanız bir durum daha var
aynı gelinliği 2 kere giymek evlenmeden önce çok iyi sayılmaz mesela bizim buralarda
Aynen senin gibi tarih için 5 ay önce nikah yaptıkKısmet olursa ağustos gibi düğün planımız var ama resmi nikahı kısmet olursa 15 mayısta düşünüyoruz. Nedeni aslında çokta mühim bir şey değil ama tarih olarak hoşumuza gitti... 15/05/2015 tarih olarak hoşumuza gitti :) bi de cuma mübaret güne denk geliyor. intertte okumuştum bir yazı da.. perşembe,cuma, pazar günleri evlenmek daha hayırlıymış. salı ve cumartesi evlenenler genelde mutsuz oluyormuş... Biraz saçma ama işte yine de insan herşeyi dikkate almak istiyor işin ucunda evlilik olunca :) Bir de o gün aynı zamanda miraç kandiliymiş. çok mübarek özel bir gün bu yüzden o tarihi çok sevdik :) bir de açık mekan fotoğraf çekimi oluyor ya hep hayalim gelincik tarlasında gelinlikle resim çekilmekti. mayıs ayında burada papatya gelincik tarlaları oluyor. resmi nikah günü gelinliğimi giyip kuaföre gidip düğün günü gibi hazırlanıp nikahtan sonra resim çekimine gitmeyi düşünüyoruz hem düğün gününde fotoğraf stresi ile uğraşmamış oluruz diye düşündüm hemde resmi nikahım da gelinlikli olarak kıyılmış olur. evlilik cüzdanı ile resim çekerken üzerimde gelinlik olmasını istiyorum. ama işte tek sıkıntı düğün ağustos ayında olacak çünkü maddi durum ile alakalı... arada zamanın çok olması garip olur mu sizce???
aslında bizde ev tutmaya eşya bakmaya gideceğiz haziran temmuz arası... resmi nikahlı olmak o işlerle uğraşırken daha rahat hareket etmemiz açısından da faydalı olur diye bende düşünmüştüm bunueş adayının nikahın bende artık tarzı cozutmayacağını düşünüyosan kıyın tabi, kendi adıma 9 senelik sevgilimle bile tayin işi olmasa erken nikah yapmazdım 25 mayısta nikah oldu haziran başı batmana ev bulmaya geldik nikahsiz gelip aileme laf getirmemek için erken yaptık artı tayin
sen bilirsin olmayacak bişey de değil
aslında bizde ev tutmaya eşya bakmaya gideceğiz haziran temmuz arası... resmi nikahlı olmak o işlerle uğraşırken daha rahat hareket etmemiz açısından da faydalı olur diye bende düşünmüştüm bunu
ben muğlada yaşıyorum erkek arkadaşım da buralı ama gebze de görev yapıyor. haziran gibi ramazandan önce eşya almaya ev tutmaya gideceğiz o sırada resmi nikahlı olmak iyi olabilir evet. zaten sonra ramazan ayı var arada onun hemen ardından koşturmaca derken. belki temmz sonu da olabilir düğün ağustos sonu da .. artık umarım o esnada bir sıkıntı çıkmazyani hem bazı ev sahipleri sıkıntı çıkarabilir hem de ailene laf gelmez
sizde bizim gibi düşünmüşsünüz :)Aynen senin gibi tarih için 5 ay önce nikah yaptık11.11.2011 . nisan da doğum günümde düğünüm oldu. Bizde bir sorun olmadı sizde olmaz insallah.