Bu sebepten ötürü düğünden 3 ay önce resmi nikah yapılır mı sizce???

Çok da güzel olur. Sizin gününüz bu içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Mutluluklar.

tarihleri benden iyi tutuyor aklında :) ama tabi evlenince değişirse bilemem :)

Düğün sizin hayaller sizin. Ve bence gerekçeleriniz de güzel. Sonuçta gelincikli bir tarlada gelinlikle harika ötesi olurdu. Aile cüzdanınızı aldığınız an gelinliğiniz de üstünüzde. Mübarek günmüş.. Ohoooo daha ne istiyorsunuz. Bence düşündüğünüz hata :) Harika bir nikah olacak

Bir yil önce nikah yapanlar var... Olur neden olmasin... Ama sonra kutlama olayi gicik olur... Hani nikah gününümü saycaniz yok dügün gününümü? Ben ikisi ayni gün olsun istemistim, böylece o sorun kalkmisti ortadan...

Çok tatlı bir hayaliniz varmış. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa neden olmasın?
bu zamana kadar hep hayallerim kursağımda kaldı diye bilirim daha önceki ilişkimde çok mutsuz oldum. düğün tarihi herşey belliydi gelinliğim alındı ama düğünüm olmamıştı ve onunla evlenmek için yeter ki olsun masraf olmasın şöyle olmasın böyle olmasın diye hep onu düşündüğüm için hiç hayal kuramadım bile ama ne oldu beni terketti düğünden önce... inşallah bu kez mutlu olurum tşkr ederim.

çok tşkr ederm cnm :)

bu kadar şeye inaıyorsanız bir durum daha var
aynı gelinliği 2 kere giymek evlenmeden önce çok iyi sayılmaz mesela bizim buralarda

ben resmi nikah gününü kutlamayı düşünüyorum çünkü resmi olarak o tarih olduğu için vee normalde düğün olayını hiç sevmiyiorum ama işte mecburiyet...

eş adayının nikahın bende artık tarzı cozutmayacağını düşünüyosan kıyın tabi, kendi adıma 9 senelik sevgilimle bile tayin işi olmasa erken nikah yapmazdım 25 mayısta nikah oldu haziran başı batmana ev bulmaya geldik nikahsiz gelip aileme laf getirmemek için erken yaptık artı tayin

sen bilirsin olmayacak bişey de değil

Aynen senin gibi tarih için 5 ay önce nikah yaptık 11.11.2011 . nisan da doğum günümde düğünüm oldu. Bizde bir sorun olmadı sizde olmaz insallah.

aslında bizde ev tutmaya eşya bakmaya gideceğiz haziran temmuz arası... resmi nikahlı olmak o işlerle uğraşırken daha rahat hareket etmemiz açısından da faydalı olur diye bende düşünmüştüm bunu

aslında bizde ev tutmaya eşya bakmaya gideceğiz haziran temmuz arası... resmi nikahlı olmak o işlerle uğraşırken daha rahat hareket etmemiz açısından da faydalı olur diye bende düşünmüştüm bunu

yani hem bazı ev sahipleri sıkıntı çıkarabilir hem de ailene laf gelmez

yani hem bazı ev sahipleri sıkıntı çıkarabilir hem de ailene laf gelmez
ben muğlada yaşıyorum erkek arkadaşım da buralı ama gebze de görev yapıyor. haziran gibi ramazandan önce eşya almaya ev tutmaya gideceğiz o sırada resmi nikahlı olmak iyi olabilir evet. zaten sonra ramazan ayı var arada onun hemen ardından koşturmaca derken. belki temmz sonu da olabilir düğün ağustos sonu da .. artık umarım o esnada bir sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…