Bu sebepten ötürü düğünden 3 ay önce resmi nikah yapılır mı sizce???

Kızlar herşey nasip kısmet, 1 ay da tanısan, 10 senede tanısan hiç kimseyi iyi tanıyamıyorsun, ve başına ne gelecegini bilmiyorsun, ben ilk evliligimde 11 ay nişanlı kaldım görücü usulü oldu ama tanıyamamışım 7. Sene boşandık, şimdi eşimle 2. Senemiz dolacak bi kaç ay sonra, Allaha çok şükür çok mutluyuz. 15 gün anca tanışma faslı oldu 1 ayda nişanlı kaldık yani toplam 1,5 ay sonra evlendik buda görücü usulü ama iyiki tanımışım diyorum, bizimde sadece nikah oldu nikah salonunda yine misafirlerimizde vardı ordan dış çekim için çıktık herşey mükemmeldi, gelinlikle nikah defterine imza atarkende birsürü fotolarımız var, tavsiye ederim, bütün arkadaşlarım çok beğenmişlerdi dügünden daha güzel oldu diye, ertesi günde balayına gittik

pazar gunu evlendim ama bosandim ?

Buarada benim de Ocak ayında nikahım oldu düğünüm Mayıs ayında kısmetse. Eş durumu tayini sebebiyle.

canım garip bişey yok evli çiftlerin yarısından fazlası zaten düğünden aylar önce tayin şu bu için nikahı yapıyo kiii benim nişanımdan önce nikahımı yapmıştık bi annem laf etmişti nişandan önce de nikahlanan bi seni duydum diye ama çok sallamadım ben aileniz(çekirdek) sıcak bakıyosa hiç düşünecek bişey yok bence

ben 27 yaşındayım ve evliliğe biraz fazla hazır hissediyorum kendimi. malum arkadaş çevremin %95 i evlenip çoluk çocuğa karışınca :) Bende doğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum ve zaten evlenmeye hazırdım sadece doğru kişiyi arıyordum. sizin yaşınız kaç acaba.. Benim çevremde çok kısa sürede evlenip çok mutlu olan arkadaşlarım var. Tabi bana da biraz garip geliyor ama ... inşallah hayırlı olur :)

haklısınız düşüncem saçma artık o yazdığımı görmeyin . ben sadece cuma dinen de mübarek bir gün diye düşündüm yoksa her gün allahın günü..

ya aslında böyle şeylere inanmam ben bilimsel şeylere inanırım mesala astrolojiye inanırım ama günlük fal yorumlarına inanmam. Bu da öyle bir şey. günlerin etkilerini bilimsel bir şekilde yazmışlar bende biraz etkilenmiştim ama dediğim gibi aslında her gün allahın günüdür. aslında çok takılmam da niyeyse takılacağım tuttu..

erkek arkadaşım yeni atandı ve birazda borcu var
evet çok haklısın. ben önceki erkek arkadaşım ile 7 yıllık bir geçmişim vardı. ve hiç beklemediğim bir davranışı yüzünden ayrıldık. şimdi ki erkek arkadışm ile daha 6 ay olmadı görüşmeye başlayalı ama niyeyse daha bi çok bana güven veriyor. öbüründen 7 yılda alamadığım güveni onda 3 ayda aldım diyebilirim

yooo biz 1 yıl önceden yaptırdık tayin yüüzünden gayetde yararlandık valla çok profesyoneldi bizim gittiğmiiz otel anlayışla karşıladılar ama ben öncesinde rezervasyon yaptıktan sonra arayıp durumu izah etmiştim :)

ayrıca bi kaç yorumda ayrılırsan falan die yorumlar okudum ve güldüm iii ayırılırsam die evlenmeyimde ozaman çocukda yapmayım ortak bir hayatda yaşamayım. ayrılırsanız ayrılırsınız bunlar kader kısmet Allah dan başka kimse bilemez o sebebten ötürü buna göre plan yapmak yanlış bence ha günleri evet ii kötü die ayırmanız yanlış olmuşki siz buna inanmadıığınızıda dile getirmişiniz zaten :)
bunların dıışındaki herşey güzel düşünülmüş güzel bi organizasyon olur kendi hayallriniz için asla ama asla saçmamı olur acaaba die düşünmeyin sizin hayaliniz kimene müstakbel eşinizde hemfikirse kim tutar sizi

Kesinlikle Cadiprensess :)
3 yıl tanıdım dediğim adam sebebiyle yaşadıklarımı düşününce neden olmasın diyorum. Hem çocuk da değiliz artık. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)

Bu insanların kör cesareti beni şaşkınlıktan öldürüyor resmen, açık açık sorayım neyine eminsiniz birbirinizden?

Tarzınız çok rahatsız edici, daha düzgün cevap verirseniz 'Neyine Emin' olduğumu da paylaşabiliriz ..
Amacınız yardımcı olmak mı cidden ?

Hahahaha, Valla o gün fırsat olmadı canım evlenmeye, ama şu çayı içelim de gidip evlenelim madem
Canım ben 28 yaşındayım, erkek arkadaşım 35 yaşında. Bu güne kadar niceleri geldi gitti, hayatımda ilk defa bi insanı kendim gibi hissettim. Sanki çocukluğumuz bile birlikte geçmiş, zihnimden onunla olmadığımız tüm tarihler silindi. O kadar ilginç ki, Rabbim de yardım ediyor. Yani hiç umulmadık şekilde herşey yolunda gidiyor ve ailelerimiz bile bizim kontrolümüz dışında iletişim halindeler
Ki bu yaşıma kadar kim gelse babamlar bi bahene üretirdi. Nasip olursa ağzın dilin bağlanır hiçbirşey diyemezsin derdi hep büyüklerim. Şuan gerçekten hiçbirşey diyemediğim gibi inanılmaz da mutluyum. Aklıma en ufacık bir soru işareti dahi gelmiyor çok şükür.

Canım hiç niyetini bozma, evet hızlı olabilir ama kötü ihtimalleri düşünemeyecek kadar da çocuk değiliz. Çok şükür benim erkek arkadaşımla ilgili bir endişem yok, sadece evlilik fikrinin içine birden düşmüş olmam beni tedirgin etti, o yüzden afalladım. Ama her gün biraz daha alışıyorum bu fikre. Zaten evliliği de çok istiyordum.

Bu arada ben 28, erkek arkadaşım 35 yaşında. İkimiz de kendi parasını kazanan, eğitimli kariyerli insanlarız. Aynı zamanda ikimiz de yüksek lisans mezunuyuz. Öyle olunca da birçok konuda da tatmin sağladık, şuan ikimizin de en büyük hayali yuva kurmak. Maddi olarak da çok şükür bi derdimiz yok, evlenince de olmaz inşallah. Zaten üniversitede akademisyenlik planım var, şuan o da iyi gidiyor. Düğünden sonra da işi bırakıp akademik hayata adım atmam garanti gibi (sağolsun hocalarım çok yardımcı oluyorlar). Erkek arkadaşım da eğitim konusunda çok destek sağolsun, istersen şimdi bırak işi diye bile motive ediyor

Belki biraz mantık evliliği gibi başladı ama zaman kısa da olsa çok paylaşımımız oldu.
Senin de alttaki mesajında söylediğin gibi, birisinden 6 yılda almadığın güveni samimiyeti, bir diğerinden 3 ayda alabilirsin. Ayrıca konuşabilen, tartışabilen, medeni insanlarız. Rabbim içinde Allah korkusu olan, vicdanlı, ahlaklı insanlar çıkarsın karşımıza her daim. (Çok şükür bu konuda da bi endişem yok)

Ben evliliğimden çok ümitliyim ki iş ve özel çevremizdeki herkes de bizi parmakla gösterir oldu bu kısa sürede çok şükür

Rabbim nazarlardan korusun ve herkesin gönlüne göre versin inşallah.

çok tşkr ederim

Esın senı hem uc ay once gelınlıkle gorecek hemde evlenınce dugun gunu gorecek bence gelınlıgın dügüne özel olsunkı büyülesın eşini,,Nikaha gelınce bende ıkı ay once kıydırdım nıkahımı guvenıyorduk ne olursa olsun bırbırımızden vazgecmeyecegımızı bılıyorduk ve tam dokuz sene oldu darısı senın basına canım mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…