Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sürmez ayrılmak istiyorum der.Merhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
tanımadığı kızları takip ediyorsa daha iyisini bulduğunda seni şutlayacaktır, 24 yaş araba alması biraz tuhaf ne iş yapmış böyle yani araba fiyatları malumMerhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
5 ay için çok fazla beklettin var gibi geldi bu ileri de çok itici bir duruma getirir seni bu kadar eklenti işine girmeyiniz. Akisina bırakınMerhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
Bende konuda buraya takıldım nasıl oluyor diye düşündüm bayağı konudaki en can alıcı kısım bu benceO değil de 24 yaşında biri nasıl kendi parasıyla araba almış. Ben oraya takıldım.
Aynen zaten artık hikaye vs kim görecegi bile seçiliyor istese paylaşıp yine yapar saklamak eskisi gibi zor değilHerkes sosyal medyada hayatini paylasmayi sevmeyebilir bence bu kriter olmamali.
Ben sevmem mesela, sosyal medya mecralarimin hicbirinde esimle ya da cocuklarimla ya da sadece cocuklarimin fotografi yok.