• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Sebeplerden Dolayı Ayrılınır mı?

Bence anlattığınız kadarıyla sorun tanımadığı kişileri eklemesi. Hala arayışta olduğunu gösteriyor. Soğuma sebebi bana göre. Bunun yanında eklersek yani 5 ayda en azından tek bir arkadaşıyla tanıştırabilirdi. İlişki monotonlaştıysa aktiviteler düzenleyebilirsiniz ama sizin kadar onun da uğraşması gerekiyor. Adam bu ilişki için pek hevesli değil gibi

Merhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
Çok sürmez ayrılmak istiyorum der.

Organizasyonu sen yap .
Bazı erkekleri yönlendirmek gerekiyor .
Bir sinemaya gidelim dersin film seç şuna gidiyoruz hadi de.
Gelir senle .
Yani bu tip şeyleri sen yapmalısın.
Karşı taraftan bekleme .

Aranizda cinsellik varsa şuan sizle olma amacı bellidir. Sosyal medyadan tanımadığı kızları ekleyen erkek, ilişki içindeyse değer vermiyordur, ciddi değildir. Sizin de geçmiş ilişkinizde sıkıntı olmuş, hiç uğraşmaya değmez bu kişiyle. Konuşmanıza rağmen, istemediğiniz davranışa devam eden adamlarla, siz de devam etmeyin...

Merhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
tanımadığı kızları takip ediyorsa daha iyisini bulduğunda seni şutlayacaktır, 24 yaş araba alması biraz tuhaf ne iş yapmış böyle yani araba fiyatları malum

5 ay için çok fazla beklettin var gibi geldi bu ileri de çok itici bir duruma getirir seni bu kadar eklenti işine girmeyiniz. Akisina bırakın

erkeğin görüşmeye zaman geçirmeye gönlü yoksa sevmiyordur, net
5 ay gibi taze bi ilişkide görmek için fırsat kollaması gerekirdi
arkadaşlarla tanıştırmama olayına pek bişi diyemicem, ilişkilerimde beni karşı taraf
hep tanıştırmıştır ama ben pek tanıştırmam açıkçası
sosyal medyaya senle foto atıyor mu diye sormuş birisi , bence bu bi gösterge olamaz
bende koymam çoğu zaman sevgilileriminde koymasına müsade etmemişimdir
amma velakin bi konu varki niçin tanımadığı kadınları ekleyip duruyor
buna ne açıklama yapıyor ?

Herkes sosyal medyada hayatini paylasmayi sevmeyebilir bence bu kriter olmamali.
Ben sevmem mesela, sosyal medya mecralarimin hicbirinde esimle ya da cocuklarimla ya da sadece cocuklarimin fotografi yok.
Aynen zaten artık hikaye vs kim görecegi bile seçiliyor istese paylaşıp yine yapar saklamak eskisi gibi zor değil

Ben de pek tanıştırmıyorum ya. Birkaç yıl önceki sevgilimle ortak arkadaşlarımız vardı ve kendi arkadaşlarımızı da tanıştırdık ve bir arkadaş grubu olduk. Onun lafı bunun sözü derken bizim de aramız bozuldu. Hiç beklemediğim arkadaşlarımdan sevgilime karşı densiz laflar duydum. Bunun dışında bir başka sevgilimin arkadaşları da bana saygısızlık yapmıştı. 2 ilişkim de arkadaş mevzusu yüzünden bitince artık tanıştırmıyorum. Herkesin kendi arkadaşları var haftanın belli günleri onlarla takılınır diğer günler sevgilimle buluşurum. Bence siz 2 kişi birbirinizden sıkılıyorsunuz ondan öyle oluyor

Cartel bir numara en büyük
Cehennemden çıkan çılgın türk
25 yaşında yüzbinlik araba
Nerden geldi bu para en iyisi sorma .aklıma bu şarkı düştü. artık 100 bine arabanın lastiği alınmıyor ama neyse heheehhe
erkek arkadaşını sen daha çok seviyorsun. onun seninle ilgisi hevesi yok. aynı şehirde sevgililer gün aşırı görüşür. hele hele ilişkinin başında. o yüzden başka kızları eklemesi az görüşmesi ve seni çevresine sokmaması ile aslında sen doğruyu hissediyorsun. her kadın sevilmediğini hisseder. ayrıl bundan adam olmaz.

Fazla bağlanmamaya çalışın. Duygularınız pek karşılıklı görünmüyor. Ona kendini değerli hissettirecek şeyler de yapmayın. Bu sadece sizi aşağı çeker ve zaten hak etmiyor da.

Back