Merhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
Adamın muhtemelen başka sevgilisi, flörtü vs var. İlişkiyi bu kadar kapalı yaşamak normal değil. Zaten hep söylerim sosyal medyada tanımadığı kızları rastgele ekleyen erkek abazandır diye. Instagrama sizinle foto atıyor mu hiç?Merhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
İlişkiniz henüz yeni olduğu için tanıştırmamış olabilir. Rutine döndüğünü düşünüyorsanız konser, tiyatro veya sinema gibi birşeylere bilet alıp süpriz yapabilirsiniz. Buluşmanın içeriğinden çok kalitesi önemli. Paylaşımda bulunabiliyor musunuz mesela. İnstagram ve mesaja geç cevap verme konusuna gelince, bunların yetişkin bir çifte yakışan hareketler olduğunu düşünmüyorum. Erkek arkadaşınızın çevresinde nasıl bilindiğinin bir önemi yok. Bir insan mükemmel bir arkadaş başarılı bir iş insanı olurken aynı anda berbat bir sevgili olabilir. Zibidi diye bilinen biri de harika bir sevgili olabilir. Hayatının genelindeki sorumluluk üstlenme becerisini ilişkinizde gösteriyor mu önemli olan bu. Beş aylık ilişkide detaylara fazla takıldığınızı düşünüyorumMerhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
Herkes sosyal medyada hayatini paylasmayi sevmeyebilir bence bu kriter olmamali.Adamın muhtemelen başka sevgilisi, flörtü vs var. İlişkiyi bu kadar kapalı yaşamak normal değil. Zaten hep söylerim sosyal medyada tanımadığı kızları rastgele ekleyen erkek abazandır diye. Instagrama sizinle foto atıyor mu hiç?
Yazdığınız sebepler ya da değil ilişkide acaba mı demek, içine sinmeyen şeyler olması, ayrılığı birilerine sorma ihtiyacı hissetmek falan… bunlar o ilişkinin sağlıklı olmadığını gösteriyor bana. Bu benim kriterim tabiMerhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
Çevresiyle tanismadan cevresinin onu "efendi biri" olarak nitelediğini nereden biliyorsunuz?
Ayrica daha once aldatilmis olmaniz sebebiyle su anki iliski yasadiginiz adamdan aynısını beklemek en hafif tabirle sacmalik. Cunku sizi su anki sevgiliniz degil eski sevgiliniz aldatti. Tamam bir travma yasamissiniz ama olayin müsebbibine aci cektirmeniz gerekirdi, tamamen alakasiz 5 aylik sevgilinize degil.
5.ay icin biraz fazla beklentileriniz var gibi geldi bana.
Ben sizi paylaşmıyorsa kesin aldatıyodur demedim ki zaten. Ben de hiçbir şeyimi paylaşmıyorum sosyal medyada. Verilen bilgiler bir araya gelince bu sonuç çıkıyor:Herkes sosyal medyada hayatini paylasmayi sevmeyebilir bence bu kriter olmamali.
Ben sevmem mesela, sosyal medya mecralarimin hicbirinde esimle ya da cocuklarimla ya da sadece cocuklarimin fotografi yok.
Adamın muhtemelen başka sevgilisi, flörtü vs var. İlişkiyi bu kadar kapalı yaşamak normal değil. Zaten hep söylerim sosyal medyada tanımadığı kızları rastgele ekleyen erkek abazandır diye. Instagrama sizinle foto atıyor mu hiç?
Ben sizi paylaşmıyorsa kesin aldatıyodur demedim ki zaten. Ben hiçbir şeyimi paylaşmıyorum sosyal medyada. Verilen bilgiler bir araya gelince bu sonuç çıkıyor:
-çevresine kızı hiç sokmaması
-tanımadığı kızları eklemesi (ki bir erkeğin tanımadığı kızları ekleme nedeni onlara yürümektir kendimizi kandırmaya gerek yok)
-üstüne bir de foto da koymuyorsa bu düşünülür
Adam yeterince "piçse" 3-5 kizla takilip hepsini arkadas cevresine de sokar, diger sozde sahane erkekler de hepsine gevrek gevrek "yenge" der kizlari kandirirlar.5 aylık ilişkide daha çık heyecan, hareket olması gerekir bence.
Sosyal medyadan tanımadığı kızları eklemesi ve sizi fırsat olmuşken bile kimseyle tanistirmamasi da sorun.
Başka biri ya da birileri var gibi geldi bana.
Aldatilma konusundaki yorumumdan oturu boyle sasirmis bi sekilde soruyorsun farkındayım ama benimki genel bir yorumdu, ex kisinin esekliklerinin bedelini yeni sevgili odememeli.Biz çocukluktan tanışıyoruz, ortak tanıdıklarımızdan duyduğum şey efendi çocuk olduğu yönünde.
Amacı ne ki o zaman yani konuşup mesajlaşmıyorsun niye sağı solu takip edersin ki?
Sosyal medyada tanımadığı kızların ekli olmasi, 5 ayda sıkıcı hale gelen iliski, kimseyle tanistirmama.. hiç güven veren bri tip değil gibi.Adam yeterince "piçse" 3-5 kizla takilip hepsini arkadas cevresine de sokar, diger sozde sahane erkekler de hepsine gevrek gevrek "yenge" der kizlari kandirirlar.
Zaten baskasi var diye cevresine sokmuyorsa bu cok "efendi" arkadasimiz cok amator bi kazanovadir yakinda cikar kokusu.
Aldatilma konusundaki yorumumdan oturu boyle sasirmis bi sekilde soruyorsun farkındayım ama benimki genel bir yorumdu, ex kisinin esekliklerinin bedelini yeni sevgili odememeli.
Ama baktigin zaman evet takip supheye dusuruyor, ya cok sosyal kelebek, ya da ac gozlu bi kazanova baska bi anlami olamaz.
Tabi sunu sormak gerekir, cok sosyal olmasi gereken bir adam mi? Ornegin bazi meslekler (eglence sektoru) sosyal olup boyle saldirgan davranmayi gerektiriyor. Boyle bi durumu var ise is degisir.
Siradan bir beyaz yakali, atiyorum devlet memuru ise bu instagramdan geleni geceni eklemek dumduz kazanovalik. (Ustelik beceriksiz)
Cocukluktan tanisiyorlarmis konu sahibiyle. Yani daha once bu arkadaslik sevgililige dönmemiş de neden son 5 aydir donmus. Ben herseyden evvel bunu sorgulardim.Sosyal medyada tanımadığı kızların ekli olmasi, 5 ayda sıkıcı hale gelen iliski, kimseyle tanistirmama.. hiç güven veren bri tip değil gibi.
Konu sahibiyle ortak çevreleri varmış, başkaları varsa sosyal yaşamana dahil etmez. Yoksa bile yaşadığı seyi dikkate almıyor, ortada aşk falan yok.
Bence bu kişiyle ilişkiniz bir noktaya varmayacak.Merhaba herkese. Gecenin bu saatinde içime dert olan bir konu var. Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz. İkimiz de 24 yaşındayız. Erkek arkadaşım; okulunu dereceyle bitirmiş, arabasını kendi kazancıyla almış, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından efendi çocuk diye tabir edilen biri. Ancak ilişkimizde ciddi olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. Beni henüz hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı ki ev arkadaşıyla tanıştıracak ortamı da olmuştu aslında. Annesinin beni bildiğini söylüyor sadece. Ayrıca ilişkimizin rutine döndüğünü hissediyorum, haftada bir iki gün buluşup bişeyler içip eve geçiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Ben onunla daha çok zaman geçirmek, daha fazla paylaşımımızın olmasını istiyorum. Bir de asıl canımı sıkan konu, İnstagram konusu. Tanımadığı kızları takip ediyor, birlikteyken telefonunu alıyorum bazen hiç mesajını falan yakalamadım ama daha önce bu şekilde aldatıldığımı öğrendiğim için tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Bu konudan rahatsız olduğumu da belirttim bu arada ama hala devam ediyor, beni de güvensizlikle suçluyor. Daha önce büyük tartışmalarımız oldu, ben mesajlarına geç döndüğüm için, ve ayrılık raddesine kadar gelmiştik. Ne yapmam gerekiyor, onu seviyorum ve hayatımdan çıktığını düşünmek istemiyorum ama diğer türlü de devam etsek nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?