Bu şartlarla ev almam mümkün mü siz olsanız ne yapardınız lütfen fikir verin kızlar

htcgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
158
168
33
Ben eşimden ayrıldım ailemle yaşıyorum özel sektör de asgari ücret ile çalışıyorum 150 grm kadar altınım var kizimin ihtiyaçlarını babası karşılıyor ve benim herhangi bir masrafim yok diyebilirim şimdi ben kredi çeksem altinida koysam üstüne bı ev alsam bu evide kiraya versem mantiklimi hanımlar zorlanir miyim mantikli mı bu sizce

Altınlarıniz bugunki oranlarla 150-160 bin civarı bi değerde şuan. Alacağınız ev minimum 700 bin olsa 500 kusur bi krediye ihtiyacınız var. Bunun faiziyle birlikte hesaplayınca aylık ödemesi sızın maaşınız kadar olur diye tahmin ediyorum... Ama eğer hesap kitabınızı yaptınız ve aylık ödemenizi yapip masraflarınızı karsilayabilecek durumdaysaniz hiç beklenmeyin derim.. bugun aldigimizi yarın alamıyoruz hiçbirimiz maalesef

Bankanın size o kadar kredi vereceğini sanmıyorum ama yine de sorun araştırın eğer kredi olursa ve 10 yıl maaşınızı krediye bağlamayı göze alabiliyorsanız alın

Ev alabileceğiniz kadar yüksek bir kredi çıkmaz malesef, zaten çıkan max miktarın da geri ödemesi maaşınızdan yüksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…