Kaynana evinde yaşamak kaldi mi ya madem yaşıyorsunuz niye cocuk yapıyorsunuz şartlar iyi olursa evini duzenini kurduğunda ayir evini simdi bebege yardimci olur bahanesi ile hic ayirrmazlar eviAdetime iki gün var kan verdim 6,68 çıktı sonuç sanırım çok yeni gebelik şuan kaynanamla birlikte yaşıyorum onun evinde bir süreliğine 2-3 aylığına ve yatayım dinleneyim gibi bir durumum yok ister istemez hareket ediyorum iş yapıyorum eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasını gelişimini olumsuz etkilermi bu ağır işler yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi ister istemez sürekli hareket halindeyim tam net olmadan söylemekte istemiyorum ne yapmalıyım
Kaynana evinde yaşamak kaldi mi ya madem yaşıyorsunuz niye cocuk yapıyorsunuz şartlar iyi olursa evini duzenini kurduğunda ayir evini simdi bebege yardimci olur bahanesi ile hic ayirrmazlar evi
Anladim evine dönme şansın yokmu kanaman icin hastahaneye gitmen daha iyi olur böyle bekleme belki saglikli bir gebelik değil yatman gerekebilirAyrı evim var zaten canım eşimin işi 2-3 ay burda bende oyuzden burdayım gecici süreliğine kendi evim başka bir şehirde oyuzden tek kalmayim diye geldim
Yanlış okudun sanırım kanamam yokAnladim evine dönme şansın yokmu kanaman icin hastahaneye gitmen daha iyi olur böyle bekleme belki saglikli bir gebelik değil yatman gerekebilir
Bir şey olmaz, merak etmeyin. Sağlıklı bir gebeliğin dışarıdan bir etkenle son bulması çok düşük bir olasılık. Tabi yine de fazla ağır kaldırmayın, abartmayın. Kimseye söylememeye de gerek yok, söyleyin gitsin, kasmayın.Adetime iki gün var kan verdim 6,68 çıktı sonuç sanırım çok yeni gebelik şuan kaynanamla birlikte yaşıyorum onun evinde bir süreliğine 2-3 aylığına ve yatayım dinleneyim gibi bir durumum yok ister istemez hareket ediyorum iş yapıyorum eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasını gelişimini olumsuz etkilermi bu ağır işler yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi ister istemez sürekli hareket halindeyim tam net olmadan söylemekte istemiyorum ne yapmalıyım
Gebeliginiz çok yeni agir kaldirmamaya özen gösterin eger herkese hemen duyurmak istemiyorsanız ama hamilelik hastalık değildir ben bir aylik hamileyken bilmeden koltuk kaldirip sakir sakir perdeler yikayip astim hali yikadim vs yani neler neler bebek öyle hemen düşecek birsey degil zaten dünyaya gelecekse ona kimse engel olamaz siz dikkat edin taktir Allahin hicbirimiz hamileyiz diye 9 ay yatmadik mecbur hayatın dönmesi icin hareket edip sorumluluk alıyoruzYanlış okudun sanırım kanamam yok
8 aylık hamileyken metrobüsün ayağında işe gidiyordum:)) ve genel olarak her işimi de kendim halletmistim kendi isteğimle. Hamilelik bir hastalık değildir. Herhangi bir kanama vs. ters giden bir şey olmaması kosulu ile cok ağır işler yapmadan, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.Adetime iki gün var kan verdim 6,68 çıktı sonuç sanırım çok yeni gebelik şuan kaynanamla birlikte yaşıyorum onun evinde bir süreliğine 2-3 aylığına ve yatayım dinleneyim gibi bir durumum yok ister istemez hareket ediyorum iş yapıyorum eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasını gelişimini olumsuz etkilermi bu ağır işler yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi ister istemez sürekli hareket halindeyim tam net olmadan söylemekte istemiyorum ne yapmalıyım
Bildiğim kadarıyla söylüyorum kanda beta hcg 5’in üstü olunca hamilelik sayılıyor. Yükselmesini takip etmeniz lazım. Elbette Uzanma ağır kaldırma ani hareket yapmamaya çalışmanız lazım. Tekrar verin kan zaten netleşir. Hamilelik en son yaşadığınız adet tarihinden itibaren hesaplanıyor, hamileyseniz en az 4 haftalık hamile sayılırsınız bu mantıkla. Kan testinizde değer yüksekse kadın doğum doktoruna gidin. Kayınvalide evinde zor olur tek kendi evinizde kalsanız bile her türlü daha rahat edersiniz fikrimce.Adetime iki gün var kan verdim 6,68 çıktı sonuç sanırım çok yeni gebelik şuan kaynanamla birlikte yaşıyorum onun evinde bir süreliğine 2-3 aylığına ve yatayım dinleneyim gibi bir durumum yok ister istemez hareket ediyorum iş yapıyorum eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasını gelişimini olumsuz etkilermi bu ağır işler yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi ister istemez sürekli hareket halindeyim tam net olmadan söylemekte istemiyorum ne yapmalıyım
Hareket edince bebek düşseydi dünya nüfusu tükenirdi şimdiye kadar. Hamilelik hastalık değildir, riskli bir durum yoksa dokuz ay yatıp beklemenize gerek yok. Normal hayatınıza devam edebilirsiniz.Adetime iki gün var kan verdim 6,68 çıktı sonuç sanırım çok yeni gebelik şuan kaynanamla birlikte yaşıyorum onun evinde bir süreliğine 2-3 aylığına ve yatayım dinleneyim gibi bir durumum yok ister istemez hareket ediyorum iş yapıyorum eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasını gelişimini olumsuz etkilermi bu ağır işler yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi ister istemez sürekli hareket halindeyim tam net olmadan söylemekte istemiyorum ne yapmalıyım
Teşekkür ederim haklısınBir şey olmaz, merak etmeyin. Sağlıklı bir gebeliğin dışarıdan bir etkenle son bulması çok düşük bir olasılık. Tabi yine de fazla ağır kaldırmayın, abartmayın. Kimseye söylememeye de gerek yok, söyleyin gitsin, kasmayın.
Durumu kendinize çevirin ,Adetime iki gün var kan verdim 6,68 çıktı sonuç sanırım çok yeni gebelik şuan kaynanamla birlikte yaşıyorum onun evinde bir süreliğine 2-3 aylığına ve yatayım dinleneyim gibi bir durumum yok ister istemez hareket ediyorum iş yapıyorum eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasını gelişimini olumsuz etkilermi bu ağır işler yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi ister istemez sürekli hareket halindeyim tam net olmadan söylemekte istemiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?