- Konu Sahibi standbyme9
-
2. Resimdeki sarı kınaylamı yapılmış tr de varmı sarı yapan kına ben hiç raslamadım galiba
2. Resimdeki sarı kınaylamı yapılmış tr de varmı sarı yapan kına ben hiç raslamadım galiba
Var Türkiye'de de kuzenim teyzeme alıyordu sarı olanını ,siyah olanını da kendi kullanıyordu.
Var Türkiye'de de kuzenim teyzeme alıyordu sarı olanını ,siyah olanını da kendi kullanıyordu.
İlk defa duyıyorum ...
bu tarz bir koyu kızıl mı istiyorsun acaba bunda 50 gr kına 1çorba kaşığı zencefil 1 çk karanfil 1 çk bal 2 çk sirke bir de lavanta esansı koymuş
Ben de senelerdir bakıra boyatıyorum saçlarımı ve son 3-4 aydır da palette nin tarçın bakırına boyatıyorum,resimlerimi de koymuştum hatırlayan vardır belki.Çok memnunum rengimden ama kına daha doğal bir yöntem ve kalıcılığının da uzun olduğu söylendiği için merak ettim acaba bende nasıl durur diye.Şu bahsettiğiniz siteyi merak ettim,paylaşmak yasaktır herhalde,özel mesaj atablr misiniz?
benim kızılım bunlara yakın olurdu annem yapardı hep :))bende boya yerine yaklaşık 2 sene sonra kına yapmayı düşünüyorum koyu kızıla nasıl ulaşabiliriz ki ben o kına tarifleri olan siteye baktım ama pek bir şey anladığım söylenemezz oofff koyu kestane siyaha yakın saçlarım tutarmı ki tabi ilk önce boyadan kurtulmam lazım
Attim canim özel mesaj. Senin icin kina cok dogru bir tercih olur ama tavsiyem sacina kinayi sürmeden önce bir tutaminda dene, begenmezsen kurtulman zor olur malum kizil boya gibi akmiyor. Ben kina tarifleri baslikli konumda tarcin bakira cok benzeyen bir tarif paylastim istersen bir bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?