Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengimi evde diğerine nasıl dönüştürebilirim?

merhabalar

sanırım sacın açılmadan o renge dönmez eğer ilk resimdeki gibi koyuysa..bir kaç yıkmadan sonra renk açılıp boyarsan belki yakın sonuç alırsın ama yinede o kadar açık olacağını sanmıyorum cnm

Saç rengini açmadan elde edemezsin
Bu arada o resmin sahibi de forumun üyesi diye hatırlıyorum izinsiz alman hoş olmamış
Benim resmimi alsaydın şikayet ederdim şahsen

aynen arkadaşlara katılıyorumm saçını bi güzel oriyelleyip bi yakıcaksın sonra tarcın bakır sürüceksin olcak bitcek..

ahh bu oriyeller saçım döküldüğünde elime alıp dibinden gelen kendi saçımla oriyelli olan uç kısımlarına bakıyorum dipler ucun 2 katıı öyle diyin nasıl yakıyoo saçı anla uçlar incecik dipler kalın..

Saç rengini açmadan elde edemezsin
Bu arada o resmin sahibi de forumun üyesi diye hatırlıyorum izinsiz alman hoş olmamış
Benim resmimi alsaydın şikayet ederdim şahsen

yahu ladyevil arkadaşı neden tedirgin ediyorsun.
kızın yüzü deşifre bile değil. sonra kendimim diye milleti kandırsa ha evet hata yapmış olur başkasının resmini almakla.
resmini aldığım arkadaştan özürdiliyorum demiş zaten.
benimkini alsaydın şikayet ederdim demişsin o kadar gereksiz bi tepki ki bu.
gereksiz hassaslık yani sendeki kanımca.
valla oryel konusuna gelince, ben palette açıcı kullandım hiçte yıpranma olmadı.
oryel değilde açıcı kullanır arkadaş olur biter.
konuyu açan arkadaşı korkuttunuz yaf bismillah.

kendi rengim: Eki Görüntüle 286337

istediğim renk :Eki Görüntüle 286355

resmini aldığım arkadaşlardan özür diliyorum :)

arkadasımm 2. foto benim fotom tarcın bakır ve saç renkleri konusunda paylaşmıstımm niye bana sormuosunn? neden izinsz alıosn.. ladyevile katılıyorum şikayetmi edim yanii smdi.. bana sorsaydn veya yorumlarımı okusaydn zaten o rengn nasıl olustgnu anlayablrdn bende sana söylerdmm

Ben ne olursa olsun kimsenin resminin izinsiz alınamayacağını belirtmek istedim
Resim sahibi de gereken cevabı vermiş zaten
Ben de burada resimlerimi paylaşan biriyim ve benim de resmim alınsaydı vereceğim tepkiyi söyledim
Gereksiz mi değil mi resmin asıl sahibi vermiş zaten kararı

Son düzenleme:
ladyevilcim avatar resimlerini eklemek için kimden izin aldın???
belki kullandığın avatar resimlerin birinin emeği ile oluşturulmuş bi resim.

ladyevilcim avatar resimlerini eklemek için kimden izin aldın???
belki kullandığın avatar resimlerin birinin emeği ile oluşturulmuş bi resim.

bide kime şikayet etcektin onu merak ettim

bugdaytanesi82 sizi tanımam etmem sadece birkaç konunuzda tavsiye vermiştim
Çoğunlukla yaptığım yorumların altına iğneleyici yorumlar yaptığınızı fark ediyorum
Yaptığınız bu yorum oldukça saçma çünkü avatar resimleriyle alakalı bir konu değil şuanki konu
Emin olun avatar resimleri başkaları faydalansın diye yapılıyor
Kişinin bir konuya eklediği kendi resminin kullanılması oldukça ayrı bir durum
Site yönetimi bu tür şikayetleri değerlendirir bundan da emin olabilirsiniz
Şikayet derken siteden ayrı bir yere gibi bir şey anlamışsanız o sizin bilgisizliğinizden kaynaklanmakta
Zira bu tür sorunlar site içinde çözülür siteden bağımsız bir merci yok yani
Ayrıca iğneleyici yorumları da site yönetimine şikayet edince gereken yapılıyor bilginize

Son düzenleme:

lady ye tamamen katılıyorum ve destekliyorum bakış açımız aynı zaten özetlemiş yeterince anlatmak istediğimi...

başka mercilere şikayet etmek kendi güçsüzlüğünü ortaya koymaktır. ben seninle baş edemiyorum seni başkasına havale ediyorum demektir

başka mercilere şikayet etmek kendi güçsüzlüğünü ortaya koymaktır. ben seninle baş edemiyorum seni başkasına havale ediyorum demektir

Burada herkes birbiriyle baş etmeye çalışsa kavgaların tartışmaların önünü alamazdık
Güçsüzlükle alakalı bir şey değil yani

lady ye tamamen katılıyorum ve destekliyorum bakış açımız aynı zaten özetlemiş yeterince anlatmak istediğimi...

kavgamı???
senin cidden olumsuz bi bakış açın var
insanın kelimeleri, kendinin ifadesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…