Bu saç rengi güzel mi sizce ?

Evet katılıyorum saçım çok sert eskiden şampuanla açılan saç şuan saç kremi olmadan kesinlikle açılmıyor bnde uzun süre dinlendirmeyi düşünüyorum teşekkür bu arada
En doğrusu senin saçına olur mu bilmem ama ben badem yağı kullanıyorum inanılmaz güzel yapıyor parıl parıl oluyor saçım ve gürleştirdi ama benim doğal boyalı saça iyi gelir mi bilmiyorum

Evet hemde çok masraflı o yüzden tamemen sariliktan vazgeçtim , uçlardaki sarılar bana yeterli olur düşünüyorum, her hafta zeytinyağı sürmeye çalışın yanık saçlara gerçekten çok etkisi var , teşekkür ederim yorumunuz için

Güzel ama;ombreli tarafın var ya oradaki ara rengin kahverengi kumral,dip rengin koyu renk.saçın 3 renk görünüyor.bu ombreyi yapmadan önce saçını doğal rengine boyayıp öyle işlem yapması gerekiyordu.o

gayet güzel duruyor

Ben beğendim

Bana hiç etkisi olmadı maalesef sadece biraz yatıştırdı saçlarımı dipten yanınca daha kötü kestir kurtul olmuyor bir kerede

Ben boyle 4-5 ayri ton geçişi barındıran doğada bulunmayacak türden saçlari sevmiyorum. Kötü değil ama insanin karakterini oturmamis gibi gosterio. Guzel bi kahve yap bence.

Bence çok güzel benim hep hoşuma gidiyor bu model

Güzel

Güzel ama;ombreli tarafın var ya oradaki ara rengin kahverengi kumral,dip rengin koyu renk.saçın 3 renk görünüyor.bu ombreyi yapmadan önce saçını doğal rengine boyayıp öyle işlem yapması gerekiyordu.o
Saçım çok yıprandı gi için uçlarını boyayıp tekrar açmak istemedi kopar dedi renk gecislerindeki farklı renkleri bidahaki geldiğinde düzeltiriz ,o zamana kadar griler de akmış olur , önceliğimiz keratin dedi bakalım bidahakine nasıl olcak teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…