Bu saç rengi güzel mi sizce ?

Bence güzel ama yaşın için ağır. Ama tabii yüzünle uyumludur bunu bilemeyiz.
Herkesi memnun edemezsin. Sen mutluysan, kendini bu tonda iyi hissediyorsan başkasına da pek bir laf kalmıyor.
Ben 43 yaşındayım daha saçıma boya değmedi. Beyazlayana kadar boyatmama kararı aldım. Gitttiğim pek çok kuaför bu kararımı desteklese de başka işlemler içim gittiğimde pek çoğu “illa boyayalım” diye teklif etmiyor değil. Bir tanesi bana “ne bu böyle kezban gibi” bile dedi. 🤦🏻‍♀️ Ama saatlerce kuaför koltuğunda beklemek benim için işkence gibi. Kalsın 🙂

Ben de hiç boyamadım ama 35 yaşımdayım. 40tan sonra beyazlar boyarım diyordum umut verdiniz 😂😂

Bu arada konu sahibi geçen de saçma bir konu için bildirim attırmıştı bugün de saç. Böyle yapabiliyor muyduk yahu?
Bildirim atılamaz diye bı kuralmi var, o günde bilmediğim birşeyi sormak için atmıştım siz neden bana taktınız anlam veremiyorum, oysaki bu platformda neler neler soranlar varken.
Bundan sonra neyi sorup sormucagimizi size danisalim isterseniz veya neye bildirim atıp atmicagimizi, size saçma geliyo ama burda çoğu kişi cokda güzel cevaplar veriyo ...

25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
Ben çok yakıştırdım rengi size. Minyonlarda şirin duruyor, bir de gözlük kullananlarda. Kendi düşüncem. Güle güle kullanın. 🌸✨🙏🏻

Bildirim atılamaz diye bı kuralmi var, o günde bilmediğim birşeyi sormak için atmıştım siz neden bana taktınız anlam veremiyorum, oysaki bu platformda neler neler soranlar varken.
Bundan sonra neyi sorup sormucagimizi size danisalim isterseniz veya neye bildirim atıp atmicagimizi, size saçma geliyo ama burda çoğu kişi cokda güzel cevaplar veriyo ...
Tamam sanırım mutlaka ben söylerim.

Tamam sanırım mutlaka ben söylerim.

Saçım çok yıprandı gi için uçlarını boyayıp tekrar açmak istemedi kopar dedi renk gecislerindeki farklı renkleri bidahaki geldiğinde düzeltiriz ,o zamana kadar griler de akmış olur , önceliğimiz keratin dedi bakalım bidahakine nasıl olcak teşekkür ederim
Saçım çok yıprandı gi için uçlarını boyayıp tekrar açmak istemedi kopar dedi renk gecislerindeki farklı renkleri bidahaki geldiğinde düzeltiriz ,o zamana kadar griler de akmış olur , önceliğimiz keratin dedi bakalım bidahakine nasıl olcak teşekkür ederim 🥰

Saçım çok yıprandı gi için uçlarını boyayıp tekrar açmak istemedi kopar dedi renk gecislerindeki farklı renkleri bidahaki geldiğinde düzeltiriz ,o zamana kadar griler de akmış olur , önceliğimiz keratin dedi bakalım bidahakine nasıl olcak teşekkür ederim 🥰
Ama böyle de güzel görünüyor👍🏻 Sağlıkla kullan🤍🙏🏻…sarı bana da yakışıyor çok seviyorum ama işte yıpratıyor dediğiniz gibi😩

25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Çok güzel 😌😍

Ben benzer renkleri çok kullandım , ama maalesef kuaförden çıkamıyorsun bu renklerde, sürekli kesim bakım istiyor ve maalesef çok yıprandığı için doğal haliyle de kullanamıyorsun hep şekil vereceksin fön çektireceksin, güzel görünüyor ama cefası çok. Açık renklere alışanlar için koyu saça alışmak çok zor, ama rahatlasın artık diye biraz koyulaştırdım ve saçım kendine geldi, en azından toplayıp yıkayıp çıkabiliyorum. Renk güzel güle güle kullanın, ama işte kolay gelsin uğraştırıcı :)

+1 aynı fikirdeyim herkesin kendi saç renginin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Bakıyorum genç kızlara, bir çoğu imkanı olmadığı için kendi boyuyor ama yazık ediyorlar güzelim saçlarına. Ben de hiç boyamadım bu yüzden bakım yapmadan bile güzel duruyor saçlarım, kuaföre de anca 3 ayda bir falan gidip kırıklarımı aldırıyorum 20 dkda bitiyor işim 😄 herkese tavsiye ederim en güzeli doğalı
Bir de benim gözlerim, kaşlarım, kirpiklerim çok koyu. Kendimi başka bir tonda düşünemiyorum 🤷🏻‍♀️ Beyazlayınca da yine kendi tonunda boyatırım.
Maşallah diyeyim size,ben de 42 yaşındayım ve saçımda beyazlamadık yer kalmadı😔.Beyazım olmasa ben de asla boyaya bulamaşmazdim.Bosverin onu diyen kuaförleri😃.
🙁 bizimki Genetik sanırım. Annemde de çok beyaz yok. 😍 Benim kuaföre tahammül edebileceğim maksimum 45 dk. 🙂 O kadar zamanda boya olmaz heralde. 🤔 O alimünyum folyoları sarıyorlar filan ya. Kadınlar nasıl dayanıyor anlamıyor. 🤷🏻‍♀️

Bir de benim gözlerim, kaşlarım, kirpiklerim çok koyu. Kendimi başka bir tonda düşünemiyorum 🤷🏻‍♀️ Beyazlayınca da yine kendi tonunda boyatırım.

🙁 bizimki Genetik sanırım. Annemde de çok beyaz yok. 😍 Benim kuaföre tahammül edebileceğim maksimum 45 dk. 🙂 O kadar zamanda boya olmaz heralde. 🤔 O alimünyum folyoları sarıyorlar filan ya. Kadınlar nasıl dayanıyor anlamıyor. 🤷🏻‍♀️
Valla 18 yaşımda başladı tek tük beyazlamaya ama 37'ye kadar boyamamak için direndim.Çokta kötü durmuyordu ama her kuaföre gittiğimde,saçlarda baya beyazlamış tahrikleri ile karşı karşıya kalıyordum😄.38'den sonra ön taraf komple beyazladı ve mecbur kaldım artık boyaya😕.İşin ilginç tarafı abimde ve kardeşimde hiç yok,ne varsa bende toplanmış🥲.

Bu arada konu sahibi geçen de saçma bir konu için bildirim attırmıştı bugün de saç. Böyle yapabiliyor muyduk yahu?
Ben de sadece önemli konularda bildirim gönderilmesini isterim. Bu ne yahu saç rengim nasıl diye bana niye bildirim geliyor? Acil kan aranıyor sanki. Bu bildirimleri kapatmanın bir yolu var mı ayarlardan?

Bence çok güzel duruyor saç rengi böyle kalsın bi süre hem saçında dinlenir

Çok güzel bnce

Siz öyle diyince aklıma saçlarını yakan kizkardesim geldi, büyük cesaret gösterip kazitmisti saçını peruk almıştı
Mutlaka şekillendirici bir şey kullanmam lazım öteki türlü tavuk gibi oluyor saçım. Tarasam bile yukardan bir saç çıkıyor ama tabiki de ısı kullanmıyorum. Onunda saçı galiba dipten yandı galiba?

X