- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 27
-
- Konu Sahibi serenaysero
Evet dipten yanmıştı siyahtan griye açan kuaför yüzünden bide yanmadı sadece biraz yıprandı diyodu davalık olmuştuk kanıt yetersizliğinden dava düştü, ve saçları beline kadar uzundu , sonrada o beceriksiz kuaför 1 yıl daha sürdürdü kapattı dukkaniMutlaka şekillendirici bir şey kullanmam lazım öteki türlü tavuk gibi oluyor saçım. Tarasam bile yukardan bir saç çıkıyor ama tabiki de ısı kullanmıyorum. Onunda saçı galiba dipten yandı galiba?
TeşekkürlerKlasik ama çok güzel bir renk.
Siyahtan gri çok zor ve aşama isteyen süreç. Uyarması gerekiyordu birden mi gri yapmaya çalıştı kiEvet dipten yanmıştı siyahtan griye açan kuaför yüzünden bide yanmadı sadece biraz yıprandı diyodu davalık olmuştuk kanıt yetersizliğinden dava düştü, ve saçları beline kadar uzundu , sonrada o beceriksiz kuaför 1 yıl daha sürdürdü kapattı dukkani
Çok güzel bence :)25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
Rica ederim.Teşekkürler
Güzel gayet25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Evet çok hoş25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Evet hiç uyarmamis sadece biraz yıprancak ama yanma olmucak demisSiyahtan gri çok zor ve aşama isteyen süreç. Uyarması gerekiyordu birden mi gri yapmaya çalıştı ki
Çok güzel bence25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Tam adamına sordunuz ben yurt dışında kuaförüm25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Bende Ayvalık'tan saf zeytinyağı alıcam zeytinyağı çok etkili gerçektenAslında o kadar işleme rağmen hale böyle kaldığına memnunum, birde platinliyken daha seyrek duruyordu , çok teşekkür ederim, zeytinyağı çok sürüyorum tavsiye ederim
Birden açarsa yüzde yüz yanar. Parasının peşinde kuaförmüş.Evet hiç uyarmamis sadece biraz yıprancak ama yanma olmucak demis
Gayet güzel25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Çok güzel, bu renkte düzenli olarak kullanmak için bakımları yaptırmanız gerekiyor. Kaliteli bir mor şampuan kullanabilirsiniz25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Ben çok beğendim25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Rica ederim:)Bnde
Yeni başladım obmreye vazgecicegimide sanmıyorum ayrı bı havalı duruyor geçişleri filan doğal duruyor gözüme hoş geliyor, teşekkürler bu arada