bu saatte yatmayan kim var:)))

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Benim dertim uyuyamiyorum esim ynmda uyuyor ve ben yatamiyorum bu saatte kimler var sohbet edelim konusalim veya ninni soyleyen esim su icmeye kalkti bana bakti sinirlwndi yatamiyorum ne yapayim gardaslar yaaa

Bende uyuyamadim .bende cocukta var. 2 saat sonra kalkar .
Ayyy ne guzel allah bagislasin esim bana bazen laf sokar cocugun olunca ahhh bir yatsam dersen kapinin kosesinde yatarsin cocuk yok sabahlara kadar yatmiyorsun diyor ama ne yapayim yurt disindayim evde yanlizim istedigim zmn ytrm gecede yatamiyorum haliyle

Ayyy ne guzel allah bagislasin esim bana bazen laf sokar cocugun olunca ahhh bir yatsam dersen kapinin kosesinde yatarsin cocuk yok sabahlara kadar yatmiyorsun diyor ama ne yapayim yurt disindayim evde yanlizim istedigim zmn ytrm gecede yatamiyorum haliyle

Eşine kesinlikle hak veriyorum.2 çocuğum var ve uyutmuyorlar...şu an başımı koysam hop uykuya ama olmuyor uyuyamiyorum tam dalicam ağlama sesi:KK43:

uyumuyorsun da o kadar dusunene kadar biraz yaramazlik yapsana yada sen dusunmeye devam et düşüne dururken öyle bir anda cikarirsinki ne olduğunu şaşırır kalirsin:) şaka bir yana uykusuzluga değer. .

Aynnen bi cocugumiz olsa her eziyete dayanir insan uykusuzluga bile coxuk dusunmekten cikaramiyoruz ki :KK43::-)
Aynnen bi cocugumiz olsa her eziyete dayanir insan uykusuzluga bile coxuk dusunmekten cikaramiyoruz ki :KK43::-):-)-)(:-)-)((

X