- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
-
- Konu Sahibi Caulfield-
bence vegas volt beyaz esmer farketmez turuncu turuncudur yani
nude her tende aynı nudedir belki beyaz tenlilerde nude kavramı biraz pembemsi tonlara kaçabilir ama turuncuyu hiç nude tanımına uyduramadım açıkcası
köfte dudaklı scarlet johansanım benim
ben de dudaklarıma kırmızı sürdüğüm zaman makyaj hilesi yapıyorum dışına taşırarak sürüyorum ki dudaklarım dolgun duruyor böylelikle
Givenchy'nin yeni cıkan ruj serisinde 202 diye bir renk var sayfaların hepsini görmedim ama fotolardan yola cıkarak aradıgınız tonların canlısı bir de cok kalıcıydı.
Hahaha scarlett johansson yorumuna çok güldüm
Kuzum senin dudakların zaten oldukça dolgun ,daha niye taşırarak sürüyorsun
Givenchy rujlarını daha önce hiç kullanmadım canım . Önerin için çok teşekkür ederim
kız yok benim dudaklarım çok küçüktür hiilelerlen falan ruj sürerken dolgunlaştırıyorum işte sadec alt dudağım birazcık dolgun
ama olsun ben bayılıyorum senin gibi dolgun dudaklı hatunlara
ama angelinanın dudaklarını beğenmem mesela
ama scarlet johansen ın kiler çok sexüü aynı seninkiler gibi
ahh scarletin dudakları ve jessica bielin poposu beni benden alıyor çok güzeller MAHAŞALLAH
kız yavri sana narsın niagara ruju na baktın mı o da senin istediğin tonlarda bir coral bak bir netten
ayy bir de nars'ın bir ruju var schiap diye fuşyaa ahh o ne güzzel bir renktir ya şu nars markası da azıcık ucuz yapaydı iyiydi rujlarını yaa
Evet canım ben de o renkte ojeleri çok beğenirirm , teşekkür ederim
ayy bebeimm bana ruj filan önerme . içim gidiyor vallanars'ın fiyatları çok uçuk yaa
Kuzum ben gördüğüm kadarıyla epey dolgun duruyordu senin dudaklarda . Makyaj hilesiyle filan o kadar dolgunlaşır mı bir dudak yahu , Sen kendine haksızlık ediyorsun bence . Canım yaa dolgun dudağı seviyorum ben de , ama iddialı renkler günlükte kullanamıyorum .kullandığımda abartılı duruyor . o yüzden ben kırmızı ruju tam sürmem , pıt pıt dokundurarak biraz softlaştırırım rengi .
jessica'nın poposu gerçekten harika
hahahahahaha bebeim gece gece güldürdün beni , sen çok yaşa emibenim de içim gidiyor ya hepsini almak istiyorum gördükce
evet çok uçuk bi ruja o kadar da verilir mi ya azıcık bizi de düşünsünler indirsinler fiyatları
pıt pıt mı sürüyorsun ,ben bildiğin kırmızı ruju badana boya gibi sürüyorum kızay umarım kocam kıskanç biri olmaz bacı ya kırmızı ruj ve kırmızı oje sürmemi istemezse kıskanırsa:18:
jessicanın poposu hemde ne harika ya yandan duruşunda kadından sexiilik fışkırıyor
ee ne demişler pantalonu gösteren ütüdür,kadını gösteren g.....dür
zaten kaptı justinimi biraz gıcığım bu yüzden o karıya
Çok canlı tam yaz rengi onu al mutlaka
Tweetym ; lady danger başlığı altında ki renklerin hepsi aynı renk . yani lady danger rengi . Vegas Volt rengi başlığı altındakiler de aynı renk , yani vegas volt rengi . Sanırım lip gloss ya da ışıklandırmalar yanılttı seni :)
öylemi ne biliyim parlak geldi kimisi vay rezil oldum yine
hahahahahaha bebeim gece gece güldürdün beni , sen çok yaşa emi
AMİN canım benimcümlemiz çok ve mutlu huzurlu yaşasın İNŞALLAH AMİN
ne mutlu güldürebildiysem seni
sasmiş sana iki daha göstermeden edemeyeceğim
Chanel Rouge Allure Laque Coromandel 72 ye bir bak bak bu nasıl bir lipglass rujdurharikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılıyorum bunun rengine ama bu çok pahalı ya fiyatı 70-80 tl civarı
ha bir de senin için tam bir yaz rengi buldum mac'den mac lipstick morange
Amin canım hep beraber gülelim . Seviyorum seni
vooovv bunlar da harikaevet canım rengi çok güzel , ama chanel çok pahalı kuzum yaa hiç yanaşmayalım biz ona
bende seniii bebeğimmm
evet yanaşmayalım tabi bir ruja o kadar vericek kadar paraya başka isimler bulacak kadar zengin olursak neden olmasın
amaa en büyük zenginlik sağlık ve huzur mutluluk zaten şekercim
ALLAH önce sağlık ve huzur mutluluk versin şu hayatta AMİN
kız bir ruj daha buldum orange renklerde flormardan ama flormar pretty ruj p322 bu ruj mac ın morange sine çok benziyor değil mi ben çok benzettim muadili olabilir o rujun yani