Dudak Makyajı Bu rujlardan hangisi ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
atractive ; kuzum ben bir de dudak renginde soft rujları da çok beğeniyorum .Bu fotoları google da gezerken bir bloggerin sayfasından buldum .Bak bu renkte harika . çok doğal tam günlük kullanımlık . Ama dudakları kırmızı olanlarda renk kendini aynen böyle vermeyebilir , o yüzden rujdan önce pudrayla dudaklara baz gerekiyor. bu , mac pro longwear serisinden soft sell rengi ;

hakikaten güzel bir gül kurumsu renk
ben de genelde pembe tonlarında ki ve kırmızı tonlarında ki rujları severim
ama mesela aklımda doğal pembe olarak mac snop ya da angel var :44:
bir de bilgin var mı şekerim ama bişi dicem bu lady dangerın mat hali var mı ki bloglarda kimisi parlak kimisi mat bilemedim şimdi

Son düzenleme:
hakikaten güzel bir gül kurumsu renk
ben de genelde pembe tonlarında ki ve kırmızı tonlarında ki rujları severim
ama mesela aklımda doğal pembe olarak mac snop ya da angel var :44:
bir de bilgin var mı şekerim ama bişi dicem bu lady dangerın mat hali var mı ki bloglarda kimisi parlak kimisi mat bilemedim şimdi

Canım lady danger mat seriden bir ruj . üzerine lip gloss sürülmüş olanlar parlak görünüyor . Tatlım snob hiç doğal bir renk değil , hatta dudakta cidden itici durabiliyor . pembeden çok lila rengi :KK9: hatta forumdan kullanan bir arkadaş fotosunu koymuş :KK36:

Son düzenleme:
Canım lady danger mat seriden bir ruj . üzerine lip gloss sürülmüş olanlar parlak görünüyor . Tatlım snob hiç doğal bir renk değil , hatta dudakta cidden itici durabiliyor . pembeden çok lila rengi :KK9: hatta forumdan kullanan bir arkadaş fotosunu koymuş :KK36:

hadi ya:KK53:resime aldanmamak lazım demek ben mağaza da bakmadım zaten aaa o zman vazgeçtim tezzzz o fikrimden:KK9:lila ruju napayım bebeğim ya

X