- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
-
- Konu Sahibi Caulfield-
İlk resimdeki rujun tonu çok hoş tam yaz rengi ben bile almayı düşündüm şimdi.
Tatlım teşekkür ederimbence bu
Kuzum doğru söylüyorsun , renk gerçekten soft görünüyor yaza daha çok hitap ediyor . Ruj senin köpeğin olsunMAC Vegas Volt rengi bence daha guzel hem rengin softlugu hemde daha bir yaza yakısır gibi geldi her zaman bu tonlarda bulamazsın ama digerine yakın cok fazla renk var bence bunu tercih et bagaaaa da al bundan hatta
Evet canım , ben de ilk gördüğümde bayıldım bu renge . Dediğin gibi yaza çok uygun bir renk . Yorumun için tesekkür ederim
Tatlım teşekkür ederim
Kuzum doğru söylüyorsun , renk gerçekten soft görünüyor yaza daha çok hitap ediyor . Ruj senin köpeğin olsun
Oy birliği ile vegas volt rengine karar verildi, Teşekkür ederim kızlar
1.sevmedim..
2.guzel...
3.sevmedim 1 e benziyor fazla parlak sanki..
4.guzel...
bu dediklerim mac lady dangerdeki 4.lü..
ben çok begendım rengi
belkı bende alırım kendıme, daha sonra :)
bence bu
Canım 1. mesajda ki renkler ; Vegas Volt rengi
2. mesajda ki renkler ; lady danger rengi
bazı fotolarda rujların üstünde lip gloss olduğu için parlak görünmüş.
Şimdi hangisinden bahsediyorsun
Canım yardımcı olduysam çok mutlu oldumSayende günlerdir aradığım ruju buldum
Aylin aslımın son klibindeki dudak rengi çok hoşuma gitmişti ama bi türlü bulamamıştımNar çiçeği gösteriorlar hep shiseido da bir renk bulmuştum ama olmadı Vegas volt bence
Canım yardımcı olduysam çok mutlu oldumBen de böyle bir renk arıyordum , sonra görsellerden bunu bulunca fikrinizi almak istedim . Ben de Shiseido da pk327 nolu ruja bakmıştım . Aynı ruj mu :) Shiseido pk327 nolu ruj da çok güzel soft bir renkti , ama vegas volt rengi aradığım tona daha çok hitap etti
Tweetym ; lady danger başlığı altında ki renklerin hepsi aynı renk . yani lady danger rengi . Vegas Volt rengi başlığı altındakiler de aynı renk , yani vegas volt rengi . Sanırım lip gloss ya da ışıklandırmalar yanılttı seni :)lady danger renklerinden 2. ve 4 ben koyu tonlari seviyorum sen daha acik renkler istiosan o nar cicegi felan iyi
EvettPembeye kaçıyor dha çok ama Bide internetten mac ürünlerini bulamıyorum ben Satan bir site varmıki bu rengi:26: