Dudak Makyajı Bu rujlardan hangisi ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bebeğim benim de alacaklar listemde var lady danger çok güzel bir kırmızı onu da al
ama doğal bir renk önereceğim beğendiğim mac lipstick haute altitude kullanmadım ama almayı düşündüğüm bir renk bu da

Son düzenleme:
Ten rengi, saç rengi , göz rengi, dudak tonu gibi detaylar da çok önemli aslında ruj rengi seçiminde.
Her ton herkese gitmiyor.Sana yakışacağına eminsen ikisini de al. Lady Danger daha risksiz ama Volt riskli bir ton.

canım ben zaten ten rengime , saç rengime hitap edecek rujları kullanmaya özen gösteririm . Beyaz tenliyim siyah saçlıyım .mesela nude rujlar bana hiç yakışmıyor , tenimi çok soluk ölü gibi gösterir . o yüzden canlı renklere bakarım :KK16:

volt renginin riskli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum , çünkü soft bir renk . lady danger daha iddialı coral alt tonlu bir ruj . Ben daha çok günlük kullanım için istiyorum . russian red mesela çok güzel bir renk , ama günlükte dudaklarım dolgun olduğundan fazla abartılı duruyor . O yüzden günlük için soft renkleri tercih etmeye özen gösteriyorum .Teşekkür ederim yorumun için:KK16:

Son düzenleme:
bebeğim benim de alacaklar listemde var lady danger çok güzel bir kırmızı onu da al
ama doğal bir renk önereceğim beğendiğim mac haute lipstick altitude kullanmadım ama almayı düşündüğüm bir renk bu da

Bebeğim teşekkür ederim . Şimdi önerdiğin ruja baktım da , renk gerçekten muhteşem ona da bayıldım :KK52:

canım ben zaten ten rengime , saç rengime hitap edecek rujları kullanmaya özen gösteririm . Beyaz tenliyim siyah saçlıyım .mesela nude rujlar bana hiç yakışmıyor , tenimi çok soluk ölü gibi gösterir . o yüzden canlı renklere bakarım :KK16:

volt renginin riskli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum , çünkü soft bir renk . lady danger daha iddialı coral alt tonlu bir ruj . Ben daha çok günlük kullanım için istiyorum . russian red mesela çok güzel bir renk , ama günlükte dudaklarım dolgun olduğundan fazla abartılı duruyor . O yüzden günlük için soft renkleri tercih etmeye özen gisteriyorum .Teşekkür ederim yorumun için:KK16:

aman sen russian red i çok sürme yavrum o köfte dudaklarınla başına bela alırsın sonrammmmmmmm:KK16::KK23:

Bebeğim teşekkür ederim . Şimdi önerdiğin ruja baktım da , renk gerçekten muhteşem ona da bayıldım :KK52:

bir tane daha önereyim mi sana tam yazlık :KK9:
hadi yine iyisin sana önerilerimi veriyorum:KK9:ne demek se:)
diğer bir yazlık renk beğendiğim;mac lipstick party parrot:KK34:

volt renginin riskli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum , çünkü soft bir renk . lady danger daha iddialı coral alt tonlu bir ruj . Ben daha çok günlük kullanım için istiyorum . russian red mesela çok güzel bir renk , ama günlükte dudaklarım dolgun olduğundan fazla abartılı duruyor . O yüzden günlük için soft renkleri tercih etmeye özen gisteriyorum .Teşekkür ederim yorumun için:KK16:

O zaman farklı düşünüyoruz. :))
Benim için volt nude gibi. :/
Ben de beyaz tenliyim, saçlarım koyu; hiç yakışmıyor o tonlar.
Turuncu alt tonlu açık rujlar yani.
Bu yüzden çok nadir beğenirim genelde mercan rengi gibi olanları da.
Nude tonlar da yakışmıyor pek.
Sadece pembe - kahve karışımı tona biraz aydınlık verirsem pudra ya da fondötenle, o güzel oluyor.

Kiraz rengi önerebileceğin ruj var mı peki?
Madem sen de beyaz tenlisin, öneri bekliyorum. :KK31:
Şöyle Liv tyler'ın kullandığı cinsten doğal tonda kiraz rengi gibi olanlardan?

O zaman farklı düşünüyoruz. :))
Benim için volt nude gibi. :/
Ben de beyaz tenliyim, saçlarım koyu; hiç yakışmıyor o tonlar.
Turuncu alt tonlu açık rujlar yani.
Bu yüzden çok nadir beğenirim genelde mercan rengi gibi olanları da.
Nude tonlar da yakışmıyor pek.
Sadece pembe - kahve karışımı tona biraz aydınlık verirsem pudra ya da fondötenle, o güzel oluyor.

Kiraz rengi önerebileceğin ruj var mı peki?
Madem sen de beyaz tenlisin, öneri bekliyorum. :KK31:
Şöyle Liv tyler'ın kullandığı cinsten doğal tonda kiraz rengi gibi olanlardan?

volt nude rengi mi :KK53: evet kesinlikle farklı dusunuyoruz :KK31: sana onerebılecegım bır ruj oldugunu sanmıyorum canım :)
düşüncelerimiz farklı :KK66:

Son düzenleme:
hahaha bebeim günlükde kullanamıyorum zaten .:KK1:

köfte dudaklı scarlet johansanım benim:21:
ben de dudaklarıma kırmızı sürdüğüm zaman makyaj hilesi yapıyorum dışına taşırarak sürüyorum ki dudaklarım dolgun duruyor böylelikle:KK9:

Son düzenleme:
Givenchy'nin yeni cıkan ruj serisinde 202 diye bir renk var sayfaların hepsini görmedim ama fotolardan yola cıkarak aradıgınız tonların canlısı bir de cok kalıcıydı.

volt nude rengi mi :KK53: evet kesinlikle farklı dusunuyoruz :KK31: sana onerebılecegım bır ruj oldugunu sanmıyorum canım :)
düşüncelerimiz farklı :KK66:

Nude değil, 'nude gibi'. Daha doğrusu beyaz tende nude gibi.
Çok solgun gösterdiği için öyle düşünüyorum. :KK66:)
Kiraz rengi ruj kimse öneremedi. Bulamadı.
Ben de bulamıyorum, araştırmaya devam edeyim bari. :KK31:

bence vegas volt beyaz esmer farketmez turuncu turuncudur yani
nude her tende aynı nudedir belki beyaz tenlilerde nude kavramı biraz pembemsi tonlara kaçabilir ama turuncuyu hiç nude tanımına uyduramadım açıkcası:KK53:

Valla arkadaşım capcanlı rengi , nude gibi gördükten sonra ben sana kiraz rengi bir ruj nasıl önereyim :KK1: sen de vegas volt gibi renkler demek ki solgun duruyor , ben de durmuyor . bende de nude renkler solgun durur .

Son düzenleme:
X