Bu Resmi Yorumlayın Kafanız Neye Çalışıyor Anlayalım

valla şekerim bende kadınla admı gördüm siz deyince yunusları gördüm

Valla zorladım ama yunus balığına benzetemedim ben..
Durumum vahim galiba :1no2:

7 tane yunus balığı resmi birde yavru yunus var sanırım başakada birşey görmedim sengözlerimebaksanab

neresi balık bunların yaaa resmen bi kadın ve bir adam varyerimseniben
fena şeyler yapıyorlar:icecream:
başkada birşey görmüyorm ve düşünemiyorm maleseff kardeşimm:bbo::roflol:

ahahahaaaaaa valla gördüm yunusları tamı tamına 8 tene :))
biri kadının kukusunda hatta kuyruğu ordan başlıyor yani :roflol:

hahaha:roflol::roflol::roflol:adamin baligi olumu hic olsa olsa kusu olur

kuş ötebiliyormu acaba:uhm:

Valla zorladım ama yunus balığına benzetemedim ben..
Durumum vahim galiba :1no2:

bencede sen acil olarak toparlandelikafadulden
7 tane yunus balığı resmi birde yavru yunus var sanırım başakada birşey görmedim sengözlerimebaksanab

aferin sen sitenin en cici kızısın ablamkaydirigubbakcemile3

Şimdi bu kadınla erkeği sevişirken gördük ya... İyi mi, kötü mü onu çözebilmiş deyilimmm.
Ayrıca biraz zorlayınca yunus balıkları da gördük...
Beynimizin bi yerinde hala çocuk muyuz....
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hadi sende öyle teselli bulyerimseniben

Yeminle bakar bakmaz, birbirine kenetlenen iki ficut gördüm. Sonra yorumlara bakarak kendimi zorladım, ve 9 dene balık gördüm. Bildimmi örtmenim

hımm güzell
suyun üzerinde yüzen şişe içersine konmuş 10 tane balık grüyorum ama ilk önce başka bişeylerde gördüm aman görmez olaydım kızlar hooop işteyiz herhalde....e bizede yazık yavv fakat ammada ilgi çekmişş ha kutluyorum

8 tane yunus ve 2 tane de sadece kuyrukları gözüken yarım yunus var. :lepi:
(bu arada resme bakmadan balık olayını okuduğum için direk balıklara odaklansanma ilk önce birbirine kenetlenmiş iki aşık gördüm:roflol::roflol: galiba benimde durumum vahim)
tamam da yorumları okudukça bi de kuş mu var resimde bak ben onu göremiyommm:jeyyar::jeyyar:

Yeminle bakar bakmaz, birbirine kenetlenen iki ficut gördüm. Sonra yorumlara bakarak kendimi zorladım, ve 9 dene balık gördüm. Bildimmi örtmenim
ii

de get sen kesin grup halinde kadın ve erkekler görmüşsündürdelikafadulden

kafamı karıştırma yahu 8 yunus varmış neredeyse artık

Ben niye balık göremiyorum :1shok:
Sevgilimi 10 gündür göremedim, çok özledim, çok aşığım ya ondandır değil mi barçman abla, başka bişey olamaz değil mi :bbo:

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…