Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

bak işte bir deli bir kuyuya taş atmış,kırk akıllı bununla uğraşıyor,
adam adı üzerinde zaten deli,ne sıkıntısı var ne önemi var,
belki boşluk,belki karanlık,belkide dünyanın düşeceğinden korkuyor,hatta yıldızların üzerine düşeceğinden bile korkuyor olabilir....

ya arkadaşlar cevap bulunmuş zaten boşa yormayın kafanızı tırlatcanız cümbür cemaat!
Bütün cisimler ortadan kalkınca ortaya kadın vücudu çıkıyo-muş öle açıklanmış! evlerin önlerindeki tepeler kadın göğsü sonra sağ alttaki at kadının göbek bölümü-müş atların geldiği yolda kadının saçlarıymış! yani delinin karşı cins fobisi varmış!

Bence prof. sapık sapık! ben kadının k-sına benzetemedim! Bence deli deli dediği adam ondan akıllı sorun prof.de! Fazla kadın düşkünü galiba amcamız!

Kadın mı ? biz akıllıyız o zaman valla ben kadın felan göremedim.:sinifsinif:

ya ama böyle cevabı olmayan şeyleri sorup kafayı yedirtmeyin bize yaaa..

çığ korkusu olabilir belkim sanki bütün herşey kar altında kalmış gibi cisimler çıkıncaa.s

Bence bu profesör kafayı sıyırmış olmalı:1ninca:.İnsan istedikten sonra herşeyden bir anlam çıkarır.Bakış açısı ile ilgili bir durum.

ilk gördüğüm anda beyazın rengin çok kullanılması gereği yokluğu geldi....sanırım yalnızlık fobisi olabilir kişinin

ay bu resımde ben gogus falan gormuyorumda kafa goruyorum 2 goz ve bı kafa kafayımı sıyırıom ne korktum ben bu resımden manyak profesor sapıkmıs kafayı bıle goguse benzetmıs kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar cevap bulunmuş zaten boşa yormayın kafanızı tırlatcanız cümbür cemaat!
Bütün cisimler ortadan kalkınca ortaya kadın vücudu çıkıyo-muş öle açıklanmış! evlerin önlerindeki tepeler kadın göğsü sonra sağ alttaki at kadının göbek bölümü-müş atların geldiği yolda kadının saçlarıymış! yani delinin karşı cins fobisi varmış!

Bence prof. sapık sapık! ben kadının k-sına benzetemedim! Bence deli deli dediği adam ondan akıllı sorun prof.de! Fazla kadın düşkünü galiba amcamız!

sempatiksalakcinni

Valla çocukların çizdiği resimlerden bile binbir dertlerini,takıntılarını tespit ediyorlar günümüzde.Profesörün bi bildiği vardır.Ama benim değinmek istediğim,resim oldukça güzel.:kahve:

Back