Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

bence adamın fobisi kar ama cevabı gerçekten çok merak ettim arkadaşım cevabı yazsan artık lütfen

neyse cevap kadınmış resimden hiçte bu fikri çıkaramadım deli işte ne kadar korktuysa kadını dolaylı yoldan anlatmayı seçmiş

ben tek bi şey görüyorum burda bütün cisimler kalkarsa büyük bi sel oluyo büyük şiddetli bbi sel:uhm:o profesör de söyleyivereymiş canım Allah rızası için bak aklıma takıldı ama cıkcık yok bişi diğil bizi hiperfobik yapıcak ama:1:

"]:1:ne kadınmıymış hay Allah hiç öyle bakmamıştım ben bu olayashoktayım yani demek karşı cins fobisi varmış ha:1shok:yalnız benim cevabada bak selll delikafaduldenbenim fobim çünkü su sudan çok korkarım direk kendi fobimi gördüm görüyomusun psikoloji iştedelikafadulden

bence sonsuzluk..........
ama gerçekten çok merak ettim.Düşünmekten biz de delirmeyelim kız.

ben direk sonsuzluk diye düşündüm,yada boşluk,çaresizlik vs...

kadın fobisi ha,Allah allaaah ilginçç...

ne demişler bi deli bi kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkaramamışlaelaelaelaelae

Bir akıl hastası, bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü, ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması, ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var, psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını, resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu, bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."

Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş

evet ipucundan yola çıkarsak tüm cisimleri kaldırınca geriye kadınlar kalıyor, kadınlar cisim değildir onları kaldıramıyoruz resimden.. :roflol::kahve:

Bence koca bi boşluk... Hiçbirşey yok ne insan ne bitki nede hayvan.... Herşeyi kaldırınca sanki koca bi boşluk var....

benceeee karanlıktan tırsıyo..
cunku evlerde srf cam var ve ısıklar yanık,ınsanlarda karanlık olmasına rgmen sokakta...sempatiksalakcinni

alla alla baskabı sıtede örumcek dıyolar
atların ayaklaırndan dolayı ve kadın fobısı olabılug

33638263jr0.jpg

bana kalırsa evlerde o kadar ışık var ama içinde insan yok hep dışarıda ve kaçışıyorlar, buda demek oluyorki kapalı yerlere fobisi var.cevap karşı cinsmiş ama pek inandırıcı değil.benneyaptımki

Back