Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

Valla bence bu resmi yapan hasta değil çok akıllı ve yetenekli biri ama bu soruyu soran psikyatri profösörü varya o deli işte.kaydirigubbakcemile3
Bu resim hiçde öyle karşı cins fobisi falan anlatmıyor.Bence çok güzel bir kar manzarası.

bence bu adamın korkusu deniz ve denizde olan girdap sanırım denizin ortasında bi girdap resmi gördüm ben tüm cisimler kalkarsa bana onu çağrıştırdı acaba bendemi kafayı yedim

napmaya çalışmış bu prof diğer delileri iyice delirtmeyemi anlayamadım doğrusu:)))))
Allah bilir gebermiştirde cevabıda sittin sene bulamayız şimdi yaaa!! :)))))))))))))
bence agorafobi varmış o delide :))) bütün şeyler kalkınca orda kalan sadece geniş bir alann :)))

ben hep atların ayaklarına takılıyorum
atların ayakları iskelete benziyo o zaman ölüm korkusu
bide ayaklar örümceğe benziyo
bizede yazık biz delirecez cevabı bulana kadar

kadınlar,bana kalırsa.
tırnakları uzun uzun resımdekı her sımgenın

ben biyerde gördüm bunu resim çıplak halde kadın vücudu kıvrımlarınamı ne benziyormuş..karşı cins korksu galiba..

göç etmek terkedilme korkusu olabilir.. çoluk çocuk gidiyor atlarla bir yere...

resimdeki bütün cisimler kaldırılırsa ıssız bir yer kalır ortada ıssız yerde ise ınsanın kendısı ıle basbasa kalıp kendı vicdanını muhasebe edeceği ortamı cagrıştıryor bana hastanın fobisi kendisi ile yüzleşmek olabilir

Back