- Konu Sahibi renklibirkelebek
-
cnm işte sorun zaten benim zemin sarı olduğu için küllüde yeşillenme olması bununda bi çözümünü ben bilmyorum açıkcası...yaza kadar bikaç sefer boyarsam tam oturur renk daha doğal görünür diye düşünüyorumÇok şey istemiyorsun tatlım,
griye çalan bir siyah yada kül rengi de denebilir buna .
Ama kuaförler yapabilir mi bilmem, şu ara herkes bakırla çıkıyor kuaförlerden .
Bildiğim kül rengi yani. ama esmerlere çok gidicek bir renkmiş hakkaten .
Röfleye nasıl olur bilemem :)
zeminin sariysa bide rofleyse tek renk tutmayacaktir koyu renge geçtiginde rofle surekli boyayi kusuyor malesef ki (kendimden biliyorum) gosterdigin renge donmek için kafam renkten renge girdi sonuç ne kuafor becerebildi ne kendim... sorun su ki gosterdigin renk boya degil dogal bi renkdolayisiyla ne yaparsak yapalim ya doreligi kabullenicem ya yesil kullumsu bi rengi.. bu tarz bisey hicbisekilde tutmuyorbenden sana tavsiye sakin kulluye falan boyatma cunku sari acaip bi renk aliskanlik yapiyor:) bikere kendini sariyla sevdin mi ne kadar sikilsan da sonradan cokk pisman oluyosun degistirdigine... tavsiyem sariy kolay donebilecegin bi renge geçis yap ilkten buyuk bi degisime girme..sonra geri donus husran oluyo, zaten donemiyosun da... tecrube konusuyo
cnmm yaklaşık olarak aynı şeyleri yaşamışız bende geçen yıl bu zamanlar yine böyle bi renk aşkıyla gittim kuaföre ve kahverengi çıktımsonuç alışamadığım için 3 ay sonra yine sarı :) ondan iki yıl öncede nasıl bi akla hizmetse bi anda koyu kahve boyadım sonuç tabi ki siyah ve iki hafta sonra yine sarı..benim bu hikayelerim böyle sürer gider :) ama gerçekten artık sarıdan sıkıldım ve kendi rengim olsun istiyorum,kendi rengim de buna çok yakın bi renk...ağırdan alıyorum zaten beğenmediğim bi renk ortaya çıkarsa yine sarıya dönmek istemiyorum çünkü saçlarım elimde kalcak bu sefer :) tek seferde zaten istediğim renk asla ortaya çıkmaz ama en azından seveceğim bi renk olursa üzerine boyayarak bi süre sonra oturmasını sağlayabilirim.dediğim gibi en son çare koyu kumrala boyıcam bi kaç sefer daha sonra orta küllü bi renk üzerine geçicem yeşillenmek istemiyorum çünkü
canım ben de deneyimimi paylaşıyım sana...benim saçlarım seninki gibiydi uzun süre öyle kullandım 2 sene filan ama sıkıldım 3 hafta önce palette deluxe kumralla boyadım şu en son çıkanından hani 7 yağ içerikli filan...ilk boyadım dipler ne sarı ne turuncu ne kızıl yansımalı oldu tam istediğim gibi nötr bi kumral oldu ama uçlara doğru daha açık sarı olan yerler hafif yeşilimsi parladı neyse ki yıkandıkça aktı biraz bi de boyayı saçımda fazla tutmuştum o yüzden kutudakinden daha koyu oldu ama şu an palettenin renk kataloğundaki gibi ve katalogdaki gibi tutuyo boyanın arkasındaki renk geçişlerinde görülen gibi değil...benim tavsiyem yavaş yavaş koyulaştırsan hemen boya akmaz canım umarım istediğin renge kavuşursun
ya ben 2 aya yine razıyım şuan röfle ve 3 haftada dibim geliyo sacıma bakım falan yapıyorum bu ara bu ara uzaması hızlandı yoksa birbuçuk ayda ancak gelirdi dip boyam..bıktım artık 3haftada dip yapmaktan suan 1 ay oldu ve daha yapmadım dip boyası ama işte bir an önce karar verip uygulamam şartya bırde sacı boyuyorsun, 2 ay gecmeden yıne aynı dert baslıyor..
canım ıstedıgın sac rengı kullu kumral .her tene yakısacak bır ton ama ,zamanla bu renk yesılımsı oluyor .
o yuzden kullanılması zor bır renk .kendı saclarını koyulastır bıraz ,dırek roflenın uzerın de yesıl olur bu renk
tatlım bence hıc boya arama cunku sacın anladıgım kadarıyla platın..ve oryalli..sen bunun uzerıne koyu renkler uygularsan sacın bakıra doner aktıkca..oryal kestırmedıkce malesef gıtmıyor..bakır ıstersen koyu renge boya derım yada kızıl ıstıyorsan..ama sarıdan kendın evde zor donersın ve sacına cok zarar verırsın..bence ıyı bır kuafore gıt belli aralıklarla boyat ve ıstedıgın tonu yakala bu sekılde kafan cok karısır saclarında mahvolur bıtanem benden solemesii
offf duymaktan korktuğum şeyler tamda bunlarpeki şuan koyu kumral boyasam daha sonraki küllüye geçişini kuaförde yaptırsam yine mi olmaz yaaa ​asla kızıl bakır istemiyorum ben
canım kumrala boyarsan oryaller kapanır tamam ama sonra aktıkca ne olucak rengın? ya sureklı boyuycaksın oryaller uzayıp kesılene kadar yada kuafore gıtceksın umarım ıstedıgın rengı elde edebılırsın tatlım
tşk ederim cnmmm...herkes seviyo saç rengimi ama ben artık çok sıkıldım senelerdir sarı olmaktan!
cnm senin saç renginde çok güzelmiş...ben kuaföre boyattığımda kahverengi bi saçla cıkmıştım o yüzden artık çok korkuyorum kuaförde boyatmaya şuan bile dip boyamı kendim yapıyorum...ama bi çare bulamazsam bende elimde resimle paşa paşa gidicem kuaföre
merhaba hanımlar saçlarımda yıllardır renkten renge hepsini denedim marifetmiş gibi
benim hemencik uzayan saçlarım gitti,yerine uzamamak için savaş veren incecik kalan bi saç geldi:26:
şimdi saçımda röfle var ve artık bende sarıdan çok sıkıldım kendi rengim kumral ekleyeceğim resimdekine çok yakın ve yine o renk olsun istiyorum,kuaföre en son içinde bakırlık dorelik sarılık kızıllık olmayan bi kumral istiyorum demiştim beni kahve yapıp göndermişti artık onlarada güvenim kalmadı
bunun bi yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun kendi saçımı ve istediğim kumrali ekliyorum umarım yardımcı olursunuz
istediğim renk: Eki Görüntüle 3
merhaba hanımlar saçlarımda yıllardır renkten renge hepsini denedim marifetmiş gibi
benim hemencik uzayan saçlarım gitti,yerine uzamamak için savaş veren incecik kalan bi saç geldi:26:
şimdi saçımda röfle var ve artık bende sarıdan çok sıkıldım kendi rengim kumral ekleyeceğim resimdekine çok yakın ve yine o renk olsun istiyorum,kuaföre en son içinde bakırlık dorelik sarılık kızıllık olmayan bi kumral istiyorum demiştim beni kahve yapıp göndermişti artık onlarada güvenim kalmadı
bunun bi yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun kendi saçımı ve istediğim kumrali ekliyorum umarım yardımcı olursunuz
istediğim renk: Eki Görüntüle 3
bence kuaforde boyat kendn cok yıpratabılırsın tutturamazsan rengı yenıden yenıden boyadıkca mahvolur sacın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?