Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk istiyorum! Çok mu şey istiyorum?

renklibirkelebek

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
597
158
323
Kayseri
merhaba hanımlar saçlarımda yıllardır renkten renge hepsini denedim marifetmiş gibi

benim hemencik uzayan saçlarım gitti,yerine uzamamak için savaş veren incecik kalan bi saç geldi:26:

şimdi saçımda röfle var ve artık bende sarıdan çok sıkıldım kendi rengim kumral ekleyeceğim resimdekine çok yakın ve yine o renk olsun istiyorum,kuaföre en son içinde bakırlık dorelik sarılık kızıllık olmayan bi kumral istiyorum demiştim beni kahve yapıp göndermişti artık onlarada güvenim kalmadı

bunun bi yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun kendi saçımı ve istediğim kumrali ekliyorum umarım yardımcı olursunuz

istediğim renk:

buda benim şuanki saçım bundan 5 cm falan uzun şuan:

Son düzenleme:
Ben de tam olarak bu renkten istiyorum.
Kuaförlere de pek güvenemiyorum doğrusu.
Küllü kumral rengini kullanırsanız, fotoğraftaki renge ulaşabilirsiniz. :)

cnm evet küllü kumral ama ben röflenin üzerine yaparsam yeşillenme oluyo küllü renklerde.bikaç rengi karıştırıp uygulamam gerek ama ya olmazsa diye korkuyorum

Bu saç rengi bana doğal bi renk gibi geldi çünkü bu rek tonunu kolay kolay kimse tutturamaz anca boyarsınız yazın güneşte saç kendi rengini değiştirdiği ve doğal bi görünüm elde ettiği için bu renk ortaya çıkar ama bire bir bu rengi tuturabileceğinizi sanmıyorum. 1 kaç ton açık yada koyusu olur. Saçların sarı aktıkça sarı ların daha belirgin olcacak gibi geliyor.. O senin beğendiğin renkte uçlar hafif küllü sarı gibi parlıyor ama dediğim gibi doğal bi saç rengi gibi geldi bana :26:

evet doğal bi saç rengi gibi ama buna olabildiğince yakın bi renk olsun istiyorum çünkü kendi saç rengimde buna yakın ve bu tona yakın bi şey elde edip artık sarıdan vazgeçmek istiyorum...

canım benim istediğim tonlarda bunlardı. ben kuaförde boyattım. bi kaç fotoğraf götürmüştüm yanımda. onları gösterdim. sen kendin boyamak istiyorsun galiba ama belki kuaförde bıyatırsan yardımı olur fotoğrafların.

ben saç diplerimi boyatmak istemediğim için uçlarına yaptırdım sadece. kendi fotoğrafımı da ekleyim. gerçi çok net değil ama

şu an ki demek istemiştim :)

tşk ederim cnmmm...herkes seviyo saç rengimi ama ben artık çok sıkıldım senelerdir sarı olmaktan!

cnm senin saç renginde çok güzelmiş...ben kuaföre boyattığımda kahverengi bi saçla cıkmıştım o yüzden artık çok korkuyorum kuaförde boyatmaya şuan bile dip boyamı kendim yapıyorum...ama bi çare bulamazsam bende elimde resimle paşa paşa gidicem kuaföre

haklısın canım ya her kuaföre hakkaten güven olmuyor benim saçım baya koyu çıkmış aslında ondan bir kaç ton daha açık inşallah tutturabilirsin

haklısın canım ya her kuaföre hakkaten güven olmuyor benim saçım baya koyu çıkmış aslında ondan bir kaç ton daha açık inşallah tutturabilirsin

inş cnm sarı artık hem çok soluk gösteriyo sürekli makyaj yapmaktan yüzüm bi garip oldu....gözümde renkli koyu renk daha canlı gösteriyo beni. bu yüzden kendi saç rengime yakın bi tan olsun istiyorum

Canım sen o saç renginin üzerine kahve boyada yapsan en fazla 3 yıkamada saç rengin kumrala döner öyle bir görünüm elde eder hatta daha açık bile olabilir. Bence dene derim koyu renkler tercih et mesela kahveden çok mu korkuyorsun koyu olur diye Çikolata kahve yap korkma saçlarında kızıllık olmaz okadar ilk boyamadan dolayı biraz kızıllık olur ama sonra akar o istediğin renk çıkar ortaya zaten saçların sarı istesende istemesende saçında kızıllık olmaz zeminin kızıllığa müsait değil çünkü sonra zaman geçince beğenmezsen aktığı rengi istediğin renge boya ama 2. boyayı koyu renk alma istediğin renk tonunu al çünkü 2 boyamada saç rengi oturur yerine..

cnm bende öle düşünüyorum aslın kahve değilde çünkü kızıllık olmasından çok korkuyorum...ama koyu kumrala boyasam diyorum ilk etapta zaten o akıcak.biraz akıncada küllü orta kumral boyasam diye düşünüyorum.çünkü bianda küllü bi renge boyarsam sarıdan dolayı yeşillik oluyo biraz....

Çok şey istemiyorsun tatlım,
griye çalan bir siyah yada kül rengi de denebilir buna .
Ama kuaförler yapabilir mi bilmem, şu ara herkes bakırla çıkıyor kuaförlerden .
Bildiğim kül rengi yani. ama esmerlere çok gidicek bir renkmiş hakkaten .
Röfleye nasıl olur bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…