• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk istiyorum! Çok mu şey istiyorum?

evet doğal bi saç rengi gibi ama buna olabildiğince yakın bi renk olsun istiyorum çünkü kendi saç rengimde buna yakın ve bu tona yakın bi şey elde edip artık sarıdan vazgeçmek istiyorum... :16:

Sende bendensin, senin şuanki halin gibiydi saçlarım dün akşama kadar:ssz:
platin sarıydı. kuaförümde açmadan koyuya dönemeyiz dedi. bende daha fazla yıpranmasın diye açtırmadım.
saçlarım senden uzundu ama yıprandı tabi. kulak hizamda kestirdim diplerimde gelmişti zaten
ve dün eve giderken koleston küllü kumral aldım marketten, yani sırf kısa kestirdim ki platinden kurtuluyum diye
aldım boyadım koyu düştü. kendimi değişik hissetim hem kıs hem koyu oldu saçlarım biranda
bana fazla geldi bu değişiklik. olmadı yani.

BENDE KONU AÇTIM BAKABİLİRSİN ( KOYU TUTAN KÜLLÜ KUMRAL DİYE ) aslında ben farklı açtımda başlığı değiştrimişler. onuda anlamışd eğilim.:20:

İlk sayfayı okuyup yorum yapmıştım ama, sen çoktan boyamışsın zaten :27:
güzel olmuş sen beğendiysen tamamdır. Önemli olan o saçta kendini nasıl hissetiğin
ben sacımı kısacık kestirdiğimle kaldım koyulaşması neysede :(( çok üzgünüm çokkk:43:

sende bendensin, senin şuanki halin gibiydi saçlarım dün akşama kadar:ssz:
Platin sarıydı. Kuaförümde açmadan koyuya dönemeyiz dedi. Bende daha fazla yıpranmasın diye açtırmadım.
Saçlarım senden uzundu ama yıprandı tabi. Kulak hizamda kestirdim diplerimde gelmişti zaten
ve dün eve giderken koleston küllü kumral aldım marketten, yani sırf kısa kestirdim ki platinden kurtuluyum diye
aldım boyadım koyu düştü. Kendimi değişik hissetim hem kıs hem koyu oldu saçlarım biranda
bana fazla geldi bu değişiklik. Olmadı yani.

bende konu açtım bakabilirsin ( koyu tutan küllü kumral diye ) aslında ben farklı açtımda başlığı değiştrimişler. Onuda anlamışd eğilim.:20:

canım benimde ilk boyandığında çok koyuydu bu resimlerdeki boyadığımın ertesi günü ama inanılmaz açılıyor alt renk açık olduğu için o yüzden bekle zamanla oturur suan benim tam kumral rengi hafif sarı yansımalar var ama iki hafta sonra açık küllü kumralla kumralı karıştırıp boyicam tekrar.nirde koleston zaten hep koyu tutuyor sen kolestonla boyamışsın sanırım bende hep onunla boyuyordum ama burdaki yazılanlardan sonra neva color tüp boyayla boyadım ve gayet memnun kaldım...başlığınıda eğer yazım kuralları dışında yazdıydan değiştirirler :9::9:

Neva color tüp boyayı hiç görmedim markette , neyse onu bulurumda..
bugün sabah işe geldiğimde arkadaşlar beğendi. Ama bende sarı bir başka hava yaratıyordu.
Ben sadece kendi saç tonuma yakın olsun istedim. Kendi saç rengim koyu kumral yani diplerle uğraşmak istemedim artık.
Umarım açılacak sacım yıkandıkca :) birde artık kuaförde boyatmak istemiyorum ne katıyolarsa içine saçlarımın hali kalmadı.

Neva color tüp boyayı hiç görmedim markette , neyse onu bulurumda..
bugün sabah işe geldiğimde arkadaşlar beğendi. Ama bende sarı bir başka hava yaratıyordu.
Ben sadece kendi saç tonuma yakın olsun istedim. Kendi saç rengim koyu kumral yani diplerle uğraşmak istemedim artık.
Umarım açılacak sacım yıkandıkca :) birde artık kuaförde boyatmak istemiyorum ne katıyolarsa içine saçlarımın hali kalmadı.

canım sarıya alıştığın için öyle geliyordur ama artık doğal saç renkleri daha havalı bence..bende yıllardır sarıydım ve artık saçlarım çok kötü olmuştu sürekli dip boyası 3 ayda bir röfle için açıldı saçım ama yok iyiki koyulaştırmışım eminim sende öyle dersin :16::16: dibim 1-2 cm gelmesine rağmen hiç belli değil sarıda olsa suan dip boya yapmam gerekiyodu :9::9::9: seninkide açılır cnm kesinlikle gözünde alışınca seversin.uzun saçtan kısa saça döndüğün için daha üzgünsün sanırım ve haklısın benimde saçım yanmıştı bende küt kestirmiştim şimdi baya uzadı bi 4 cm falan uzarsa tam istediğim boyda olcak.ama her hafta mutlaka yağ bakımı yapıyorum toparlandı saçlarım çok şükür :46::46:

Mrb kızlar bir ay önce röflemi koyu kumral 6.0 ve iki kutu kumral 7.0 boyayarak kapatmıştım yazmıştım buradada... dün akşamda 7.0 kumral 7.1 küllü kumral ve 8.1 çok açık küllü kumralı %9luk oksidanla hazırlayıp boyadım tamda istediğim renk suan oturdu resimler en yakın zamandaaaa :16::16::16:

slm kızlar saçımı koyultmuştum biliyorsunuz son halini eklemek istedim belki fikir olur

$saçç.jpg $saç iki.JPG

Back