Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk istiyorum! Çok mu şey istiyorum?

veeeeeeee saçımı boyadımmmmmm......... iki tüp 7.0la bir tüp 6.0 ı karıştırıp boyadım ilk etapta biraz koyu oldu ama istediğim renge çok yakın birdahaki sefere küllü kumral boyucam üzerine o zaman tam olcak

Konuyu açtığınızdan beri takipteyim.
Ben de rengi çok beğendim.
Saçlarım altın kahveydi. Üzerine önce küllü koyu kumral ve fındık kabuğunu karıştırıp boyadım.
Sonra küllü kumralla devam ettim. Sonraki boyam da küllü açık kumralla küllü kumralı karıştıracağım.
Bunu boya konusunda fikrine güvendiğim bir arkadaşım önermişti.Ama zemin rengimiz farklı olduğu için sizde yeşillenme olabilirdi.
Rica etsem fotoğraf koyabilir misiniz?

Son düzenleme:
evet benim zeminim çok aşık olduğu için küllü beni yeşillendirirdi.o yüzden ilk etapta röflem kapansın istedim çokta güzel kapandı bikaç yıkama sonra orta kumral tanunda birşey olcak.Bir aysanra bende yoğun kumralla küllü kumrali karıştırıp boyicam akşama eklicem resim çok şükür kurtuldum röfleden

arkadaşlar bana yardım lütfen ya benim saçımda röfle kızıl yapcamda ne olur bir fikir nasıl olur

arkadaşlar bana yardım lütfen ya benim saçımda röfle kızıl yapcamda ne olur bir fikir nasıl olur

cnm röfle üzerine kzıl çok zor en koyu kızıla bile boyasan pembemsi oluyor ablamdan biliyorum oda kızıl istiyo ama ilk geçiş olarak kzıl kahveye boyadık bir ay sonra falan kzıla geçcez sende öyle yapabilirsin

canımmm valla beni dikkate alıp cevapladın çok teşekkür ederim sana çok yardımcı oldun bişey daha sorsam ebru cündübeyoğlunun resmini gördüm sitede buraya koyamadım tabi kızılımsı onun rengini nasıl bulurum yada sence hangi renk bunada yardımcı olursan sevinirim çok sağol.......
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=355560&d=1311079131&thumb=1

Son düzenleme:

cnm onun saçında baya bakırlık var diye hatırlıyorum.eklediğin renge yakınını ben ablama nevacolarun 5.55ini boyamıştım buna yakın bi renk olmuştu ama sen 5.55le bakır ağırlıklı kahveyi karıştırırsan olur sanırım ama direk röfle üzerine boyama çünkü çok açık oluyo ve 10 günde akıp pembeleşiyo önce istediğin renge yakın kahveli bi renk boya röflen kapansın

rica ederim canımmmmmmmmmmm ama bu renk kızıl ve bakırın koyu tonlarının karışımı gibi ama ilk başta röfle üzerine bianda olmaz gibi geliyo bana olsa bile zaten bu tonlar çok çabuk akıyor malesef :26::26:

canım ya olsun ne olur bir yol göster biz kadınlar bilirsin illaki aklına koydumu yapacak çokta sarı değil de kendim açıp boyadım illa aklıma koydum o renk olsun ve kendim evde yapmak istiyorum aç boya aç boya mahvoldu kıvırcık saçlarım şimdi evde tonu bulup hep kendim boyıyım istiyorum sarı değil ama sarı tonda açık yinede ebru nun saçı gibi nasıl olur lütfeeeen bana bir fikir ver...................

http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg

cnm saç bu ben şimdi ne diyim ama şöyle söylim tarçın bakırla neva colorun 5.55 ini karıştır önce saçının bi tutamını boya istediğin renge yakın birşey olursa tamamını boyarsın yada açık olursa içine kızıl karıştır ama önce tamamını değilde bi tutamını boya sonradan pişman olmak çok kötü olur cnm

mrb kızlar malum saç rengimi değiştirmek istiyodum nitekim değiştirdimde şimdi de resim eklicem istediğim tona daha ulaşamadım ama en azından o sapsarı röflem gitti çok açık olan yerler kumral diğer yerler koyu kumrak gibi oldu ben ve etrafimdaki herkes daha çok sevdi bu rengi 2hafta sonra bi kat daha boyayıp rengimi oturtucam inşallah

flashlılar baya açık çıkmış ama o kadar açıklık yok saçımda

mrb kızlar saçlarım şuan tam istediğim tonda kumral oldu çok çok mutluyum o iki renk farklılıkları aktıkça gitti ve orta kumral bi ton oldu birdahaki sefere 7.1(küllü kumralla) 7.0(kumralı)karıştırıp bıyicam tam kendi rengime yakın zaten o yüzden uzun bir süre boyamadan kullanabilirimmmm çok mutluyum çooookkkkkkk

çok tatlı bir renk olmuş canım güle güle kullan bende kızıl yaptım saçımı ama tam istediğim gibi olmadı boyadıktan sonra aradığım rengi buldum lreal majirel 7,46 tam aradığım renk bakalım onunla boyıycam

teşekkür ederim cnm şimdi bikaç yıkama olduğu için o koyuluk gitti ve tam koyu kumral oldu bende sevdim zaten umarım sende istediğin rengi bulursun

nergis cim merhaba aradığım rengi bulamadım saçımı şarap kızılına boyadım ama tabiki benim istediğim kızıl kahve bakır karışımıydı loreal majirel yok piyasada bende palette kahve bakır aldım nasıl olur bilmiyorum valla ama boyamadan anlaşılan bilemiycem

ayrıca beni dikkate alıp yazdığın için çok müteşekkirim sana çünkü kaç tane yazdım yazdım burda birkaç yere cevap alamadım artık deneyipte görücez

bence röflen çok güzel ben bu rengi tutturmak için 2 kez röfle yaptırdım ama olmadı hiç bozma derim ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…