- Konu Sahibi renklibirkelebek
-
evet benim zeminim çok aşık olduğu için küllü beni yeşillendirirdi.o yüzden ilk etapta röflem kapansın istedim çokta güzel kapandı bikaç yıkama sonra orta kumral tanunda birşey olcak.Bir aysanra bende yoğun kumralla küllü kumrali karıştırıp boyicam akşama eklicem resimçok şükür kurtuldum röfleden
arkadaşlar bana yardım lütfen ya benim saçımda röfle kızıl yapcamda ne olur bir fikir nasıl olur
cnm röfle üzerine kzıl çok zor en koyu kızıla bile boyasan pembemsi oluyor ablamdan biliyorum oda kızıl istiyo ama ilk geçiş olarak kzıl kahveye boyadık bir ay sonra falan kzıla geçcez sende öyle yapabilirsin
canımmm valla beni dikkate alıp cevapladın çok teşekkür ederim sana çok yardımcı oldun bişey daha sorsam ebru cündübeyoğlunun resmini gördüm sitede buraya koyamadım tabi kızılımsı onun rengini nasıl bulurum yada sence hangi renk bunada yardımcı olursan sevinirim çok sağol.......
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=355560&d=1311079131&thumb=1
çok teşekkür ederim canım ya çok yardımcı oldun peki bende altın kahve var ya çok koyu olursa kızıl boyayınca bu renk olurmu peki çok çok teşekkürler ........
http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg
canım ya olsun ne olur bir yol göster biz kadınlar bilirsin illaki aklına koydumu yapacak çokta sarı değil de kendim açıp boyadım illa aklıma koydum o renk olsun ve kendim evde yapmak istiyorum aç boya aç boya mahvoldu kıvırcık saçlarım şimdi evde tonu bulup hep kendim boyıyım istiyorum sarı değil ama sarı tonda açık yinede ebru nun saçı gibi nasıl olur lütfeeeen bana bir fikir ver...................
http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg
mrb kızlar saçlarım şuan tam istediğim tonda kumral oldu çok çok mutluyum o iki renk farklılıkları aktıkça gitti ve orta kumral bi ton oldubirdahaki sefere 7.1(küllü kumralla) 7.0(kumralı)karıştırıp bıyicam tam kendi rengime yakın zaten o yüzden uzun bir süre boyamadan kullanabilirimmmm çok mutluyum çooookkkkkkk
teşekkür ederim cnm şimdi bikaç yıkama olduğu için o koyuluk gitti ve tam koyu kumral oldu bende sevdim zatenumarım sende istediğin rengi bulursun
merhaba hanımlar saçlarımda yıllardır renkten renge hepsini denedim marifetmiş gibi
benim hemencik uzayan saçlarım gitti,yerine uzamamak için savaş veren incecik kalan bi saç geldi:26:
şimdi saçımda röfle var ve artık bende sarıdan çok sıkıldım kendi rengim kumral ekleyeceğim resimdekine çok yakın ve yine o renk olsun istiyorum,kuaföre en son içinde bakırlık dorelik sarılık kızıllık olmayan bi kumral istiyorum demiştim beni kahve yapıp göndermişti artık onlarada güvenim kalmadı
bunun bi yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun kendi saçımı ve istediğim kumrali ekliyorum umarım yardımcı olursunuz
istediğim renk: Eki Görüntüle 347573
buda benim şuanki saçım bundan 5 cm falan uzun şuan: Eki Görüntüle 347574
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?