• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin adı sizce ne ? resimli

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.422
35
158
Trabzon
kızlar saç modelim bu Eki Görüntüle 316653
boyatmak istediğim renk bu. $38048019492.jpg
fakat bu renk sadece bu markada var.yani arama motoruna bu rengin ismini yazdığımda başka renkler ve bu resim çıkıyor.
kendi saç rengim açık kahve.tek seferde tutacağını düşünüyorum bu rengin.
ama bu rengi nasıl elde edeceğim ?
cevaplarınızı bekliyorum.

Akaju kestane bu saç
Her marka bulunabilir sadece markanın verdiği ticari ismi arattıysanız o yüzden bitek o çıkmıştır
$456.jpg $5_60.jpg
İlk renk en yakını
Diğeride bir ton açığı

Saç renginizi görmediğim için ilk seferde aynı olur mu bilemiyorum
Muhtemelen olur 2.boyamada tam oturur
Doğal saç rengi üzerine uygulanacaksa tek seferde aynı olur

Son düzenleme:
ama bu renk çok koyu tutar

Renk açık bir renk değil zaten
konu sahibinin eklediği 3 numara koyu akaju kestane
ama modellerin saçları boyanırken tam rengini vermesi için platine kadar açılır
O yüzden kutuda açık olduğunu sanıp kendi saç rengimiz üzerine boyarız ve haliyle koyu olur
(platin olmayan saçlarda)
Benim eklediklerim 4 ve 5 numara kestane yani daha açık
3 numaraya boyanırsa koyu olabilir ama 4 ya da 5 numarayla boyanırsa resimdekine yakın bi renk elde edilir

Renk açık bir renk değil zaten
konu sahibinin eklediği 3 numara koyu akaju kestane
ama modellerin saçları boyanırken tam rengini vermesi için platine kadar açılır
O yüzden kutuda açık olduğunu sanıp kendi saç rengimiz üzerine boyarız ve haliyle koyu olur
(platin olmayan saçlarda)
Benim eklediklerim 4 ve 5 numara kestane yani daha açık
3 numaraya boyanırsa koyu olabilir ama 4 ya da 5 numarayla boyanırsa resimdekine yakın bi renk elde edilir

Aa canim böyle oldugunu bilmiyordum ben bunun, platine kadar acilip boyandigini yani. Demek bu yüzden bizler uyguladigimizda koyu tutuyor. Aslinda boya kutusunun arkasinda hangi rengin üzerine nasil bir renk tutacagi ayrintilariyla yaziyor. Saclariniz cok koyu renkse renk acicilarla acmamiz gerektigi de yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Avon 3.6 numarali boyasinin ismi akaju kahvemiymis. Bildigimiz kizil kahve o.. :26: Asil akaju kahve senin paylastigin 4.56 numarali renk.

Boyatmak istediğim renk:31: sanırım merve boluğur küçük sırlardayken saçları kızıl siyahtı yani bu boyaydı ışıkta kızıl ışıldamalar oluyor normalde koyu , siyah gibi duruyor.

Kahverengi üzerine bu renk çok koyu tutar zamanla akarak biraz açılır. Ama kızıllardan dönmek çok zor üstelik bir süre sonra ilk boyandıkları parlaklıkta kalmıyor matlaşıyor soluklaşıyor. 18 yaşımdan beri denemediğim saç rengi kalmadı en zoru da kızıl tonları. Yaklaşık3 yıldır saçıma hiç boya sürmedim ve farkettim ki bugne kadar boyadığım onlarca renkten çok daha güzel saçlarım varmış :) Kızlar kızıl zor renktir bakım ister ben tavsiye etmiyorum.

aslına bakarsan haklısın..çok emin olmamakla böyle bir isteğim var..şuan kendi saç rengimdeyim.4 yıldır saçımı hiç boyamadım.
ama kendi saçıma ışık vurunca kızl gibi parlıyor ve bana çok yakışıyor (ben öyle düşünüyorum) tam olarak örnekte verdiğim rengi tutturabilsem ayda 1 boyardım.ama riske atmaya değer mi onu tam olarak bilemiyorum. şimdi hamileyim zaten yapamam buda düşünmem için iyi bir süre :))

aslına bakarsan haklısın..çok emin olmamakla böyle bir isteğim var..şuan kendi saç rengimdeyim.4 yıldır saçımı hiç boyamadım.
ama kendi saçıma ışık vurunca kızl gibi parlıyor ve bana çok yakışıyor (ben öyle düşünüyorum) tam olarak örnekte verdiğim rengi tutturabilsem ayda 1 boyardım.ama riske atmaya değer mi onu tam olarak bilemiyorum. şimdi hamileyim zaten yapamam buda düşünmem için iyi bir süre :))

Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin canım. Hamileysen zaten hiç boyatma. Zaten benim emin olduğun tek şey hiç bir boya insanın doğal saç rengi gibi ipek ipek parlamıyor. Beyazın yoksa hiç bulaşma derim.

Back