• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu pike takımı yatak örtüsü olarak kullanılır mı sizce?

mavimirage

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
57
0
36
İstanbul
ben bunu ilk zamanlarda yatak örtüsü olarak kullanırım diye planlamıştım ama annem illa süslü beyaz bir örtü alalım diye tutturdu. siz ne dersiniz?

$taç.jpg

takim guzelde cok beyaz ve bence cabuk kirlenir gibime geldi annenin dedigi süslü örtüler gelinlik gibi olanlardansa onlar cok hos onlardan al bence ama beyaz tercih etme tabi benim fikrim :44:...

çok güzelmiş hang, marka bu beyaza bayılıyorumm :))
yazları falan kullanabılırsın bence yatak örtusu olaraktaa
illaki cok şatafatlı şeyler isevmiyorum ben pekk
anca misafir gelecegı zaman kullanıyorum

çok güzelmiş hang, marka bu beyaza bayılıyorumm :))
yazları falan kullanabılırsın bence yatak örtusu olaraktaa
illaki cok şatafatlı şeyler isevmiyorum ben pekk
anca misafir gelecegı zaman kullanıyorum

evet görüntü güzel. taç markası. Victory Özel Pike Takımı diye geçiyor. ekru renginde.bu olur diye almıştım hem sade hem şık gelmişti ama annem aynı fikirde değil. alacağım mecburen hiç hoşlnmasam da süslülerden.

Son düzenleme:
pike takımı harikaymışş çokk beğendim :46:
ama illa yatak örtüsü alacaksan ve süslülerden sevmiyorsan daha sade olanları var onlardan da alabilirsin

<ben çalışıyorum ne yatak örtüsü ne de pike takımı kullanılıyor. Annem de zorla 2 farklı yatak örtüsü aldırdı. Biri sade kapitoneli, biri boncuklu krem. Eğer çalışıyorsan resimdeki pike takımı yeter diye düşünüyorum. Çok da hoşmuş. Kirlendiğine at makineye mis gibi çıkar. Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

bence gundelik yatak ortusu olarak kullanmak icin cok hos sade guzel. Bende boyle birsey almayi dusunuyorum gundelik icin. Bitanede biraz daha suslu alabilirsin ozel gunlerde kullanmak icin. iyi gunlerde kullanmani dilerim

O süslü püslü olanlardan almaya gerek yok bence,şık da durmuyorlar zaten.İlla yatak örtüsü alınacaksa Taç'ın britney ve velux isimli iki modeline bakabilirsiniz.Hem sade hem de şık duruyorlar:

$taç britney.jpg $taç velux.jpg

Kızlar bende aynı şekilde anne baskısıyla hiç hoşlanmasamda dantelli (yani güpürlü sanırım) bir pike takımı aldım 400lira para sayaraktan:53: pek gereksiz gördüğüm için biraz içime oturdu açıkcası ama lohusa,mevlüt vb. durumlarda öyle birşey yaymak icap edermiş yani illa öylemidir bu???
Benim yatak örtüm çok sade saten tarzı taçtan o olmuyormu yani
illa bunumu yaymam gerekiyor ??:26: $0 gelin home nevresim-pike tkm..jpg gelin home diye bir marka-pike+nevresim takımı tam görselini bulamadım ama ekru bir renk

bence de cok sade sık ve zarıf egerkı sende sevmıyorsan tullu seylerı kullanabılırsın sonucta ıstedıgın seylerı yap kı ne ıcınde kalsın ne ıcın acısın verdıgın paraya canım:16:

Back