- 10 Şubat 2019
- 167
- 51
- 18
- Konu Sahibi Renklikalem123
-
Valla o parfumu buldum ama 445 liraMerhaba arkadașlar, yillar once avon satıșı yapiyordum.o zamanlar Christian lacroix rouge diye kırmizi bi parfum vardi. Cok begeniyordu. Kaldirildi. Zaten avon nerde guzel parfum varsa onu kaldiriyor. Kisacasi ben bu parfum kokusunun benzerini muadilini ariyorum. Bilen var mi bu kokuya benzeyen bi parfum var mi?
Olmaz olsun o fiyata
Avon ama.artik yok muhtesem bi kokudur bende hatirliyorumOlmaz olsun o fiyataalt tarafı avon
Biliyom yes. Ama ben en son blue infinity aldım gratisten 13 tele.Avon ama.artik yok muhtesem bi kokudur bende hatirliyorum
Avon imari var turuncu Kapaklı muhteşem bir koku oda.Biliyom yes. Ama ben en son blue infinity aldım gratisten 13 tele.
Bende gordum onu ama o parayi verememValla o parfumu buldum ama 445 lira
Hangisi guzeklse onu kaldiriyor bunlarÇakma parfümcülerde seçenek bol belki orda benzer bi koku bulup orijinalini alabilirsiniz.Ben de şu ikisini çok özlüyorum.
Ben celebre seviyorum ya. Zaman zaman perceive.Avon imari var turuncu Kapaklı muhteşem bir koku oda.
Ben hep parfüm stoku yaparım gratis'ten alırım Avon'dan alırım fark etmez onun için daha köşede açılmamış parfümüm var Uzun bir süre parfüm almayı düşünmüyorum elimdekiler bitsin bi
Azicik ucuz olsa alirdim
Cok sonradan guzel oldugunu kesfettm ama kalktiAvon ama.artik yok muhtesem bi kokudur bende hatirliyorum
Vallahi çok üzgünüm. Hele o yeşili efsaneydi be kisseble bu ve pure blanca 3lü fotoğrafı olurdu katologta.Hangisi guzeklse onu kaldiriyor bunlar
O güzel parfümler o güzel atlara binip gittiler asdfasdfAvon parfümleri eskiden iyiydi ama artık hiç kalıcılığı yok.
Bilseydim zamaninda bnde stok yapardimAvon imari var turuncu Kapaklı muhteşem bir koku oda.
Ben hep parfüm stoku yaparım gratis'ten alırım Avon'dan alırım fark etmez onun için daha köşede açılmamış parfümüm var Uzun bir süre parfüm almayı düşünmüyorum elimdekiler bitsin bi
Bide amour muydu ne beyaz bi sise. Cok efsaneydi yaaVallahi çok üzgünüm. Hele o yeşili efsaneydi be kisseble bu ve pure blanca 3lü fotoğrafı olurdu katologta.
Bilseydim zamaninda bnde stok yapardim
Hahahhaha aynenO güzel parfümler o güzel atlara binip gittiler asdfasdf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?