- 10 Şubat 2019
- 167
- 51
- 18
- Konu Sahibi Renklikalem123
Aynen aanki su katiyorlarAvon parfümleri eskiden iyiydi ama artık hiç kalıcılığı yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aanki su katiyorlarAvon parfümleri eskiden iyiydi ama artık hiç kalıcılığı yok.
Ne kadara sipariş verdiniz beyaz olanı mı özledim o kokuyu da bayadır almadımBende bugün pure blanca sipariş ettim
Ben çok beğeniyorum avonun kokularını genel olarak. En iğrencinin resmini ekleyecem şimdi. Bu ve she yeşil aynı kokudalardı. Dünyada en sevmediğim koku budur.Bide amour muydu ne beyaz bi sise. Cok efsaneydi yaa
bendeeeNe kadara sipariş verdiniz beyaz olanı mı özledim o kokuyu da bayadır almadım
Çok uygun almışsınız katalogta iki katı fiyat ben de istiyorumbendeee
Beyazını kullaniyordum çok oldu almayali
N11 den 32 tl aldım
bendeeeNe kadara sipariş verdiniz beyaz olanı mı özledim o kokuyu da bayadır almadım
n11 den isteyebilirsinizÇok uygun almışsınız katalogta iki katı fiyat ben de istiyorum
Evet ben de o sitelerden alıcam daha ucuzbendeee
Beyazını kullaniyordum çok oldu almayali
N11 den 32 tl aldım
n11 den isteyebilirsiniz
Muadili yok demi bulamadınız internette gördüm 300 TL diyo Avon niye kaldırdı ki ya offAh çok derin yarama bastınız.
Bende arıyorum en son 2017'de kullandım o şişeyide hala atmaya kıyamıyorum ve hiç abartmıyorum hala şişenin kapağında kokusu duruyor. Ara ara gidip koklarım züürt tesellisi :)
Malesef bulamadım. Hepsiburada'da şuan 495 lira. Dudak uçuklatan bir fiyat resmen.Muadili yok demi bulamadınız internette gördüm 300 TL diyo Avon niye kaldırdı ki ya off
El birligi ile avona yazalim uretsinlerMalesef bulamadım. Hepsiburada'da şuan 495 lira. Dudak uçuklatan bir fiyat resmen.
Bnde sişesi bile yooookkAh çok derin yarama bastınız.
Bende arıyorum en son 2017'de kullandım o şişeyide hala atmaya kıyamıyorum ve hiç abartmıyorum hala şişenin kapağında kokusu duruyor. Ara ara gidip koklarım züürt tesellisi :)