Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da yeterince kötü. Bir insan için hayatındaki her şeyden vazgeçebilecek biri kişiliksizdir. Tehlikeli.Kızlar böyle vurmalı kırmalı tüfekli kuru sıkılı öldürme değil yahu. Yani hayatımdaki her şeyi yok ederim manasın da dedi. Yani bunu izah etmişti. Ama var takıntılık.
Merhabalar tanıştığımız ayın 3’üncü ayında gerçekleşti bu vaka yani yeni değil. O zamanlar çok kullanmamaya özen gösterdim güzel vakitler geçiriyoruz diye. Parfüm şişesinin içi bomboş ve kokmuyordu kuru bir şişeden ibaretti gösterdiği şişe. Ben kendim de tuhaflık gördüm ki buraya geldim koştum sordum sizlere sığındım insan elbette bazen çaresiz kalabiliyor.İnsanlar seni parfumunle özleştirmiş yani uzun süredir kullanıyorsun..
VBu herifle 10 aydır birliktesin. Adam 10 ay sonunda parfumunu daha yeni algılıyor...Bu birinci ilginçlik...İkincisi de cebinde ex sevgilisinin parfümünü taşıyor(!!) ara ara cıkarıp koklamak için...Üçüncü ilginçlik ise otururken bunu aniden cıkarıp o parfüm bu diyor yani senden gelen koku...
Hadi adam kafayı sıyırmış ta sen şunu soruyorsun; ben bu parfümü kullanmaya devam etsem mi etmesem mi? Yani sen yukarda yazdıklarımda tuaflıklar görmüyor musun hiç? Yani cebinde ex'in parfum şişesini taşıyan biriyle 10 aydır berabermişsin sen
Parfüm değiştirin bence. Her kokusunda aklına gelebilir.Kizlar selam, keyifler nasıl? Harikadır umarım.
Uzun bir süredir aklıma takılan bir konu var aslında sormayacaktım fakat çok çaresiz düştüm yorumlarınıza ihtiyaç duydum.
Yaklaşık 10 aydır flörtleştiğim bir adam var. Güzel hisler, anılar bıraktık birbirimize ve hala bırakmaya devam ediyoruz. Şöyle ki;
Okulun son defilesinde akşam buluşmaya karar kılmıştık ve buluştuk, eve geçtik oturduk sohbet ediyoruz. Bu bi’ anda “o parfüm” dedi... ve kalktı bir tane şişe çıkardı bir de ne göreyim parfüm benim ki. Lisede sevdiği kızın parfümüymüş saklıyormuş ve aynısı bende. Çok satılan bir parfüm değil ama o parfümün kokusuyla özdeşleştirdiler insanlar beni. Hala bu şoku üzerimden atamam.
Şimdi biz bununla buluşmaya devam ederken bu parfümü kullanmaya devam edecek miyim, edemeyecek miyim? Parfümümü değiştirmeli miyim? Ya da kullanmaya devam edip tamamen o parfümle kendimi mi özdeşleştiriyim? Koku konusunda insanların beyinleri unutması çok zor olur maalesef. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Çok çaresiz kaldım son zamanlar ama son 3 haftadır uzaklaştım.Bu da yeterince kötü. Bir insan için hayatındaki her şeyden vazgeçebilecek biri kişiliksizdir. Tehlikeli.
Elim ayağım titriyor cherry bir replik okumuştum “ağır sorunları olan adamları mıknatıs gibi çekerim” diye. Resmen bu ben hiç doğrusu, normali beni bulmaz öyle böyle sinir hastası olacağız.Adam sıyrık kız![]()
Merhabalar tanıştığımız ayın 3’üncü ayında gerçekleşti bu vaka yani yeni değil. O zamanlar çok kullanmamaya özen gösterdim güzel vakitler geçiriyoruz diye. Parfüm şişesinin içi bomboş ve kokmuyordu kuru bir şişeden ibaretti gösterdiği şişe. Ben kendim de tuhaflık gördüm ki buraya geldim koştum sordum sizlere sığındım insan elbette bazen çaresiz kalabiliyor.
Çok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.
Hahahah yok yok bozulmadı. Benim beynim kalbim bozuldu epey. Haklısınız.Parfum şişesi kokmuyor diye temize cıkmadı adam...
Bence o anda kalkıp gitmeliydin..Uzak dur bu adamdan...
Güzel vakitler geçiriyoruz diye parfümümü kullanmamaya özen gösteriyordum ne demek hem?
Benim gözler bozuldu galiba ya, çok tuaf seyler okumaya başladım...
Açık ve net kova burcu. Yemin ederim kaçıyorum kovalardan. Aslan mı? Aslanın egosu kıskançlığı çekilecek gibi değil ama kova bilgin varsa okumak isterim.ya bu tipler cok tehlikeli oluyor cok duygusal com takıntılı cok kindar falan genelde su grubu burclari bir de aslan burcu falan ama yok bana yaramiyor bu tarz adamlar körün tasi gibi de hep boyle tipler geldi bana ama takıntılı kıskanç aşırı sahiplenen erkeklerden hoşlanıyorsanız buyurun da ben almayayim artik mesela doydum bu tiplere
Açık ve net kova burcu. Yemin ederim kaçıyorum kovalardan. Aslan mı? Aslanın egosu kıskançlığı çekilecek gibi değil ama kova bilgin varsa okumak isterim.
Belki de leğendir canım bu açıdan bakalımcanım ben kova kadınıyım ay burcum yengec olmasina ragmen asla böyle takıntılarım yok
nasil kova lan bu