İnsanlar pek bir düşüncesiz oldu.
Biz çocukken komşu gürültü yapılıyor diye şikayet etse bir tokat da aileden yerdik, yerin dibine girerlerdi insanları rahatsız ettik diye.
Şimdiyse rahatsız olunmasından rahatsız olunuyor.
Ben darp edildim onlarda darp raporu aldi. Ben elimi dahi dokundurmadim inanin. Ayrica ben itp hastasiyim,dusme vurma ve darp almada,beyin kanamasi ve ic kanamasindan ölme durumum var. Bu raporumuda mahkemeye sundum. Olay gunu neredeyse butun mahalle gordu. Kadini camın onunden uzaklaştırmaya gelenler oldu. Ve biz herseyi gördük duyduk diyorlar. Ama en yakın komşum bile gelip şahitlik yapmak istemiyor. Darp aldığım sirada emniyetin onundeydik ve kameralar mutlaka cekmis olmali. Ayrica onca polisin gözü onunde oldu. Ayrica ifadem sırasında, komiser yardımcısı yanima gelip disardaki olayida anlat dedi. Siz gordunuz mu dedim herseyi,evet dedi. Ayrıca bizim bi tanıdıkla gittik o sahit. Birde olay gunu motorsikleti çalınan bir cafe sahibide olaya sahit oldu. Ve mahkemede sahit olurum dedi sagolsun
İnsanlar pek bir düşüncesiz oldu.
Biz çocukken komşu gürültü yapılıyor diye şikayet etse bir tokat da aileden yerdik, yerin dibine girerlerdi insanları rahatsız ettik diye.
Şimdiyse rahatsız olunmasından rahatsız olunuyor.
Çok geçmiş olsun polislerin önünde size hakaret edip küfür etmesi sizi haklı çıkarır üzülmeyin dediğiniz gibi kamera kayıtları da varsa hakli oldugunuz mutlaka gun yuzune cikar. Eşiniz de hastaymis çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin .
yarası olan gocunur, aile boyu terbiyesizmiş ki bunlar. durduk yere mahkemelik olmak can sıkıcı tabii ama, haklısınız nasılsa, içinizi rahat tutun bence bunu düşünerek. :)
Haklisiniz oyle ama,inanin hayatimda ilk kez polis merkezine gittim,adliyeye sadece isyerime vermek icin sabika kaydı almaya gitmiştim. Ve bunca hastalik ve stresin yanında cok huzursuz etti bizi. Rabbim uzak eylesin boylelerini