• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi sizce ? Yoksa trip mi atılmalı ?

3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum 🥲
Benim koca sevgiliyken alırdı şimdi imkani yokk maydonoz aldırıyorum en azından yeniyor 😁 kız çiçeği napcan kuruyup gidecek zaten kullanışlı hediye daha iyi

Benim koca sevgiliyken alırdı şimdi imkani yokk maydonoz aldırıyorum en azından yeniyor 😁 kız çiçeği napcan kuruyup gidecek zaten kullanışlı hediye daha iyi
Gözümde canlandı kapıyı bir açıyorsun adamin elinde maydanoz, sana uzatıyor al canım diye🤣🤣🤣

3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum 🥲
Devamlı devamlı alınsın ben de istemem. Çiçek ziyan oluyor gerçekten. Ama bir kere de alınır yahu..

Yani. O israf bu ziyan diye diye iyice maydanoza rokaya bağladılar. Senede bir takı iki çiçek bile alınmaz mı😕
İşlerine gelmiyor,haa birde ellerinde çiçek taşımaya utaniyorlar.Benim ki gül almıştı milattan önce, onuda ceketin iç cebine saklamış üstüne mont zavallı güller hayatın sillesini yemiş şekilde geldiler ....

İşlerine gelmiyor,haa birde ellerinde çiçek taşımaya utaniyorlar.Benim ki gül almıştı milattan önce, onuda ceketin iç cebine saklamış üstüne mont zavallı güller hayatın sillesini yemiş şekilde geldiler ....
Kız güller hayatın silsilesini mi yemiş 🤣🤣🤣🤣
Çok güldüm buna ben. Aman her türlü ayılığı yaparken utanmazlar eline al bi çiçek gel ne var utanacak millet koca görsün dimi🤣

Kız güller hayatın silsilesini mi yemiş 🤣🤣🤣🤣
Çok güldüm buna ben. Aman her türlü ayılığı yaparken utanmazlar eline al bi çiçek gel ne var utanacak millet koca görsün dimi🤣
Adamlar tuhaf anacim bana ped alır poşette sallaya sallaya getirir hiç rahatsız olmaz ama çiçek olunca bilmiyorum ne oluyor bunlara???

Sevgilinizin 3 yılda istemenize, hayatınızda ilk çiçeği arkadaşınızdan aldığınızı söylemenize rağmen adam akıllı bir çiçek
almaması hoş değil bence. Kullanışlı hediye alıyor diye neden çiçek almasın? Sizin isteğiniz ne olacak? Sürekli almasına gerek yok, sizin hoşunuza gideceğini bilerek en azından özel günlerde buna önem verebilir.
Ben çiçek severim. Kendime de alırım. Eşim de bunu bildiği için es geçmez.
Başka sorununuz yoksa bu sebeple trip atmaya gerek yok ama çok zor bir şey değil istediğiniz.

Bu kişiden kişiye değişir. Bana çiçek almak fuzuli geliyor. Hatırası yok, kullanmak imkansız, solup gidiyor falan. Ben özel günlerde ciğer yemeyi tercih ettiğim için doğrudan ciğerciye gidiyoruz 😂
Eşim edirne ciğeri dururken çiçek alsa ben asıl o zaman trip atarım 😂
Ama anladığım kadarıyla sizin için çiçek almanın manevi değeri var, hevesiniz var. Böyle şeyler triple, siparişle olmaz o zaman bir anlamı kalmaz. Bırakın içinden gelen hediyeyi alsın size

Çiçeğe verilen paraya acıyorum. Çiçek alacağına gram alsa daha çok mutlu olurum.
Kullanışlı olsun diyorsanız akıllı saate de hayır demem yani. Çiçek ne 3 gün sonra kokusu da kalmıyor. Bi keresinde hep sineklendiydi ev.

hevesin oldugunu bildiği halde almamasi bence sorun. dile bile getirmişsin, sana cicek vermis mutluluğunu görmüş. insan durup düşünmez mi "dur bir cicek alayim, sevgilim sever böyle seyleri" diye?
benim erkek arkadasim da bahcede cicek yetistirmeyi sever ama ozel bir günse, söylemek istedigi seyi daha süslü söylemek isterse, eli bos gelmek istememisse, evdeki vazodaki cicek iyice solup pörsümüsse alir. ben de bazen ona alirim, mevsim ciceklerini sevdiğim icin yolda gördüysem - ya da vazodaki cicek pörsüdüyse yenisiyle degistiresim geldiyse.
bence bunlar trip sebebj olmamali. canli cicegi kesip vermek ona gereksiz masraf gibi gelebilir ama sonucta sevgilisini mutlu edecek sey neden gereksiz olsun ki? benjm sevgilim on onbes yillik vejetaryen bazen beni kebapciya götürüyor. ona göre oksaninca simaran hayvani öldürüp yemek igrenc bir sey ama kiz arkadasi seviyorsa gider yani kebapciya.
bana gereksiz ego gibi geliyor istediğini bildigi halde yapmaması. cogu kadina da sacma gelir futbol falan ama esi/sevgilisi mutlu olsun diye forma alirlar , gereksiz paralar döküp

Bence haklısınız istemekle. Çiçek almak iyi hissettiriyor. Erkek arkadaşımken, nişanlıyken, yemi evliyken eşim çok alırdı. Şimdi mesela ona bana çiçek alma diyorum.

Bence siz söyleyin. İstiyorum almanı diye net bir şekilde. En azından bir kez alsın sizin de hakkınız çiçek hediye edilmesi. Sonra zaten bayıyor çiçek solunca insan hevesini alıyor daha da istemiyor

Çiçek yenmez bacım. Ama kullanışlı hediye iyidir😅 evlensen çiçek değil altın istersin😅 o arkadaşların evlenince çiçeği göremeyecek. Sonra diyecekler ki sen sevgili iken böyle değildin. Ama sen öyle misin. Evlenince de kullanışlı hediyeler gelecek ve yadırgamayacaksın😅

Ahhh anılar😄yıllar önce kuzenim en yakın arkadaşımla nişanlandı,erkek olan yakın arakadaşım kuzenimi baya seviyordu,hediye vs alıyordu çiçek fln bir tek istemeye gidince almıştı,o da bir gül bile olsa alsan bana demişti arkadaşımda çiçek fln çok saçma değilmi aşkım bununlamı ölçecez sevgimi diyip gülmüştü,aslında bende önemsemem öyle şeyleri,sonra ayrıldılar yeni sevgilisinin doğum gününde evinin kapısının önüne kadar gül döküp sürpriz yapmış,baya abartı bir evlenme teklif etti,evlendiler çiçek,hediye vs devam etti,bir gün konuşuyoruz şimdiki eşi için kendimi eliften başkasını sevmiş saymıyorum dedi,bende bu çiçek olayını anlatınca hala saçma ama alınca çok mutlu oluyor demişti,bu saçma bir örnekti tabiki herkes aynı olacak diye birşey yok ama istediğini biliyorsa ve seni seviyorsa seni mutlu etmek için almalı,ince bir detay gibi görünebilir ama o detay sizi sevindirecekse saçma bile olsa mutlu etmek için almalı,bir gül en fazla ne kadar olabilirki,bir gül alıp vermek ne kadar zor olabilirki,herşey detaylarda gizli yeterki msjı doğru alın,önemsemeseydiniz almayabilir denilirdi ama önemsiyorsunuz.

Back
X