Bu normal mi? Ben mi anormalim???

bu tip durumlarda ne kadar hoşumuza gitmesede sevgilimize yada eşimize bunu söylemek yanlış geliyor bana göre.biraz daha güvenli olsak ve elle tutulur bi yanı olmadığında kıskanmayı rahatsız olmayı bırakabilsek ne güzel olur

ay çok ayıp bu cümleler ya.ateşle barut meselesi filan.nedir bunlar?
erkekle kadın aynı ortamda çalışıyor diye illada aralarında bişe mi olması gerekiyor?

valla neyin ne olacağı belli olmaz sen yinede dikkat et ama eşine sürekli dile getirme yoksa bile aklına sokarsın bide aman....sadece izle bişey yoksa zaten için rahatlamış olur ama çokta takma elle tutulur tam bişey yok sonuçta...

Bekar olmana rağmen öyle güzel anlamışsın ki beniiii alkisalkisalkis

İşte aynen öyle....

aynen katılıyorum okycim.

Bekar olmana rağmen öyle güzel anlamışsın ki beniiii alkisalkisalkis

İşte aynen öyle....

İşte bekar olmak aşka engel değil di mi?
Ben tüm bunları eşine olan sevginden yaptığını düşünüyorum ki hak veriyorum..
İnsan eşini bir çok yönden kıskanır bence..
Başka biri ile dostluğunu,yakın sohbetini de kıskanır..
Ki olması gereken de budur..
Kıskanmak deyince illa ki aklımıza farklı anlamlar gelmesin. Adamın kolu kızın koluna değdi diye elektirik olacak diye düşünmem ben! Ama ne gerek var ki? Benim kolum iş arkadaşlarımdan birine değse,kafa kafaya iş yapsak ben rahatsız olurum,tensel temas rahatsız eder beni. Neden yabancı biri bana değsin ki.. Aynen kocamın da başkasına yanlışlıkla bile olsa değdiğinde tekrarlamaması gerektiğini düşünürüm.... Ama inanın bunun adı aslında kıskançlık bile değil.. Sadece gerek yok anlatabildim mi? Şakalaşmak da normal ama sınırları çizmezseniz hoş olmaz..
Şimdilik konuyu açma,beklemeye al derim bakalım zaman ne gösterecek,dilerim hemen çözersiniz sorunu..

Konunun özünü öyle güzel kavramışsın kiiii ne kadar alkışlasam azdır alkisalkisalkis
Aynennnn senin gibi düşünüyorum... Ve düşüncelerimin normal oldupunu göstern yazılar okudukça kendimde kusur aramayı bırakıyorum.. Zaman ne gösterecek bakalım....

Estağfurullah arkadaşım.. Sadece içimden geleni yazdım ben..
Bakalım,umarım eşin düşünür de hak verir sana...
Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum eşinin..
Sadece düşüncesizlik etmiş o kadar..

tüm yazdıklarınız aynen beni tarif ediyor..benimde 2 cocuğum var ikincisi 9 aylık şuanda bu sorunları şu anda bende yaşıyorum aynen hemde..ama benim kıskançlığım şimdi değil evlendiğimden beri var..sorunuda eşimle aynı ortamda çalışmaya buluyorum..ama bu ortamda bende onun iş arkadaşıydım benle öyle olmuyordu ama yabancı bayanlar sohbeti şakası güzeldi bu da gözüme batıyordu hergün tartışıyorduk..kendisi yinede öyle olmadığnı savunuyordu..şimdi evdeyim onu görmüyor duymuyorum ama bu da içimi daha da çok yakıyor..ama şu da bi gerçek ben çok kıskanıyor onu çok bunaltıyorum..

Sizinle aynı düşüncede olan tek benmiyim bilmiyorum ama
Bende çalışan bir bayanım
Kimseyle ole ten temasım olmadı , olamazda
Tamam bütün iş arkadaşıyla küs gibi oturmasın ama yerinide bilsin
Konuşmaktan konuşmaya fark var
Kızdırmaya çalışmak filan
Anasını satıyım evlenmiyecem ya , her konuda , bi erkeğin vukatı var ..

Bence biraz abartıyorsunuz iş arkadaşı bu tabiki şakalaşacak konuşacak...İnsanlık hali geçerken değemezmi elimiz kolumuz hem eşinizde demiş kötü bi niyet olamaz farkında bile değildim demiş
Benimde işyerinde karşı cins arkadaşlarım var şakalaşıyorumda takılıyorumda..
Siz biraz bunalmışsınız çok kafaya takmışsınız gibi geldi...eminim çalışıyor olsanız eşiniz böyle bişey dese tepki gösterirdiniz sizde saçmalama arkadaşım diye ..

buna ben normal demem anormal derim..
bir kadınla bir erkegin arasında her zaman mesafe olmasından yanayım.. bir erkekler bir kadın varsa 3.leri şeytandır..
arkadaşım,patronum,çalışanım ayağına türlü haltlar karıştıranları..
daha dikkatli olmanızı ve kadın zekasını kullanmanızı öneririm.

canım benim beden dili hocam hep şey derdi her insanın özel bi alanı vardır bi insan sizin o özel alanınıza girdiği zaman siz otomatik olarak bi adım geri çekilirsiniz demişti ki gerçektende öyle bende gözlemledim hatta hocamız ders dışında falan bizimle konuştuğu zman aynen yapardı bunu biz geri çekilirdik bi adım yani örneklerle anlatırdı:)eşinin sanırım özel bi alanı yok bence gayet haklısın eşin sonuçta o senin rahatsız olduğunu bilsin.

olmaz!! olmamalı!!! ve tam 1 yıldır ece bu durumdan oyle yada boyle rahatsız,rahatsız sa eger sıkıntılı zaman gecırmesıne sebep oluyorsa,acıl cozum bulmak ta sart!!huzuru bozulmus kızın,cok da hak verıyorum,mesafe durus cok onemlı,ayrıca ben kızın eceye neden bu kadar guven vermıs olabılcegıne de taktım kafayıi kız belkı de boyle bır ımaj yaratmıstır,hanım hanımcık faln,ama ece nın hıslerı hala ayakta,,,hala sakınlesmemıs,patronuyla aşk yasayan bır tanıdgım var adam evlı,ustelık de karısını cok ıyı tanıyor,kadın bu kıza fena guvenmıs,kızda aglayıp zırlıyor,sevıyorum napıyım dıyee,ne sevmesı ne ne yapması yaa,cekım basladıgı an derhal işten cıkmalıydı,bır arkadas yazmıs,cok da dogru 26 yasında,calısan,duzgun bı kız sa eger coookkttaannn hayatında bırılerı olmalıydı bu kıızn da,sahı ece sorsana bı ara bu kıza senın,hayatında bırı var mı dıye???hanı artık yasın gelıyor evlen falan gıbı,,ne bılıyım bı yerden konuya gır,belkı gercekten bır sevgılısı vardır da rahatlarsın..

kızın eline el değmemiş ama koluna kol değmiş anlaşılan artık. delikafadulden

şaka bi yana, erkeklere güven olmaz konusunda haklısınız. şüphelenmekte veya rahatsız olmakta da. eşinizin işyerine gittiğinizde kıza karşı çok fazla iyi değil de sadece iyi olun, yeter. onun da size aynı şekilde karşılık vermesini sağlayın. kesinlikle kimin ne olduğunu, neler yapabileceğini bilemeyiz. hele ki eşinizden şüphe duyuyorsanız ondan da duymanız normaldir. tabi abartmamak da lazım.

ben olsaydım, bu konuyu ciddi ciddi konuşurdum eşimle. yalnız şunu yapmayın bence, "beni ikna etmelisin" havasına girmeyin. konuşma sonunda ikna olmuş gibi davranmayın. "ben de bunları yedim" havasıyla kapatın konuyu, fazla da uzatmayın.

eşinizin içinde bir soru işareti, bir huzursuzluk olsun yeter.

adamın aklında yoksa bile bundan sonra olur

bende öyle düşünüyorum eşim allaha şükür yıllardır aynı iş yerinde 8 genç kız sekreter deyişti ve aynı odada çalışmak zorunda işbirliği ve anlaşma ortamı içinde hiç bir gün merak edip gitmedim hiç bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum aralarında içim rahat zaten şöyle bir şey var allah şaşırtmasın eşlerimizi yapıcak adam yapar böyle sıkboğaz etmenin alemi yok bence ondan sonra kendimizi yırtsak boş sürekli tepelerinde bekleyemeyizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…