- Konu Sahibi Cesaretinbedeli
-
şakalaşmalar dokunmalar bence mesaj gönderiyor eşinize..kız eşinizi emin buluyor olabilir..hanı eşiniz sizin tarafınızdan seçılmiş guvenılmış..bizde okuduk calıstık hıc bır erkekle ne bekarken nede evliyyken birbirimize dokunacak kadar yakın olmadık hep mesafe vardı..ateşle barut meselesi..
eşinize o kızla mesafe koymasını soyle..
Şimdi anladığım kadarıyla Ece arkadaşımız eşim beni aldatacak mı,aldatıyor mu diye düşüncelere kapılmamış.. Evde ciddi takılan,fazla sohbete girmeyen eşinin işyerinde farklı bir yönünü görmüş... Adamın en yakın iş arkadaşı da kadın olunca ister istemez Ece'nin şalterleri atmış..
Ben hak veriyorum.. Kadınla illa bir şeyler yaşaması gerekmiyor kıskanmamız için di mi?
"Evde 2 güzel sohbete hasretken işyerindeki kızla şakalaşmak da neyin nesi?" diyor bence Ece?
Çok bodozlama dalmış olabilirim,okuyanlar kusura bakmasın..
yani sadece pes diyorum kızı resmen karalamışsın. . kötü kız yapmışsınız. bir insanı karalamak bu kadarmı kolay ya. bu kadar mı.
günaha girdiğinizin farkında mısınız siz. resmen iftira atıyorsunuz kıza..
kızın, yaptığı ne Alllahaşkına. ha pardon yandan evrak veriyor,vede yanlışlıkla kolu falan değiyor.
Allah sizin gibi düşünenlerin hışmından korusun bu kızları.
Bekar olmana rağmen öyle güzel anlamışsın ki beniiii alkisalkisalkis
İşte aynen öyle....
İşte bekar olmak aşka engel değil di mi?
Ben tüm bunları eşine olan sevginden yaptığını düşünüyorum ki hak veriyorum..
İnsan eşini bir çok yönden kıskanır bence..
Başka biri ile dostluğunu,yakın sohbetini de kıskanır..
Ki olması gereken de budur..
Kıskanmak deyince illa ki aklımıza farklı anlamlar gelmesin. Adamın kolu kızın koluna değdi diye elektirik olacak diye düşünmem ben! Ama ne gerek var ki? Benim kolum iş arkadaşlarımdan birine değse,kafa kafaya iş yapsak ben rahatsız olurum,tensel temas rahatsız eder beni. Neden yabancı biri bana değsin ki.. Aynen kocamın da başkasına yanlışlıkla bile olsa değdiğinde tekrarlamaması gerektiğini düşünürüm.... Ama inanın bunun adı aslında kıskançlık bile değil.. Sadece gerek yok anlatabildim mi? Şakalaşmak da normal ama sınırları çizmezseniz hoş olmaz..
Şimdilik konuyu açma,beklemeye al derim bakalım zaman ne gösterecek,dilerim hemen çözersiniz sorunu..
Konunun özünü öyle güzel kavramışsın kiiii ne kadar alkışlasam azdır alkisalkisalkis
Aynennnn senin gibi düşünüyorum... Ve düşüncelerimin normal oldupunu göstern yazılar okudukça kendimde kusur aramayı bırakıyorum.. Zaman ne gösterecek bakalım....
İşte damarıma basan bir cümle de sizinki... Kırmızıyla belirttiğim cümleleriniz.. Bir kez daha içim acıdı. Çünkü aynı durum bizde de var. İş yerine gidiyorum eşimin ayda 2-3 kere falan. Arkadaşlarıyla öyle hoş sohbetler ki... Hele de o kızla... Kızı kızdırıyor, kızla şakalaşıyor hem de ben varken. Ben yokken kimbilir daha nasıl rahattır.. Ama eve geliyor yemeğini yiyor. İşiyle ilgili bir soru sorsam kısacık cevaplar verip gözünü tv ye dikiyor. Benle muhabbet etmeye tenezzül etmiyor sanki... Birbirimizi çok severek evlendik. Çok büyük bir sevgiyle. Hala da seviyoruz birbirimizi. Ama evliliğin getirdiği monotonluğa ikimiz de alıştık sanki. "Nasıl olsa elimde, nikahımda" deyip kaybetme korkusu gidiyor erkeklerde evlenince. Dırdırcı değilim, gayet rahatım. Öyle her bi şeyden kıskanmam mümkün değil. Kafa dengi eşime huzur veren bir eş olduğumu düşünüyorum. Onun için çok büyük fedakarlıklar yaptım. Üstüne bir de gül gibi 2 çocuğumuz oldu. Güzel bir aileyiz. Aile ortamımı böyle kıskançlıklarla huzursuzluğa boğmak istemiyorum. Ama elimde değil işte. 1 seneyi aşkın bir süredir rahatsızım bu konudan. Benim içimi rahatlatıcı şeyler de söylemeyince, iş yerinde şen şakrak olup evde sus pus olunca, o kızla şakalaştığı kadar benle şakalaşmayınca ortaya bu huzursuzluğum çıkıyor... Offfff....
adamın aklında yoksa bile bundan sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?