• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi şimdi?

yasmingncc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
234
208
53
28
Merhaba hanımlar;
Bugün kapıda kaldığım için komşu davet etti bi kaç saatliğine kendisine gittim. Kadın ben içeri girerken kapı aralığından odasındaki eşine misafir geldi dışarı çıkma dedi. Bu ne yani nasıl bi insanımki ben?
Daha önce aynı adam ikramlık götürüp kapıyı çaldığımda açmamış bi kaç defa daha çalınca kapıyı aralayıp eşim evde yok demişti. Sinirlerim bozuluyor kendimi öyle kadınlardan hissediyorum yiyomuyuz kocalarınızı ya

takılmaya gerek yok bazıları böyle, saygısız bir muhafazakarlık çeşidi bence de ama bazıları böyle onları da öyle kabullenmek ya da görüşmemek lazım.sizin kötü kadınlığınızla bir alakası yok, onlara göre haram/hoş değil vs.

Merhaba hanımlar;
Bugün kapıda kaldığım için komşu davet etti bi kaç saatliğine kendisine gittim. Kadın ben içeri girerken kapı aralığından odasındaki eşine misafir geldi dışarı çıkma dedi. Bu ne yani nasıl bi insanımki ben?
Daha önce aynı adam ikramlık götürüp kapıyı çaldığımda açmamış bi kaç defa daha çalınca kapıyı aralayıp eşim evde yok demişti. Sinirlerim bozuluyor kendimi öyle kadınlardan hissediyorum yiyomuyuz kocalarınızı ya

Ben hiç öyle düşünmedim, aklıma şu geldi hatta. Adamın evde kıyafeti uygun değilse atıyorum atlet pijama takılan bir tipse size saygısızlık olmasın diye öyle demiştir. Bilmeden çıkar öyle odadan aniden diye uyarmıştır. Ya da sizin çekineceğinizi düşünmüştür eşinden ondan öyle demiştir diye düşündüm açıkçası

Ben hiç öyle düşünmedim, aklıma şu geldi hatta. Adamın evde kıyafeti uygun değilse atıyorum atlet pijama takılan bir tipse size saygısızlık olmasın diye öyle demiştir. Bilmeden çıkar öyle odadan aniden diye uyarmıştır. Ya da sizin çekineceğinizi düşünmüştür eşinden ondan öyle demiştir diye düşündüm açıkçası
ben o durumlarda açıklama yapıyorum ama şu şekilde “aşkımmmmm x geldi haberin olsun”
çıkma odadan falan hoş değil, üstünü giyinip gelebilir hoş geldin der sonra gitsin yine öbür odada takılsın. ama hoş geldin demeli bence

ben o durumlarda açıklama yapıyorum ama şu şekilde “aşkımmmmm x geldi haberin olsun”
çıkma odadan falan hoş değil, üstünü giyinip gelebilir hoş geldin der sonra gitsin yine öbür odada takılsın. ama hoş geldin demeli bence

Kültür farkı olduğunu düşün. Biz tabiki bunu daha şık bir şekilde yapabiliriz ama herkes aynı değil ki. Görgü meselesi. O yüzden takılmayın ☺️

Kültür farkı olduğunu düşün. Biz tabiki bunu daha şık bir şekilde yapabiliriz ama herkes aynı değil ki. Görgü meselesi. O yüzden takılmayın ☺
Cevap vermesini bilirdim de neyse. Adam yiyoruz sanki gel gel korkma diyesim geldi😂 bide aşağı inicekken salon kapısından hoşgeldiniz dedi oda ilginç bana göre misafir en kötü ihtimalle el sıkılarak karşılanır hal hatır sorulur çünkü. Çekim alanıma giresi gelmediyse demek 😂

Eve kadın bi misafir geldiyse eşimin ortada dolanmasına hatta gelip hoşgeldinz diyip el sıkmasına hiç mi hiç gerek yok. Haremlik selamlıktır kimine göre ama kimisine göre de mantıklı olan odur. Kapıda kaldığınız için sizi eve davet ettiğine teşekkür edeceğinize kocasını yemem diyorsunuz bide. Kadında kocamı yer diye korkusundan eşini çıkarmamıştır zaten 🙄🙄

Eve kadın bi misafir geldiyse eşimin ortada dolanmasına hatta gelip hoşgeldinz diyip el sıkmasına hiç mi hiç gerek yok. Haremlik selamlıktır kimine göre ama kimisine göre de mantıklı olan odur. Kapıda kaldığınız için sizi eve davet ettiğine teşekkür edeceğinize kocasını yemem diyorsunuz bide. Kadında kocamı yer diye korkusundan eşini çıkarmamıştır zaten 🙄🙄
Çok ayrı zihniyetlerdeyiz çok şükür.

Kocasının kıyafeti müsait değildir, sizin rahatsız olacağınızı düşünmüştür abes bi durum yok ortada bence. Bana göre çok güzel bir davranış

Kadının yapısını bilemezsiniz siz o şekilde haber verirsiniz başkası çıkma odadan diye

Öyle düşüncesi olsa zaten eve almaz bi kere

Back